FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 03 feb 2015, 20:18

bistrikboy je napisao/la:
lazar je napisao/la:Sta mozes vidjeti protiv GOSK ili Slobode i ne znam ko jos vec ? Nista
Ne mozes se uigrati kako treba, ne mozes vidjeti gdje skripi, a isto ne mozes ni vidjeti koji dio ekipe je dobar.
Fiziku su mogli u Sarajevu raditi, ko njihova plastika ili nasa isto je, a vrijeme slicno. Snijeg, kisa, sunce/vjetar tim redom
A sta su za vas jaki protivnici samo me to zanima?Ko jos od jacih radi u BiH ili Hrvatskoj?Treba biti realan i ne traziti bezveze stvari zbog kojih ce se srati.
Ma protivnici ko protivnici neki treneri u jednom periodu priprema odabiru iskljucivo lagane protivnike, radi dosta stvari sticana samopouzdanja i slicno.Bitno je po meni da se igraju utakmice, da smo negdje tipa Turska gdje imas more ekipa pa razumio bi da neko kaze nemoj sa beze protivnicima nego eto da vidis sta mozes.Mada i ta nema mjesta forma se tempira a ima jos mjesec do pocetka sezone.Bitno je da u Medjugorju mozes imati bolje pripreme nego u Istri, uslovnije terene i sta ti ja znam. Uvijek mozes dogovoriti generalku pa vidjeti na kraju sta si napravio.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 03 feb 2015, 21:04

Odovic trazio od uprave da potpisu Jusufbasica,ovi ponudli nesto smjesno i momak nije pristao na to,da ne bude ona "nije zadovoljio" ako ko ne vjeruje moze vam aco potvrditi mislim da se zna sa svojim bugojancem bolje nego mi svi na forumu

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 03 feb 2015, 21:30

pile87 je napisao/la:
lazar je napisao/la:Sta mozes vidjeti protiv GOSK ili Slobode i ne znam ko jos vec ? Nista
Ne mozes se uigrati kako treba, ne mozes vidjeti gdje skripi, a isto ne mozes ni vidjeti koji dio ekipe je dobar.
Fiziku su mogli u Sarajevu raditi, ko njihova plastika ili nasa isto je, a vrijeme slicno. Snijeg, kisa, sunce/vjetar tim redom
A sta su za vas jaki protivnici samo me to zanima?Ko jos od jacih radi u BiH ili Hrvatskoj?Treba biti realan i ne traziti bezveze stvari zbog kojih ce se srati.
Ma protivnici ko protivnici neki treneri u jednom periodu priprema odabiru iskljucivo lagane protivnike, radi dosta stvari sticana samopouzdanja i slicno.Bitno je po meni da se igraju utakmice, da smo negdje tipa Turska gdje imas more ekipa pa razumio bi da neko kaze nemoj sa beze protivnicima nego eto da vidis sta mozes.Mada i ta nema mjesta forma se tempira a ima jos mjesec do pocetka sezone.Bitno je da u Medjugorju mozes imati bolje pripreme nego u Istri, uslovnije terene i sta ti ja znam. Uvijek mozes dogovoriti generalku pa vidjeti na kraju sta si napravio.
Mislim da zimske pripreme nemaju toliki utjecaj kada su u pitanju protivnici i pripremne utakmice, kad vec 90% znas na cemu si iz jesenjeg dijela. Jake utakmice i veliki utjecaj imaju pripremne utakmice na ljeto, jer nerijetko se desi da se promijeni pola ekipe.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 03 feb 2015, 21:38

Sve ima uticaja ali sta je tu je.. Koliko para toliko muzike..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 03 feb 2015, 21:54

Ove pripreme su vaznije od ljetnih, kako god prije par godina je bio obicaj da se vracamo bolji sa zimskih priprema. Konkretno prvi dio zbog onog turnira u Gabeli i moze se shvatiti da se radi u Medjugorju, drugi dio moglo se raditi i u Sarajevu, vrijeme je dobro, imas i okolo respektabilnih protivnika.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 feb 2015, 21:59

