FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 04 feb 2015, 14:12

lektori i korektori ispravljaju pravopisne, gramatičke i slovne greške. a ovo je bogami suštinska.

ZeljuVolimJa
Kontakt:

Post Postao/la ZeljuVolimJa » 04 feb 2015, 14:12

struja je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:a naročito neko ko kaže da je dado sadiković glupan. dado jeste malo ****... :mrgreen: ali glupan? e to je školski primjer besmislenog pljuvanja, a ne kritike.
momak koji zna fino podvaliti loptu ne može biti glupan to znaju samo inteligentni fudbaleri
A radijus kretanja kao kod Antolovica. Meni je los i njegov pas mi je nedovoljan. Radije bih trpio malog Hadziahmetovica koji bi trebao biti kompletna zvijer, nego gledao kako se ovaj prenemaze.
Ali, stvar ukusa. Meni je njegov pas nedovoljan, da bih rekao za njega da je kompletno dobar igrac.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 04 feb 2015, 14:12

Al smo se razvezali ko na sijelu.. :kafa:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 04 feb 2015, 14:13

:thumbup:
ChWilla je napisao/la:lektori i korektori ispravljaju pravopisne, gramatičke i slovne greške. a ovo je bogami suštinska.

ZeljuVolimJa
Kontakt:

Post Postao/la ZeljuVolimJa » 04 feb 2015, 14:14

ChWilla je napisao/la:lektori i korektori ispravljaju pravopisne, gramatičke i slovne greške. a ovo je bogami suštinska.
Da me malo smaras u nekom pravdanju, smaras, ali tjeracemo se

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 04 feb 2015, 14:15

Ne znam stvarno što pojedinci ovoliko pljuju po Dadi Sadikoviću, on ima konstituciju djeteta,on ustvari još i jeste dijete, mali ima tek 19 godina, talentovan je jako, zna podvaliti loptu za napadača, ima jak šut, donio nam je prolaz protiv Lovcena, zabio još neke važne golove, asistencije itd, a slabe strane njegove igre lako je ispraviti pravilnim treninzima, teretanom itd..
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 04 feb 2015, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 04 feb 2015, 14:16

ZeljuVolimJa je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:@boccaccio ti je objasnio, pročitaj njegov post.
Mi se ne razumijemo ovdje, jelde? Ja sam Bosanac, mozda si ti Hercegovac, isti nam je jezik, ali ima nekih cudnih dijalekata u hercegovackom izgovoru.

Ja pisem citavo vrijeme o pripremnim utakmicama, ne o uslovima za treniranje. Naravno da je sve ono sto je boccacio napisao realnost, ali nije druzenje, opustanje i veceranje i sve ostalo navedeno, jedino sto pripreme zahtijevaju. Valjda zahtjevaju i utakmice. A po meni, jake utakmice. Da vidis ko je gdje. Pa sam sebi postavim pitanje, da li je Citluk jedina opcija koja je bila isplativa da se obave pripreme (imajuci u vidu katastrofu od sparing partnera) i koliko je to finansijsko odstupanje od sljedece isplative destinacije, a u kojoj se pripremaju iole jace ekipe.

Nemoj mi sad insajderskih folova i odgovora "struka procijenila". Procijenili su oni i prosle pripreme. Bile su krasne :oops:
Pa niko nije napisao da su prošle pripreme bile dobre, vidjeli smo na terenu rezultate.
Pa napiši ti nama koliko je to finansijsko odstupanje od "boljih" destinacija da znamo. Ja ne znam.
Kakve insajderske priče o čemu ti? Pa valjda je logično da su ljudi iz uprave i struka sjeli i dogovorili pripreme, nije ih Oda sam odveo u Međugorje.
Mi igranjem protiv "jakih" ekipa nećemo nište postići jer bi nas ljudi ubijali u pojam i ogadili nam fudbal. Protiv slabijih možeš nabiti samopouzdanje, uigrati na lakši način ono što struka želi. Slabiji protivnici ti više dopuštaju da igraš i da se uigraš. A ovi naši protivnicu su po mjeri, da vidimo gdje smo i šta smo u našoj ligi.
I nisam Hercegovac, ja tebe odlično razumijem samo što ti ne želiš da razumiješ šta ti se govori. Ja govorim a ti pljuješ. Samo nastavi.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 04 feb 2015, 14:19

