Ali na temi Tino Sven Susic, kaze "jeste dosadni sa Susicem" !?DonCorleone je napisao/la:Nit' ga ko dira, nit' on kud idezizu1991 je napisao/la:Jeste i dosadni sa Sušićem majko moja.
Bola ostavite momka..

Pa o kome da diskutujemo, o Maradoni?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ali na temi Tino Sven Susic, kaze "jeste dosadni sa Susicem" !?DonCorleone je napisao/la:Nit' ga ko dira, nit' on kud idezizu1991 je napisao/la:Jeste i dosadni sa Sušićem majko moja.
Bola ostavite momka..
SjeverniVjetar je napisao/la:Ali na temi Tino Sven Susic, kaze "jeste dosadni sa Susicem" !?DonCorleone je napisao/la:Nit' ga ko dira, nit' on kud idezizu1991 je napisao/la:Jeste i dosadni sa Sušićem majko moja.
Bola ostavite momka..
![]()
Pa to je isto.SjeverniVjetar je napisao/la:Ali na temi Tino Sven Susic, kaze "jeste dosadni sa Susicem" !?DonCorleone je napisao/la:Nit' ga ko dira, nit' on kud idezizu1991 je napisao/la:Jeste i dosadni sa Sušićem majko moja.
Bola ostavite momka..
![]()
Otkud im vise zivci i vrijeme za svakodnevno trollanje na ovoj temi.zizu1991 je napisao/la:Jeste i dosadni sa Sušićem majko moja.
Bola ostavite momka.
Head je napisao/la:Tino veceras otputovo u Milano.
Sabinho je napisao/la:Klasa je klasa jbg. Tinoo majstoreee![]()
JoseMourinho je napisao/la:Oko evo ibre entera da nam objasni
Koliko smo mi glup narod
MikaHakinen je napisao/la:Nakon Hasana, konacno cemo imati igraca u velikoj Europskoj ekipi.
TINO SUSIC, NABIJAC KOMPLEKSA!!!
emir79 je napisao/la:
Bravo Tino za iskrene pljuske koje svakim danom dijelis. Uh al ce se neki koprcati![]()
![]()
emir79 je napisao/la:Ono kad Papetovo otkrice iz gulas lige za 5 miliona ode u Everton , te Papetov bratic za istu sumu predje u Inter .
Neznalice , neznalice !
Virtu4l je napisao/la:Joj panike, dream team je na okupu. Zar je moguće da od svih naših reprezentativaca, antitalenat igra u najvećem klubu.
1. Internazionale FC
2. prazno mjesto
3. prazno mjesto
4. prazno mjesto
5. Roma
6. Everton
7. Man City
8. Leverkusen
itd, itd...
rishaaa je napisao/la:Čuj Virte... pa to samo troler može napisat... Tino nit je potpisao za Inter,nit se zna hoce li potpisati... A on ga je već stavio u Inter![]()
![]()
Znači frajer nikad nije bio ni na stadionu Intera,al' kod Virte je već igrač Intera
![]()
![]()
Virtu4l je napisao/la:Klekni makedonac, ako si ikada i ustajao
rishaaa je napisao/la:E moj Virto,pazi sta pises... Vec si se jednom opeko o Sušića starijeg,pazi da te opet ne zadesi sudbina k'o prije par mjeseci,pa da ti bude : Bjež' te pete,p.osrat će vas guzicaAko je neko kleknuo do sada,to si vazda bio ti,i to vise puta,zato ti je bolje da i ostaneš dole
'Papetovci' se već izvijesno vrijeme skoro nikako ne javljaju na podforumu reprezentacije, a situacija gora nego ikadFaraonTM je napisao/la:I sve je to posljedica ovako haotičnog stanja na ovoj temi.
Napustio je Pape fudbal prije 4 mjeseca, ne brini.FaraonTM je napisao/la:Da, neki još žive u Papetovoj eri iako nas je on zauvijek (nadam se) napustio prije skoro 4 mjeseca...![]()
I sve je to posljedica ovako haotičnog stanja na ovoj temi.
LafoVirtu4l je napisao/la:'Papetovci' se već izvijesno vrijeme skoro nikako ne javljaju na podforumu reprezentacije, a situacija gora nego ikadFaraonTM je napisao/la:I sve je to posljedica ovako haotičnog stanja na ovoj temi.
Ne pravi se pametan ni u pokušaju. Dobro znaš na šta mislim. Svakodnevno trolovanje ove teme koje prolazi bez ikakvih kazni lagano počinje da ide na qrac.SjeverniVjetar je napisao/la:Ali na temi Tino Sven Susic, kaze "jeste dosadni sa Susicem" !?![]()
Ovo oko zavisti je nesto najgluplje sto sam cuo. I to se uvijek veze za igrace koji nemaju kvalitet, pa im eto neko zavidi sto su u reprezentaciji. Zasto uvijek neko zavidi ovima iz lijevih liga a nikad ovima koji dizu dobru lovu i igraju u najjacim ligama?maroonGiant je napisao/la:Joj ovih bošnja samo seru. Puni zavisti. Shvatite već jednom da je Pape dobio otkaz, i da je Tino Sušić najmanje kriv za Papetove greške i poraze. Ukoliko nastavi igrati dobro dobit će poziv i zdravo. Prodat' će se sto posto u neku dobru/solidnu ekipu iz lige petice, ukoliko ga povrede zaobiđu, zato što je trenutno najbolji igrač Hajduka i jedan od najboljih igrača HNL-a. I puno lošiji igrači iz Hajduka su se prodavali u dobre ekipe. Inter je trenutno prosječna italijanska ekipa, a i dovodili su veće promašaje od igrača tako da ne vidim šta je smješno što se povezivao sa njima. Svaki igrač BiH koji se bori za isti dres ima podršku od mene, bilo da mu je amidža bivši selektor ili stari ratni zločinac.
Ocekujem da Bazdarevic pozove na sljedece okupljanje sve ove igrace sto je Susic zvao plus neko novo ime, izostavljanjem nekog bi se moglo protumaciti direktnim sranjem po Safetu, sto bi tako okarakterisali nasi mediji, odmah bi bili clanci Mesa izostavio ovog ili onog, sto bi sigurno rusilo atmosferu u raji a znas koliko je nas narod naivan i kako je lahko s njim manipulisati i krojiti mu misljenje, a onda mozda za Izrael ili tek u avgustu ocekujem onaj najjaci igracki kadar.Cartman je napisao/la:Novi apsolutni i fundamentalni debakl Papetoljubaca, Germanie i kriminalne familije Susic. Probali su skandalozno guranje ovog panja u reprezentaciji opravdat sa laznim interesom Intera. Kao eto ako ga Inter zeli, onda mora da je kvalitetan i onda je ok sto je citava repka patila zbog njega. Naravno lazi njihove i potplacenih Dalmatinskih medija nisu prosle. Provaljeni su. Nista od Intera, Seville, Bordeauxa, Swansea, Chelsea, Arsenala, ma nista ni od Rijeke. Evo vidim Hajduk im je prodao igraca, ali ovoga ni Rijeka nece.
Sretno ti u jadnom, propalom i nikad gorem Hajduku, od nase repke odyebi sotono jedna. OTJERAJ GA BAZDAREVICU I PREPORODI REPREZENTACIJU!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.