Pa dobro ljudi treba sačekati da počne proljetni dio pa da vidimo u kakvoj su formi igrači i da li su pripreme prošle uspješno ili ne. U ovom trentuku je po meni o tome bezveze diskutovati.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 03 feb 2015, 22:44

Treba sacekati proljetni dio to stoji, ali meni nekako ovi protivnici i nisu neko mjerilo. Ne treba njima nesto posebno da se uigraju, fakticki ekipa je skoro ista, samo da nam je jacih protivnika, tesko je protiv ovih znati kakvi smo u stvari

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 03 feb 2015, 23:27

Znam da imamo neki popust u Medzugoriju ali svake godine smo tamo,siguran sam da ako mogu drugi timovi ici na pripreme u Tursku I dalje da mozemo I mi. Samim tim bi imali I bolje protivnike za prijateljske . Pusti to Travnik ,Gosk itd(uz duzno postovanje tim timovima) oni nisu ozbiljni protivnici da bi mogli vidjeti svoju snagu .
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 03 feb 2015, 23:59

Ma možeš se pripremati na Azurnoj obali, igrati sa PSG-om, Unitedom i Valencijom pa biti lošije spreman nego da si radio pripreme u Međugorju igrajući sa Cibalijom i Goškom.

Nije važno gdje, nego kako.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 feb 2015, 00:21

Itekako je bitno gdje se obavljaju pripreme, protiv koga i kako.

Mi od pamtivjeka idemo u Medjugorje, da imamo novaca isli bi gdje su uslovi bolji i vjerovatno bi imali jace protivnke za test utakmice.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 feb 2015, 00:27

Ma nek nabiju snagu pa makar se pripremali u Doglodima.
DRUG NEBI TI PUNCA

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 04 feb 2015, 00:27

Normalno da nam je klub ispred bilo kojeg igrača ali što se Tomića tiče čovjek nikad nije htio da ode a da Željo ne zaradi i sada je spreman da potpiše novi ugovor prije isteka starog bez nekih nenormalnih novih zahtjeva a jedino što traži i što je normalno jer od toga živi je da mu se isplate stari dugovi. Zato ovi što napadaju čovjeka neka prvo malo razmisle.

Amerigo
Kontakt:

Post Postao/la Amerigo » 04 feb 2015, 00:31

Elegant je napisao/la:Itekako je bitno gdje se obavljaju pripreme, protiv koga i kako.

Mi od pamtivjeka idemo u Medjugorje, da imamo novaca isli bi gdje su uslovi bolji i vjerovatno bi imali jace protivnke za test utakmice.
I hoćeš reći da od pamtivjeka imamo loše rezultate ???
Uzimala se titula i sa pripremama u Mrkonjic Gradu ....
Nezzz mislim da su važni uslovi u kojima se trenira i kvalitetan rad sa kvalitetnim trenerskim timom ,
sve ostalo je manje važno .....

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 04 feb 2015, 02:14

Ma da se trenira na marsu dzaba ti ako je los trenerski tim, mi zadnju godinu i vise sto uradimo uradi se do 70. minute najdalje ostalo jedva na skrge, i lose vrijeme ne moze biti izvlakusa to se moze i mora popravit (teretana i planina ako nista drugo)
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 04 feb 2015, 08:37

mi otkad amar nije trener najviše kuburimo sa onim za šta ne trebaju nikakvi uslovi. mislim to se stalno ponavlja, ali to je živa istina, kad je zvezda bila prvak evrope (apsolutno nezamislivo za bilo koji tim sa šireg područja balkana danas) kondicione pripreme je radila na bjelašnici. na planinu i trči.

