RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjenisa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenisa » 04 feb 2015, 09:16

Ok brat moj :thumbup: hvala na objasnjenju,jbg kad god se progovori o nekim ulaganjima privuce moju paznju.
U svakom slucaju vjerujem da cemo to rijesiti na ovaj ili na onaj nacin :zviz:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 feb 2015, 10:42

evo čitam vremenske prognoze i nisu nimalo optimistične, pošto se najavljuje snijeg krajem ove sedmice i početkom slijedeće, što znači da postoji realna opasnost od odgode prvenstva.

EDIT: Slavija opet aplicirala kod UEFA-e za infrastrukturu i ovaj će put dobiti 150.000 KM.

Ja se pitam da li naši prate šta rade drugi po pitanju uzimanja para od UEFA-e? :roll:

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 04 feb 2015, 13:13

AlemC85 je napisao/la:
EDIT: Slavija opet aplicirala kod UEFA-e za infrastrukturu i ovaj će put dobiti 150.000 KM.

Ja se pitam da li naši prate šta rade drugi po pitanju uzimanja para od UEFA-e? :roll:
Sjećam se baš da je Tana prije nove godine govorio da jedan dio radova moraju da odrade na pomocnom terenu kako bi im UEFA odobrila novčanu pomoć. E sada jel veća 150k ili manja, to ne znam, ali toga se baš sjećam.

btw. Kada starta PL ?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 feb 2015, 15:20

shaman7 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:

Sjećam se baš da je Tana prije nove godine govorio da jedan dio radova moraju da odrade na pomocnom terenu kako bi im UEFA odobrila novčanu pomoć. E sada jel veća 150k ili manja, to ne znam, ali toga se baš sjećam.

btw. Kada starta PL ?
28 februara ali sve zavisi od vremena ybg :roll:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 feb 2015, 15:28

rodjenisa je napisao/la:Ok brat moj :thumbup: hvala na objasnjenju,jbg kad god se progovori o nekim ulaganjima privuce moju paznju.
vidi drug zašto misliš što se održavaju ove silne promocije kluba nego da se privuće pažnja kako legendi kluba tako i drugih ljudi koji su voljni pomoći našem Starcu. Onako kako su naše legende pomogle da se uradi ona tribina nova iza gola, uz pomoć prijatelja kluba, tako će Vaha, Mara i drugi uz pomoć prijatelja kluba, ali i naših prijatelja iz Turske učiniti sve da se i ovaj projekat završi do marta 2016. godine.

Nisu oni ludi, vidjeli su ONI koliko je sati i ko želi propast kluba.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 04 feb 2015, 15:36

AlemC85 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Ok brat moj :thumbup: hvala na objasnjenju,jbg kad god se progovori o nekim ulaganjima privuce moju paznju.
vidi drug zašto misliš što se održavaju ove silne promocije kluba nego da se privuće pažnja kako legendi kluba tako i drugih ljudi koji su voljni pomoći našem Starcu. Onako kako su naše legende pomogle da se uradi ona tribina nova iza gola, uz pomoć prijatelja kluba, tako će Vaha, Mara i drugi uz pomoć prijatelja kluba, ali i naših prijatelja iz Turske učiniti sve da se i ovaj projekat završi do marta 2016. godine.

Nisu oni ludi, vidjeli su ONI koliko je sati i ko želi propast kluba.[/quote]

:thumbup: sve jasno kao dan
Predpostavljao sam da se o tome radi ali kontam mozda sam nesto propustio,neki dogovor i sl.
U svakom slucaju se nadam pozitivnom raspletu situacije :salut:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 feb 2015, 15:41

rodjenisa je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:

Nisu oni ludi, vidjeli su ONI koliko je sati i ko želi propast kluba.[/quote]

:thumbup: sve jasno kao dan
Predpostavljao sam da se o tome radi ali kontam mozda sam nesto propustio,neki dogovor i sl.
U svakom slucaju se nadam pozitivnom raspletu situacije :salut:
ništa ti nisam slagao. zašto je predsjednik Čevra govorio da jedino Velež može naprijed ako smo svi zajedno, a Vaha iz INATA kaže da je Velež i prošlost ali i budućnost. A da ne kažem suze i njega ali i drugih koji vole ovaj klub više nego rođenu majku. Znaj drug da će se legende 100% uključiti u ovaj projekat, samo je pitanje ko će od legendi voditi svu operaciju, jer legende znaju da klub ne može sam platiti reflektore i krov to je skupo čak i za Sarajevo a ne za nas.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 04 feb 2015, 15:48

Fudbaleri Veleža u svojoj prvoj pripremnoj utakmici u Crnoj Gori ostvarili su visoku pobjedu nad crnogorskim prvoligašem. Stručni štab sa kolegama iz Mornara dogovorio je odigravanje dvije utakmice. Tako je danas čitavu utakmicu igrala jedna jedanaestorka, dok će sutra priliku dobiti i ostali igrači koji su na pripremama. Na sličan način i domaćin će suprostaviti snage. Cilj je da svako od igrača na pripremama ima što veću minutažu.