Dzaba se raspravljate.. :roll:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 04 feb 2015, 14:20

vrbanjusa je napisao/la:@lazar Ti si onaj što hoće povlastice da bi se učlanio u klub?
@ZeljuVolimJA @Lazar Pa moram reagovati kad samo pljujete i jedan i drugi. Ništa vam ne valja. Isto kao da smo do prošle godine bili Real Madrid pa odjednom propali.
Ako je stručni štab sa naglaskom na STRUČNI odlučio da se pripreme odrade kako se odrađuju ja onda ne vidim razlog da bilo ko NESTRUČAN kritikuje to.
1.
Ne ja sam onaj koji je dao prijedlog kako privuci clanove. Kako izvuci maksimum iz clanova, a ne kukati i moliti. Najbolje na clansku napisati "ko voli Želju on ce i kupiti".
2.
Ja kao clan kluba i vlasnik godisnje karte imam pravo da kritikujem rad uprave kad god mislim da nisu upravu.

ZeljuVolimJa
Kontakt:

Post Postao/la ZeljuVolimJa » 04 feb 2015, 14:21

Željooooo je napisao/la:Ne znam stvarno što pojedinci ovoliko pljuju po Dadi Sadikoviću, on ima konstituciju djeteta, mali ima tek 19 godina, talentovan je jako, zna podvaliti loptu za napadača, ima jak šut, donio nam je prolaz protiv Lovcena, zabio još neke važne golove, asistencije itd, a slabe strane njegove igre lako je ispraviti pravilnim treninzima, teretanom itd..
Nije druze, vec peti smo na tabeli. Kao i Olimpik, koji mi nekako konkurentnije izgleda od nas, ali samo izgleda, jer oni uvijek nekako na kraju podbace. Mozda i ovaj put bude tako. Citavu sezonu pohvaljujemo i kritikujemo. Kritikujemo strucni kadar, ponekog igraca pojedinacno, jug svojevremeno, fizicku spremu, neuigranost.. Strpljivi smo, puni razumijevanja, ali smo i kukali. Pa dodje Odovic, Djelmic i Uzelac, mislim da sam cak procitao da ni titula nije daleko, uz dovodjenje dobrog napadaca, kao sada je sve dobro, pusu dobri vjetrovi. Sad je i Sadikovic dobar, procjenjujem da ce i Colic biti do pocetka prvenstva jedan od boljih igraca Zelje. Potom zapadosmo u ovaj zimski san, nekako sve ono sto je bilo lose, zaboravismo (tipicno Bosnjacki). Ne treba pljuvati, razapinjati, ali ne zaboraviti ono sta je lose, kako to lose ne bi prolazilo i dalje, a bez razloga. Meni najvise bodu oci pripreme. Prolazilo je to nekada, misljenja sam da sada zahtijevaju bolje pripreme. Jace utakmice

