Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
hahahaha, odem na stranicu Viole na Faceu i sjeba se kad sam vidio šta Egipćana ima, sve na arapskom pišu, odmah sam ponovo ukucao Fiorentina u tražilicu, rekoh da nisam pogrešno ukucao 

Koja dominacija, ovi gori od nasChinaglia je napisao/la:hahahaha, odem na stranicu Viole na Faceu i sjeba se kad sam vidio šta Egipćana ima, sve na arapskom pišu, odmah sam ponovo ukucao Fiorentina u tražilicu, rekoh da nisam pogrešno ukucao

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
smio bih se zakleti da je pola od ovih lajkova stiglo nakon dolaska Salaha, dominacija 

Pa vidi dole objave kad je ozvanicen Salah koliko lajkova i komentara, a koliko prije toga. Salah prekucao Gomeza 

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
strašan marketinški potez Viole
ajde Lotito, dovedi jednog Iranca i jednog Egipćanina

Dovedite MiduChinaglia je napisao/la:strašan marketinški potez Viole![]()

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Man City je najbolji primjer marketinga, prije nego što su ih kupili šeici, imali su manje od 500k pravih fanova, danas preko 18 mln, također pravih 
ko zna đe je sad Mido, a i Zidan vala

ko zna đe je sad Mido, a i Zidan vala

Pa eto vidis ljudi znaju posao.Nista onda dovedite jednog Kineza i eto para samo takvih 

Laziali form China
četnici i fašisti
(za one koji ne znaju, to je rimski pozdrav)

- Alen Škoro
- Kontakt:
Očekivao sam s tvoje strane džentlmensko pružanje ruke.Manuel je napisao/la:Pa eto vidis ljudi znaju posao.Nista onda dovedite jednog Kineza i eto para samo takvih

NON MOLLARE MAI
- Contentissimo
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:hahahaha, odem na stranicu Viole na Faceu i sjeba se kad sam vidio šta Egipćana ima, sve na arapskom pišu, odmah sam ponovo ukucao Fiorentina u tražilicu, rekoh da nisam pogrešno ukucao

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alen Škoro
uvijek sam znao da u tebi kleči Laziale, a sa potpisom si potvrdio
uvijek sam znao da u tebi kleči Laziale, a sa potpisom si potvrdio

- L'Avvocato
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:Rudi Garcia: "La Fiorentina dovrebbe giocare un campionato a parte."

Ovo sa Salahom i dovođenje Diamantia su im odlični potezi.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Kako cu ti cestitati kad te nigdje nije bilo zbog slavljaAlen Škoro je napisao/la:Očekivao sam s tvoje strane džentlmensko pružanje ruke.Manuel je napisao/la:Pa eto vidis ljudi znaju posao.Nista onda dovedite jednog Kineza i eto para samo takvih![]()

- L'Avvocato
- Kontakt:
de Vrij, Palacio i zakržljali Tevez danas slave rođendan 

-
- Kontakt:
Finale...repriza super kupa...Juventus- napoli...logika cista..dvije najbolje ekipe u ligiManuel je napisao/la:Kako cu ti cestitati kad te nigdje nije bilo zbog slavljaAlen Škoro je napisao/la:Očekivao sam s tvoje strane džentlmensko pružanje ruke.Manuel je napisao/la:Pa eto vidis ljudi znaju posao.Nista onda dovedite jednog Kineza i eto para samo takvih![]()
.Evo cestitam nadam se da cete proci Juve u polufinalu pa na megdan Napoliju u finalu da se revansirate za proslu sezonu.

- Alen Škoro
- Kontakt:
Živio prijatelju.Manuel je napisao/la:Kako cu ti cestitati kad te nigdje nije bilo zbog slavljaAlen Škoro je napisao/la:Očekivao sam s tvoje strane džentlmensko pružanje ruke.Manuel je napisao/la:Pa eto vidis ljudi znaju posao.Nista onda dovedite jednog Kineza i eto para samo takvih![]()
.Evo cestitam nadam se da cete proci Juve u polufinalu pa na megdan Napoliju u finalu da se revansirate za proslu sezonu.

Rekoh ti ja da Rudi Garcia nije allenatore za velike stvari.
@ Chinaglia, sanjam finale Fiorentina-Lazio i pogodak Giuseppe Rossija za trofej u 93. minuti.

Juventus, čekamo vas!!!

NON MOLLARE MAI
Daj Boze da je to Montella al nesto ne vjerujem,volio bih da me razuvjeri i nekako osvoji ovaj kup ili izbori to trece mjesto inace ode lik pa cete opet biti u sredini tabele.
Auuu kakvo je to vrijeme biloL'Avvocato je napisao/la:

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.