Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Za grahaVirtu4l je napisao/la:Joj štikle burazeru, k'o pritka za boraniju
Kad smo kod nadimaka, ima jedan momak u Kaknju, Ruta ga zovu. Sto je najveci fazon i mati ga tako zove. U po frke galami zena s praga: Ruta, evo gotova pita...Marsal je napisao/la:Joj pritka, otkad nisam čuo tu riječInače znao sam lika preko 2 m visok i bio je najmršaviji lik na svijetu, svi ga zvali Pritkaš
I ja sam znao jednog takvog,mi ga zvali Truma,jer se preziv'o Trumic.Marsal je napisao/la:Joj pritka, otkad nisam čuo tu riječInače znao sam lika preko 2 m visok i bio je najmršaviji lik na svijetu, svi ga zvali Pritkaš
de pojasniBatva je napisao/la:jedino me i dalje handri ovo Synced from Phone, da moze taj odjeljak na FB pricati ja bih kod cure davno najebao...
Pa svaku novu fotku na iPhoneu mi sinhronizuje na FB i sprema je u Synced from Phone. Ne sjecam se kako iskljuciti tu opcoju, da mi iPhone nije povezan sa FB.gojzerica je napisao/la:de pojasniBatva je napisao/la:jedino me i dalje handri ovo Synced from Phone, da moze taj odjeljak na FB pricati ja bih kod cure davno najebao...
Ma fini sampj88 je napisao/la:i ja mislim da si vjerovatno poruzan
hahah bolje da ne licim na njega,vise volim biti ruzan onda.Pegi10 je napisao/la:Imas na temi Arsenala onu GoonerGirls ona ce da ti odgovori jedina ti je mana sto ne licis na Girouda