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 04 feb 2015, 14:23

lazar je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:@lazar Ti si onaj što hoće povlastice da bi se učlanio u klub?
@ZeljuVolimJA @Lazar Pa moram reagovati kad samo pljujete i jedan i drugi. Ništa vam ne valja. Isto kao da smo do prošle godine bili Real Madrid pa odjednom propali.
Ako je stručni štab sa naglaskom na STRUČNI odlučio da se pripreme odrade kako se odrađuju ja onda ne vidim razlog da bilo ko NESTRUČAN kritikuje to.
1.
Ne ja sam onaj koji je dao prijedlog kako privuci clanove. Kako izvuci maksimum iz clanova, a ne kukati i moliti. Najbolje na clansku napisati "ko voli Želju on ce i kupiti".
2.
Ja kao clan kluba i vlasnik godisnje karte imam pravo da kritikujem rad uprave kad god mislim da nisu upravu.
1. Dobro si, dao si prijedlog da za 20 KM članarine imaš popuste na pumpama, tržnim centrima i u vanjskotrgovinskom prometu.
2. Slažem se da imaš pravo kritikovati kao član kluba i vlasnik godišnje karte.
VAŽNO JE BITI ČLAN!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 04 feb 2015, 14:24

Mi se ne razumijemo ovdje, jelde? Ja sam Bosanac, mozda si ti Hercegovac, isti nam je jezik, ali ima nekih cudnih dijalekata u hercegovackom izgovoru.

Ja pisem citavo vrijeme o pripremnim utakmicama, ne o uslovima za treniranje. Naravno da je sve ono sto je boccacio napisao realnost, ali nije druzenje, opustanje i veceranje i sve ostalo navedeno, jedino sto pripreme zahtijevaju. Valjda zahtjevaju i utakmice. A po meni, jake utakmice. Da vidis ko je gdje. Pa sam sebi postavim pitanje, da li je Citluk jedina opcija koja je bila isplativa da se obave pripreme (imajuci u vidu katastrofu od sparing partnera) i koliko je to finansijsko odstupanje od sljedece isplative destinacije, a u kojoj se pripremaju iole jace ekipe.

Nemoj mi sad insajderskih folova i odgovora "struka procijenila". Procijenili su oni i prosle pripreme. Bile su krasne :oops:
Nije se moj post odnosio na tebe, ali u svakom slucaju ne bih volio da vadis iz konteksta neku recenicu koju sam napisao a da se nije odnosila na cijeli tekst. Ispade sada da sam ja napisao da su oni otisli tamo da bi jeli dorucke i rucali zajedno i da je to bit uspjesnih priprema :mrgreen: . Ja se sa tobom potpuno slazem da bi nam valjalo da je na ovim pripremama neki tim koji je dosta jaci u odnosu na nas, i da se mnogo dobrog i loseg u nasoj ekipi moze vidjeti kada se oprobas protiv takvog protivnika. Ima tu logike i trebalo bi da tezimo da kroz pripreme generalno imamo i ponekog mnogo jaceg protivnika.
Ipak mislim da proci kroz neke pripreme i odredjivanje uspjesnosti nekih priprema ne zavisi konkretno od protivnika koji su ti zapali, vec od onog ucinka koji je tim napravio kroz treninge. NIsta mi puno ne bi izgubili u odnosu na ove trenutne pripreme i kada bi igrali na dva gola medjusobno, znaci da nemamo dogovorenu utakmicu. Ali je svakako dobro oprobati se sa nekoliko nivoa kvaliteta, neka slabija ekipa, pa neka pravo jaka ekipa itd. Sto da ne, to ne moze da skodi, ali nije esencijalno vazno po uspjesnost priprema. Neki jak protivnik bi realniju sliku dao po pitanju nasih mogucnosti, ali samo u odnosu na tog protivnika, mi takvih u ligi nemamo. Ne bi bilo lose vidjeti ipak protiv jakog protivnika kakve se sve greske prave i mozda to probavati otkloniti. Medjutim pitanje je koliko bi se to moglo otkloniti jer nas sastav nema dovoljan kvalitet sam po sebi. Greske bi se pravile protiv svakog boljeg protivnika jer je kvalitet taj koji diktira te greske.
Imamo ekipu kakvu imamo, tu treba izvuci maksimum na terenima gdje treniraju, bio taj teren u Medjugorju ili na nekoj drugoj lokaciji gdje se nalaze neke druge ekipe. Lokacija je nebitna ukoliko struka moze da provede svoj plan priprema. Ako to struka uradi onda treba ocekivati rezultat. Ako se ne desi rezultat i ako se vidi da pripreme nisu odradjene dobro, onda ne valja struka . Treba mijenjati. Moje misljenje.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 04 feb 2015, 14:24