„Rođeni“ su danas nastupili u sljedećem sastavu: Bobić, Maletić, Škahić, Zolj, Barišić, Zvonić, Nikolić, Blagojević, M.Ćemalović, Hajdarović.

Strijelci za Velež bili su Barišić, Hebibović i Hajdarović.

Sutra se igra nova utakmica između Mornara i Veleža.
#musvdg

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 feb 2015, 15:55

1922VFC1981 je napisao/la:Fudbaleri Veleža u svojoj prvoj pripremnoj utakmici u Crnoj Gori ostvarili su visoku pobjedu nad crnogorskim prvoligašem. Stručni štab sa kolegama iz Mornara dogovorio je odigravanje dvije utakmice. Tako je danas čitavu utakmicu igrala jedna jedanaestorka, dok će sutra priliku dobiti i ostali igrači koji su na pripremama. Na sličan način i domaćin će suprostaviti snage. Cilj je da svako od igrača na pripremama ima što veću minutažu.

„Rođeni“ su danas nastupili u sljedećem sastavu: Bobić, Maletić, Škahić, Zolj, Barišić, Zvonić, Nikolić, Blagojević, M.Ćemalović, Hajdarović.

Strijelci za Velež bili su Barišić, Hebibović i Hajdarović.

Sutra se igra nova utakmica između Mornara i Veleža.
Ani po starom običaju, dok me raduje Dino Hajdarović koji polako počinje da diže svoju formu. :cool:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 04 feb 2015, 15:59

Svaka čast :clap: samo nek ovako nastave i nek se dobro pripreme :thumbup:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 04 feb 2015, 16:05

Jbt odmah me neka euforija hvata,Jest da je pripremna ,a neznam ni kakav je kvalitet ovih dzetica ,ali brate lijepo cuti 3-0 za Rodjene.
Bravo momci ,bravo Feja ,samo nastavite tako ,vama je radi nas pacenika sevap pobjediti pa makar i na treningu :lol:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 04 feb 2015, 16:49

Bravo Rođeni :clap: hajmo ih Feja sad polusprintom do Rožaja i nazad :urnebes: :opaopa:
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 feb 2015, 16:51

Cernica je napisao/la:Bravo Rođeni :clap: hajmo ih Feja sad polusprintom do Rožaja i nazad :urnebes: :opaopa:
:rol: :rol: :rol:

da nema Mostara i liskaluka ne bi ni bilo HUMORA. :(

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 04 feb 2015, 17:56

Mirza Cemalovic
31. Januar ·
Velika cast biti navijac ovog kluba a privilegija biti igrac voljenog kluba!! 1922! VFC!
(objavio vahinu sliku iz bristola) :clap:
Ajmo mirza jos tebe cekamo,cekamo tvoje goloveeeee :D :D
#musvdg

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 feb 2015, 18:35

Nego kako! Momak je fighter veliki, njemu prije svakoga želim da ga krenu golovi!slika
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 04 feb 2015, 18:48

Cernica je napisao/la:Bravo Rođeni :clap: hajmo ih Feja sad polusprintom do Rožaja i nazad :urnebes: :opaopa:
Moze li naslov brate -Rodjeni potopili Mornara :?:
Daj vidi ,dojavi dole ekipi da malo lakse s Crnogorcima....nismo jos Sutorinu zavrsili :lol:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 04 feb 2015, 19:31

rodjenisa je napisao/la:
Moze li naslov brate -Rodjeni potopili Mornara :?:
Daj vidi ,dojavi dole ekipi da malo lakse s Crnogorcima....nismo jos Sutorinu zavrsili :lol:
Mornari su podigli jedro ali je mostarski brod bio brži za 3 čvora :urnebes: :urnebes: :urnebes: ma dobar brato raduje ozbiljnost na pripremama. 4 utakmice 3-1-0 gol razlika 10:2 . Mirise na fino proljece. Omladina opustena i nabrijana bez jazavaca i kukolja iz svlacionice. Samo jako Feja i Rođeni :clap:
From father to son

peace_an
Kontakt:

Post Postao/la peace_an » 04 feb 2015, 19:38

ima opsirnije malo ;)

http://www.sportinside.me/fudbal/mornar ... -od-veleza" onclick="window.open(this.href);return false;

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 04 feb 2015, 19:52

Evo danas sam kupio knjigu Rodjeni za vjecnost :) stavio bih sliku al ne znam :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 04 feb 2015, 20:08

http://m.sportsport.ba/vijest/bh_fudbal-152623.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Po ovom novinaru mi s 10 igraca dobili. Ani dao gol a nije igrao vela havle :urnebes:
From father to son

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.