U svakom slucaju vjerujem da cemo to rijesiti na ovaj ili na onaj nacin

Sjećam se baš da je Tana prije nove godine govorio da jedan dio radova moraju da odrade na pomocnom terenu kako bi im UEFA odobrila novčanu pomoć. E sada jel veća 150k ili manja, to ne znam, ali toga se baš sjećam.AlemC85 je napisao/la:
EDIT: Slavija opet aplicirala kod UEFA-e za infrastrukturu i ovaj će put dobiti 150.000 KM.
Ja se pitam da li naši prate šta rade drugi po pitanju uzimanja para od UEFA-e?
28 februara ali sve zavisi od vremena ybgshaman7 je napisao/la:Sjećam se baš da je Tana prije nove godine govorio da jedan dio radova moraju da odrade na pomocnom terenu kako bi im UEFA odobrila novčanu pomoć. E sada jel veća 150k ili manja, to ne znam, ali toga se baš sjećam.AlemC85 je napisao/la:
EDIT: Slavija opet aplicirala kod UEFA-e za infrastrukturu i ovaj će put dobiti 150.000 KM.
Ja se pitam da li naši prate šta rade drugi po pitanju uzimanja para od UEFA-e?
btw. Kada starta PL ?
vidi drug zašto misliš što se održavaju ove silne promocije kluba nego da se privuće pažnja kako legendi kluba tako i drugih ljudi koji su voljni pomoći našem Starcu. Onako kako su naše legende pomogle da se uradi ona tribina nova iza gola, uz pomoć prijatelja kluba, tako će Vaha, Mara i drugi uz pomoć prijatelja kluba, ali i naših prijatelja iz Turske učiniti sve da se i ovaj projekat završi do marta 2016. godine.rodjenisa je napisao/la:Ok brat mojhvala na objasnjenju,jbg kad god se progovori o nekim ulaganjima privuce moju paznju.
vidi drug zašto misliš što se održavaju ove silne promocije kluba nego da se privuće pažnja kako legendi kluba tako i drugih ljudi koji su voljni pomoći našem Starcu. Onako kako su naše legende pomogle da se uradi ona tribina nova iza gola, uz pomoć prijatelja kluba, tako će Vaha, Mara i drugi uz pomoć prijatelja kluba, ali i naših prijatelja iz Turske učiniti sve da se i ovaj projekat završi do marta 2016. godine.AlemC85 je napisao/la:rodjenisa je napisao/la:Ok brat mojhvala na objasnjenju,jbg kad god se progovori o nekim ulaganjima privuce moju paznju.
ništa ti nisam slagao. zašto je predsjednik Čevra govorio da jedino Velež može naprijed ako smo svi zajedno, a Vaha iz INATA kaže da je Velež i prošlost ali i budućnost. A da ne kažem suze i njega ali i drugih koji vole ovaj klub više nego rođenu majku. Znaj drug da će se legende 100% uključiti u ovaj projekat, samo je pitanje ko će od legendi voditi svu operaciju, jer legende znaju da klub ne može sam platiti reflektore i krov to je skupo čak i za Sarajevo a ne za nas.rodjenisa je napisao/la:vidi drug zašto misliš što se održavaju ove silne promocije kluba nego da se privuće pažnja kako legendi kluba tako i drugih ljudi koji su voljni pomoći našem Starcu. Onako kako su naše legende pomogle da se uradi ona tribina nova iza gola, uz pomoć prijatelja kluba, tako će Vaha, Mara i drugi uz pomoć prijatelja kluba, ali i naših prijatelja iz Turske učiniti sve da se i ovaj projekat završi do marta 2016. godine.AlemC85 je napisao/la:rodjenisa je napisao/la:Ok brat mojhvala na objasnjenju,jbg kad god se progovori o nekim ulaganjima privuce moju paznju.
Nisu oni ludi, vidjeli su ONI koliko je sati i ko želi propast kluba.[/quote]
sve jasno kao dan
Predpostavljao sam da se o tome radi ali kontam mozda sam nesto propustio,neki dogovor i sl.
U svakom slucaju se nadam pozitivnom raspletu situacije
Ani po starom običaju, dok me raduje Dino Hajdarović koji polako počinje da diže svoju formu.1922VFC1981 je napisao/la:Fudbaleri Veleža u svojoj prvoj pripremnoj utakmici u Crnoj Gori ostvarili su visoku pobjedu nad crnogorskim prvoligašem. Stručni štab sa kolegama iz Mornara dogovorio je odigravanje dvije utakmice. Tako je danas čitavu utakmicu igrala jedna jedanaestorka, dok će sutra priliku dobiti i ostali igrači koji su na pripremama. Na sličan način i domaćin će suprostaviti snage. Cilj je da svako od igrača na pripremama ima što veću minutažu.
„Rođeni“ su danas nastupili u sljedećem sastavu: Bobić, Maletić, Škahić, Zolj, Barišić, Zvonić, Nikolić, Blagojević, M.Ćemalović, Hajdarović.
Strijelci za Velež bili su Barišić, Hebibović i Hajdarović.
Sutra se igra nova utakmica između Mornara i Veleža.
Cernica je napisao/la:Bravo Rođenihajmo ih Feja sad polusprintom do Rožaja i nazad
![]()
Moze li naslov brate -Rodjeni potopili MornaraCernica je napisao/la:Bravo Rođenihajmo ih Feja sad polusprintom do Rožaja i nazad
![]()
Mornari su podigli jedro ali je mostarski brod bio brži za 3 čvorarodjenisa je napisao/la:Moze li naslov brate -Rodjeni potopili MornaraCernica je napisao/la:Bravo Rođenihajmo ih Feja sad polusprintom do Rožaja i nazad
![]()
![]()
Daj vidi ,dojavi dole ekipi da malo lakse s Crnogorcima....nismo jos Sutorinu zavrsili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.