Ocito da ovdje neki nisu upoznati sa kvalitetom sportskog centra u Medjugorju,ovaj centar je jedan od najboljih u regionu.Ima sve sto treba jednoj ekipi,i mali je broj ekipa u drzavi koji sebi mogu priustiti 20-ak dana boravka u ovom centru na jednim pripremama. Nedovoljan broj kvalitetnih ekipa za prijateljske utakmice jeste problem,ali dole su nas uslovi vise nego dobri (6 terena,odlican hotel,teretane,zatvoreni bazeni sve na nivou). Sad kada su prijateljske utakmice u pitanju pa nije bas ni da nismo imali ozbiljnih provjera (Hajduki Siroki su sasvim ozbiljne ekipe),a bice tu i generalka protiv nekog jaceg protivnika.
SLOBODA NAVIJAČIMA

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 04 feb 2015, 14:26

vrbanjusa je napisao/la:
lazar je napisao/la:
1.
2.
1. Dobro si, dao si prijedlog da za 20 KM članarine imaš popuste na pumpama, tržnim centrima i u vanjskotrgovinskom prometu.
2. Slažem se da imaš pravo kritikovati kao član kluba i vlasnik godišnje karte.
Opet si procitao na preskakanje. Vrati se unazad mjesec dana, pa procitaj.

ZeljuVolimJa
Kontakt:

Post Postao/la ZeljuVolimJa » 04 feb 2015, 14:28

vrbanjusa je napisao/la:

Pa niko nije napisao da su prošle pripreme bile dobre, vidjeli smo na terenu rezultate.
Pa napiši ti nama koliko je to finansijsko odstupanje od "boljih" destinacija da znamo. Ja ne znam.
Kakve insajderske priče o čemu ti? Pa valjda je logično da su ljudi iz uprave i struka sjeli i dogovorili pripreme, nije ih Oda sam odveo u Međugorje.
Mi igranjem protiv "jakih" ekipa nećemo nište postići jer bi nas ljudi ubijali u pojam i ogadili nam fudbal. Protiv slabijih možeš nabiti samopouzdanje, uigrati na lakši način ono što struka želi. Slabiji protivnici ti više dopuštaju da igraš i da se uigraš. A ovi naši protivnicu su po mjeri, da vidimo gdje smo i šta smo u našoj ligi.
I nisam Hercegovac, ja tebe odlično razumijem samo što ti ne želiš da razumiješ šta ti se govori. Ja govorim a ti pljuješ. Samo nastavi.

Tako je, zivio GOSK!! Steknimo sliku o laznoj snazi naseg kluba!! Nema veze sto ce nas Siroki silovati tamo, vazno je da na pripremama djelujemo silovito!! Mocno!!

Uvijek je bilo serija teskih utakmica, zadnju ili zadnje dvije igras protiv levata, da ih napucas i steknes to samopouzdanje. Ali ti znas bolje.

Piše: E. Škorić
31.01.2015., 23:57
Ekipa Zvijezde iz Gradačca danas je doputovala u Antaliju.

Ekspedicija Zvijezde je bezbrižno sletjela u Antaliju i smjestila se u hotel, gdje će odsjesti do 10. februara, kada je planiran povratak u Gradačac.

Za vrijeme ‘ozbiljnog’ dijela priprema u Turskoj će gradačački premijerligaš odmjeriti snage sa poljskim Gornikom (3. 2. 2015.), kazahstanskim Atyrauom (4. 2. 2015.), rumnskim CSMS-om (6. 2. 2015.) i japanskim Shonanom (9. 2. 2015.).

Ne interesuje me odakle im, kako, jel pogurao neki Rus, seik, ko vec, Zvijezda iz Gradacca je u Turskoj.