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 04 feb 2015, 08:57

Ko ne moze da trci, ne moze ni da igra.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 feb 2015, 08:59

Od kad ja tu Bjelasnicu spominjem...
Da je dovesti kakvog boljeg kondicionog,ovaj je krampa teska izgleda

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 04 feb 2015, 09:01

Joj što vi možete palamuditi o stvarima koje su realtivne a toliko različitih mišljenja i to onih koji su jako čvrsti i ne može ih niko pokolebati. Recimo meni je logično da kad se mijenja čitav sistem igre imaš lakše protivnike. Šta će ti protivnici kojima ne možeš držati loptu više od 30% vremena. Šta tu može ODa uigrati, a an a GRbavicu mu dolazi 8 ekipa od kojih će se 6 braniti a dvije će nešto pokušavati. Ako tu kući osvojimo min 20 od 24 boda Evropa će biti izvjesna. I na strani imamo tri četiri gostovanja gdje ćemo biti bare bare ili blagi favoriti tj Zvijezda, Velež, Vitez, Čelik. Treba vježbati igru gdje smo mi dominantniji, kako probiti bunker i sl. ili gdje smo bare bare. To ne možeš sa Dinamom vježbati.
I ja sam čuo ovo za Jusufbašića, ali treba i tu gledati sve druge stvari. Ne možeš njumu dati 3000 (lupam sad jer ne znam koliko je čovjek tražio), a ovamo ti Baja ima 1000 a najbolji strijelac lige. Da dođe Ibričić, pa nebi ni Baji smetalo da i ma i 5000. Mora se nekad paziti i na te stvari. Ja sam bio za Sabahudina, ali nekad se trba izvagati šta dobiješ i gubiš ako se to nešto ostvari. Nažalost ovdje se ne može sačuvati tajna koliko je ko plaćen, jer i ovaj u poreznoj i u banci i u pm svi vide i mahalaju. Sabahudin je trebao ovo vidjeti kao priliku da se proda i dokaže u većem klubu a ne da dobije dodatnih 500 KM ili 1000. Zbog tih stvari će vjeroavtno ostati uvijek ovdje po našim ligama jer su rijetki mimo četiri pet glavnih ekipa prodavali igrače vani. Eto kao Vitez mu je dao puno više. I da jeste dao više sa sezonom u Želji bi mu sljedeće sezone bila veća plata i u Vitezu i u Travniku ako ne uspije u Želji. TO je tako bez ikakvog podcjenjivanja ovih klubova.
Oko Tome stvar je jasna. Ako mu ne ispalte dugovanja(ako ih ima) i ako mu ne daju bar malo jaču platu nego do sada na Tominoj sam strani, a ako su mu sve to dali i on neće da potpiše hvala mu za sve ali kaki malkice. Mogu mu i dio dugovanja platiti a obavezati se da će i ostatak u nardna dva tri mjeseca. Sve se može dogovoriti. Potpišeš da ako ne isplatimo do juna sve, novi ugovor ne važi i to je to.
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 04 feb 2015, 09:35, ukupno mijenjano 2 puta.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 04 feb 2015, 09:06

Minjore je napisao/la:@zaboljisportubih
Hadzovic fin ljevak. Momak igra lavom, ima tu malu dozu straha, ali ima centarsut strasan. Vrijedan i zahvalan igrač.
Kašić je bio solidan, par puta prošao po strani, ali njemu fali snage.
Beganović je naš Hulk. Momak kad bi samo uključio mozak kad igra bio bi odličan napdač. Ne sumnjam da će u godinama koje su ispred njega još napredovati, jer ima sve predispozicije za vrhunskog napadača.
Što se tiće ove utakmice danas vjerujem da su se isprobavale razne varijante i u odbrani i u napadu, pa je rezultat sigurno bio u drugom planu. Bitno je da gol nismo primili :D
Legende ne umiru, oni vječno žive.. Ilijas Pašić !!
Hvala druže velika. RIP Ilijas Pašić

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 04 feb 2015, 09:24

ChWilla je napisao/la:mi otkad amar nije trener najviše kuburimo sa onim za šta ne trebaju nikakvi uslovi. mislim to se stalno ponavlja, ali to je živa istina, kad je zvezda bila prvak evrope (apsolutno nezamislivo za bilo koji tim sa šireg područja balkana danas) kondicione pripreme je radila na bjelašnici. na planinu i trči.
I to igrali sa Željom na Bjelašnici, ja maksuz išao da gledam, čak i curu poveo jer nije bilo rizično gostovanje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bablaz1, kontra i 26 gostiju.