Tu se cak na kraju postavlja pitanje jel uopste on postoji koliko se sve tu zapetljalo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
legenda reala je napisao/la:pa ima li ko da mu on nije slao privatne poruke hahhaha i to svima isto pisao hhahahha
bagrcavi je napisao/la:Legenda se crnjačio zbog tog momka htio da skoči sa plavog mosta u Drinu jer je onaj imao curu a Legenda nije![]()
![]()
![]()
![]()
šta si ono reko kad si vidio njegovu sliku pa sliku mu navodne cure, što ti je slao![]()
mislim da je svojevoljno otišaoPegi10 je napisao/la:I sta na kraju bude snjim jel otisao svojevoljno sa foruma ili je dobio kartu za Banovice
Tu se cak na kraju postavlja pitanje jel uopste on postoji koliko se sve tu zapetljalo
Tako je, zato ga i spomenu, i meni je ostao u sjecanju kao prvi koji je poceo unositi nemireVirtu4l je napisao/la:Vidim neko spomenu Tarika, mislim da je to prvi trol koji se pojavio na forumu. Tada smo svi poprilično ozbiljno diskutovali, nije bilo glupiranja, a onda se pojavi Tarik i napravi cirkus.
@Tarik14 iz Kanade mesciniVirtu4l je napisao/la:Vidim neko spomenu Tarika, mislim da je to prvi trol koji se pojavio na forumu. Tada smo svi poprilično ozbiljno diskutovali, nije bilo glupiranja, a onda se pojavi Tarik i napravi cirkus.
Ej jbt sunce i ja sam se tek sad sjetio da sam pisao sa njim, ono bit ce sve u redu tipa konverzacija, **** se kud me napomenuSveti je napisao/la:Pa to![]()
Ali ja ni danas dan ne kontam zbog čega se čovjek toliko trudio da nas izlevati. Nekoliko puta smo se čuli preko PM i ja ga kao smirivao, jer je htio da se ubije ovo ono jer su prekinuli jer neko pričao njoj da je on nešto uradio (ne sjećam se tačno šta) pa su prekinuli. Onda se on razbolio a "Ona" je napravila profil i zahvaljivala se svima na podršci i da je on u teškom stanju
Pruža se prilika za kvalitetnu "žena u kuhinji" šalu, ali nisam nešto inspirisan danas.Virtu4l je napisao/la:Ako misliš na Lejlu što navija za Chelsea, nema je na forumu, ima neke druge prioritete u životu.
nije lažirao smrt, nego kao prebili ga.QUARESMA 18<<< je napisao/la:koji je bio ono lazirao kao smrt, nesto tako, phil jackson mislim da se zvao
Da ne misliš na onog Dinu što za Dallas navija? On je tako pisao, jedna riječ bosanski jedna engleskiMElloo je napisao/la:Bio je neki lik kao zivi u americi valjda i ne zna dobro bosanski pa se provaljivao![]()
btw ja od 2009. ovdje ne zna me 10 ljudi![]()
meni se cini da su ga kao zboli nozem bili heh, svakakvih je likova ovde biloPasha je napisao/la:nije lažirao smrt, nego kao prebili ga.QUARESMA 18<<< je napisao/la:koji je bio ono lazirao kao smrt, nesto tako, phil jackson mislim da se zvao
Najjaci lik.Donnie Darko je napisao/la:Da ne misliš na onog Dinu što za Dallas navija? On je tako pisao, jedna riječ bosanski jedna engleskiMElloo je napisao/la:Bio je neki lik kao zivi u americi valjda i ne zna dobro bosanski pa se provaljivao![]()
btw ja od 2009. ovdje ne zna me 10 ljudi![]()
Kad je BiH zadnji put pobjedio protiv veliku ekipu?
Hmm...
Joooj bit ce ludilo when the lockout ends this weekend.
Mislim na svi Free Agents..
Isto kad je Jordan plakao u Locker Room u 1996.
Its just emotional..
Svi mi koji najivaju i imaju odnos sa ovaj klub su bili emocijalni jucer.. Jedan od najveci dana kao sportski navijac ikada..