Da ne bude zabune, govorimo o Zvijezdi. Onoj iz Gradacca. Maloj gradacackoj Zvijezdi

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 04 feb 2015, 14:32

@lazar Nema potrebe da se vraćam unazad, sjećanje me služi šta si pisao.

@eljuVolimJa A to tebe boli. Što nismo u Tursku otišli. Pa tako reci.

Suvišno vam je objašnjavati, vi baš zapeli da popljujete sve oko Želje. Bujrum nastavite.
VAŽNO JE BITI ČLAN!

Amerigo
Kontakt:

Post Postao/la Amerigo » 04 feb 2015, 14:33

vrbanjusa je napisao/la:
ZeljuVolimJa je napisao/la: Mi se ne razumijemo ovdje, jelde? Ja sam Bosanac, mozda si ti Hercegovac, isti nam je jezik, ali ima nekih cudnih dijalekata u hercegovackom izgovoru.

Tako je, zivio GOSK!! Steknimo sliku o laznoj snazi naseg kluba!! Nema veze sto ce nas Siroki silovati tamo, vazno je da na pripremama djelujemo silovito!! Mocno!!

Uvijek je bilo serija teskih utakmica, zadnju ili zadnje dvije igras protiv levata, da ih napucas i steknes to samopouzdanje. Ali ti znas bolje.

Piše: E. Škorić
31.01.2015., 23:57
Ekipa Zvijezde iz Gradačca danas je doputovala u Antaliju.

Ekspedicija Zvijezde je bezbrižno sletjela u Antaliju i smjestila se u hotel, gdje će odsjesti do 10. februara, kada je planiran povratak u Gradačac.

Za vrijeme ‘ozbiljnog’ dijela priprema u Turskoj će gradačački premijerligaš odmjeriti snage sa poljskim Gornikom (3. 2. 2015.), kazahstanskim Atyrauom (4. 2. 2015.), rumnskim CSMS-om (6. 2. 2015.) i japanskim Shonanom (9. 2. 2015.).

Ne interesuje me odakle im, kako, jel pogurao neki Rus, seik, ko vec, Zvijezda iz Gradacca je u Turskoj.

Da ne bude zabune, govorimo o Zvijezdi. Onoj iz Gradacca. Maloj gradacackoj Zvijezdi

Bitno je da se piše da smo u Antaliji i to odmah samo po sebi znači da su pripreme uspjele ...
Uslovi i tim sa kojim rade naši momci su po meni bitni a ne hotel i zemlja u kojoj se reklamiramo sa priprema !!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 04 feb 2015, 14:34

vrbanjusa je napisao/la:@lazar Nema potrebe da se vraćam unazad, sjećanje me služi šta si pisao.

Suvišno vam je objašnjavati, vi baš zapeli da popljujete sve oko Želje. Bujrum nastavite.
Nije problem Turska nego protivnici..

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 04 feb 2015, 14:34

U ovom slucaju te lose sluzi, sve sto je predlozeno je sto klub moze obezbjediti. Bez da ide kumiti i moliti okolo.
Ne bitno
Zadnja izmjena: lazar, dana/u 04 feb 2015, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.

ZeljuVolimJa
Kontakt:

Post Postao/la ZeljuVolimJa » 04 feb 2015, 14:35

vrbanjusa je napisao/la:@lazar Nema potrebe da se vraćam unazad, sjećanje me služi šta si pisao.

Nerviras me. Ono sto meni smeta, ja cu, kako ti kazes, da hraknem, ne da pljunem. Ti lizi, ako ti se ne gadi ;)

A Zvijezda je pomenuta u smislu da oni cak tamo mogu, a mi ne mozemo na neku drugu, bolju destinaciju od Medjugorja. Ma koja god to neka destinacija bila. Ne Turska, bilo koja

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], voltron30 i 29 gostiju.