FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Izgleda da Mujić i Širanović imaju ugovor na cijelu sezonu s Radničkim. Ako Orašje ne plati obeštećenje oni bi se mogli vratiti ili biti suspendovani u nastavku prvenstva.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Tužno je kad navijači bilo kojeg kluba ne mogu da normalno hodaju po bilo kojem gradu. To je pokazatelj primitivizma i netrpeljivosti.Gorki je napisao/la:Tužno je to da vam manijaci/hordaši hodaju ulicama lukavca kao i vi siouxi,treba da se zna ko je "gazda" u gradubarbrez je napisao/la: Samo da te podsjetimo na sljedeće.
na prijateljskoj utakmici između Radničkog i Želje povodom 90 godinaa postojanja FK Radnički na južnoj tribini stadiona Jošik je bilo par stotina SIOUX-a a na sjevernoj 30 Manijaka.Otprilike isti omjer bi bio i protiv Sarajeva.A što se tiče groznice mislim da nije ništa veća nego kad Sarajevo dolazi u Tuzlu.
-
- Kontakt:
Bilo bi odlično kada bi ova dvojica ostala a vjerujem da će ispoštovat ugovor i odigrati kako znaju do kraja sezone jer su igrama pokazali da znaju igrati lopte.Zoom088 je napisao/la:Izgleda da Mujić i Širanović imaju ugovor na cijelu sezonu s Radničkim. Ako Orašje ne plati obeštećenje oni bi se mogli vratiti ili biti suspendovani u nastavku prvenstva.
Sutra na Jošik stiže još jedno veliko pojačanje 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

-
- Kontakt:
Zoom088 je napisao/la:Sutra na Jošik stiže još jedno veliko pojačanje

-
- Kontakt:
Bravo, svaka cast upravi, cekamo onda do sutra da vidimo i zvanicno ko nam dolazi
samo naprijed...

Ipak će sutra doći ovo pojačanje
.
Danas odigrana trening utakmica sa ekipom BSK Bokavići. Rezultat 7-1 (5-0). U prvom poluvremenu igrali prvotimci a golove su postigli Džanić (3x), Čehajić i Jaganjac. U drugom poluvremenu igrali juniori i rezervisti. Golove postigli Dino Telalović i Almir Redžić.
Za BSK pogodio Hajro Numanović u drugom poluvremenu.
U subotu se igra prva kontrolna utakmica a protivnik je Bratstvo iz Gračanice.

Danas odigrana trening utakmica sa ekipom BSK Bokavići. Rezultat 7-1 (5-0). U prvom poluvremenu igrali prvotimci a golove su postigli Džanić (3x), Čehajić i Jaganjac. U drugom poluvremenu igrali juniori i rezervisti. Golove postigli Dino Telalović i Almir Redžić.
Koliko najavljujete pojacanje, sve osim Drogbe bilo bi razocaranje 

Možda je nekome spektakularno pojačanja, a nekome možda i nije
. Uglavnom, zbog "uroka" nećemo ništa objavljivati dok ne bude zvanično.

hahha komsiluk presmijesni ste , kao prvo naravno cast je da nam dodje jedan od tih klubova pa makar na prijateljsku utakmicu a drugo i neki od vas su hodali po Lukavcu i nista ima nije falilo , doduse pijani bili ali su se otrijeznili ubrzo nakon par toplih preporuka,,, a to "gazda"u gradu molim vas poslije onog s manijacima mislim da ste vi zadnji koji bi trebali pricati o tome, budimo realni ,,,vidimo se na tribini do godine naravno u federalnojGorki je napisao/la:barbrez je napisao/la: Samo da te podsjetimo na sljedeće.
na prijateljskoj utakmici između Radničkog i Želje povodom 90 godinaa postojanja FK Radnički na južnoj tribini stadiona Jošik je bilo par stotina SIOUX-a a na sjevernoj 30 Manijaka.Otprilike isti omjer bi bio i protiv Sarajeva.A što se tiče groznice mislim da nije ništa veća nego kad Sarajevo dolazi u Tuzlu.
Derbi između Slobode i Sarajeva općenito sarajevskih klubova ne može imati nikada istu težinu kao vi i sarajlije
Tužno je to da vam manijaci/hordaši hodaju ulicama lukavca kao i vi siouxi,treba da se zna ko je "gazda" u gradu
Da ne idemo sa teme,sretno u nastavku prvenstva.Pozz

Ma salim se ,naravno, ko god dosao dobro dosao,,,samo nemoj onog Maceta on je totalni promasaj od fudbaleraZoom088 je napisao/la:Možda je nekome spektakularno pojačanja, a nekome možda i nije. Uglavnom, zbog "uroka" nećemo ništa objavljivati dok ne bude zvanično.

-
- Moderator
- Kontakt:
Pa bolje u Premijersodaacm je napisao/la: vidimo se na tribini do godine naravno u federalnoj

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Naravno , ali mi je federalna mnogo realnija da ce se desiti,,,Benjo_AFC86 je napisao/la:Pa bolje u Premijersodaacm je napisao/la: vidimo se na tribini do godine naravno u federalnoj

Mace je u Braniteljusodaacm je napisao/la:Ma salim se ,naravno, ko god dosao dobro dosao,,,samo nemoj onog Maceta on je totalni promasaj od fudbaleraZoom088 je napisao/la:Možda je nekome spektakularno pojačanja, a nekome možda i nije. Uglavnom, zbog "uroka" nećemo ništa objavljivati dok ne bude zvanično.

Zoom088 je napisao/la:Mace je u Braniteljusodaacm je napisao/la:Ma salim se ,naravno, ko god dosao dobro dosao,,,samo nemoj onog Maceta on je totalni promasaj od fudbaleraZoom088 je napisao/la:Možda je nekome spektakularno pojačanja, a nekome možda i nije. Uglavnom, zbog "uroka" nećemo ništa objavljivati dok ne bude zvanično.
.
Mace je u Branitelju
.[/quote][/quote]
Neka bas mi je drago najlijepse mu je kod kuce kako njemu tako i nama
,,,, nego jesu li neki problemi oko transfera , treba li pogurati s kojom markicom?

Neka bas mi je drago najlijepse mu je kod kuce kako njemu tako i nama

Ako su poštanske markice onda nemoj, ostavi ih sebi u kolekciji
. S godinama one više vrijede pa za jedno 50 godina možeš i tako "pogurat" 
Nema nikakvih problema, sve je usmeno dogovoreno, još samo da se i pismeno ozvaniči i to je to.

Nema nikakvih problema, sve je usmeno dogovoreno, još samo da se i pismeno ozvaniči i to je to.
Znaci olovka i papir faleZoom088 je napisao/la:Ako su poštanske markice onda nemoj, ostavi ih sebi u kolekciji. S godinama one više vrijede pa za jedno 50 godina možeš i tako "pogurat"

Zoom088 je napisao/la:Ipak će sutra doći ovo pojačanje.
Gdje se igra sa Bratstvom....mjesto...satnica.
-
- Kontakt:
Jel se to Almir Redžić vratio??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.