Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SjeverniVjetar

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la SjeverniVjetar » 03 feb 2015, 20:36

DonCorleone je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Jeste i dosadni sa Sušićem majko moja.
Bola ostavite momka. :yawn:
Nit' ga ko dira, nit' on kud ide :mrgreen: .
Ali na temi Tino Sven Susic, kaze "jeste dosadni sa Susicem" !? :lol:
Pa o kome da diskutujemo, o Maradoni?

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 03 feb 2015, 20:40

SjeverniVjetar je napisao/la:

oplakah :rol: :clap:
#Salihović

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 03 feb 2015, 20:41

SjeverniVjetar je napisao/la:
Pa to je isto.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 feb 2015, 20:46

Otkud im vise zivci i vrijeme za svakodnevno trollanje na ovoj temi. :problem:

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 03 feb 2015, 21:01

HISTORY...
Head je napisao/la:Tino veceras otputovo u Milano. :wave:
Sabinho je napisao/la:Klasa je klasa jbg. Tinoo majstoreee :tokralju: :bih:
JoseMourinho je napisao/la:Oko evo ibre entera da nam objasni ;)

Koliko smo mi glup narod :facepalm:
MikaHakinen je napisao/la:Nakon Hasana, konacno cemo imati igraca u velikoj Europskoj ekipi.
TINO SUSIC, NABIJAC KOMPLEKSA!!!
emir79 je napisao/la:
Bravo Tino za iskrene pljuske koje svakim danom dijelis. Uh al ce se neki koprcati :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
emir79 je napisao/la:Ono kad Papetovo otkrice iz gulas lige za 5 miliona ode u Everton , te Papetov bratic za istu sumu predje u Inter .

Neznalice , neznalice ! :mrgreen:
Virtu4l je napisao/la:Joj panike, dream team je na okupu. Zar je moguće da od svih naših reprezentativaca, antitalenat igra u najvećem klubu.

1. Internazionale FC
2. prazno mjesto
3. prazno mjesto
4. prazno mjesto
5. Roma
6. Everton
7. Man City
8. Leverkusen

itd, itd...
rishaaa je napisao/la:Čuj Virte... pa to samo troler može napisat... Tino nit je potpisao za Inter,nit se zna hoce li potpisati... A on ga je već stavio u Inter :clap: :clap: :clap: Znači frajer nikad nije bio ni na stadionu Intera,al' kod Virte je već igrač Intera :rol: :rol: :rol:
Virtu4l je napisao/la:Klekni makedonac, ako si ikada i ustajao :njanjanja:
rishaaa je napisao/la:E moj Virto,pazi sta pises... Vec si se jednom opeko o Sušića starijeg,pazi da te opet ne zadesi sudbina k'o prije par mjeseci,pa da ti bude : Bjež' te pete,p.osrat će vas guzica :mrgreen: Ako je neko kleknuo do sada,to si vazda bio ti,i to vise puta,zato ti je bolje da i ostaneš dole :mrgreen:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 03 feb 2015, 21:10

GORAN VUČEVIĆ, sportski direktor Hajduka, osvrnuo se na siječanjski prijelazni rok u kojem splitski klub nije uspio prodati svog najvrjednijeg nogometaša Tina Sušića.

"Nažalost, Tino nije dočekao ono što je želio jer nismo uspjeli ostvariti njegovu želju za odlaskom u Inter, a ni mi nismo uspjeli ostvariti dobar posao. Iz Intera, koji je bio jako zainteresiran, su nas uvjeravali da će ga uzeti na bilo koji način, ali...", otkrio je Vučević za HTV.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 feb 2015, 21:13

E da mi je gravčetov mozak na jedno pet dana.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 03 feb 2015, 21:21

Pa ako izadjes malo van kuće i udahnes svjezeg zraka,stanje sa tvojim mozgom će sigurno biti bolje... To je samo jedan od uslova da imas mozak kao većina raje na forumu! Ne valja biti u zatvorenom prostoru od 00-24h i buljit u monitor :kafa:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 feb 2015, 21:55

Da, neki još žive u Papetovoj eri iako nas je on zauvijek (nadam se) napustio prije skoro 4 mjeseca... ;)

I sve je to posljedica ovako haotičnog stanja na ovoj temi.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 03 feb 2015, 22:01

Bravo @rishaaa.

Samo samaraj. :salut:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 feb 2015, 22:04

FaraonTM je napisao/la:I sve je to posljedica ovako haotičnog stanja na ovoj temi.
'Papetovci' se već izvijesno vrijeme skoro nikako ne javljaju na podforumu reprezentacije, a situacija gora nego ikad :cool:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 03 feb 2015, 22:05

FaraonTM je napisao/la:Da, neki još žive u Papetovoj eri iako nas je on zauvijek (nadam se) napustio prije skoro 4 mjeseca... ;)

I sve je to posljedica ovako haotičnog stanja na ovoj temi.
Napustio je Pape fudbal prije 4 mjeseca, ne brini.

[/img]

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 feb 2015, 22:11

Virtu4l je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:I sve je to posljedica ovako haotičnog stanja na ovoj temi.
'Papetovci' se već izvijesno vrijeme skoro nikako ne javljaju na podforumu reprezentacije, a situacija gora nego ikad :cool:
Lafo :lol:

Doduše jedine teme koje posjećujete su ova i od novog selektora (što sam ja upratio, nisam svaki dan na forumu), pa se svako malo može naći post gdje se spominje Pape nakon velike katastrofe i 4 mjeseca od kada je dobio otkaz, definitivno Papetoljubci imaju nekih problema.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 feb 2015, 22:14

SjeverniVjetar je napisao/la:Ali na temi Tino Sven Susic, kaze "jeste dosadni sa Susicem" !? :lol:
Ne pravi se pametan ni u pokušaju. Dobro znaš na šta mislim. Svakodnevno trolovanje ove teme koje prolazi bez ikakvih kazni lagano počinje da ide na qrac.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 03 feb 2015, 22:47

Joj ovih bošnja samo seru. Puni zavisti. Shvatite već jednom da je Pape dobio otkaz, i da je Tino Sušić najmanje kriv za Papetove greške i poraze. Ukoliko nastavi igrati dobro dobit će poziv i zdravo. Prodat' će se sto posto u neku dobru/solidnu ekipu iz lige petice, ukoliko ga povrede zaobiđu, zato što je trenutno najbolji igrač Hajduka i jedan od najboljih igrača HNL-a. I puno lošiji igrači iz Hajduka su se prodavali u dobre ekipe. Inter je trenutno prosječna italijanska ekipa, a i dovodili su veće promašaje od igrača tako da ne vidim šta je smješno što se povezivao sa njima. Svaki igrač BiH koji se bori za isti dres ima podršku od mene, bilo da mu je amidža bivši selektor ili stari ratni zločinac. :bih:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 feb 2015, 22:58

Novi apsolutni i fundamentalni debakl Papetoljubaca, Germanie i kriminalne familije Susic. Probali su skandalozno guranje ovog panja u reprezentaciji opravdat sa laznim interesom Intera. Kao eto ako ga Inter zeli, onda mora da je kvalitetan i onda je ok sto je citava repka patila zbog njega. Naravno lazi njihove i potplacenih Dalmatinskih medija nisu prosle. Provaljeni su. Nista od Intera, Seville, Bordeauxa, Swansea, Chelsea, Arsenala, ma nista ni od Rijeke. Evo vidim Hajduk im je prodao igraca, ali ovoga ni Rijeka nece.

Sretno ti u jadnom, propalom i nikad gorem Hajduku, od nase repke odyebi sotono jedna. OTJERAJ GA BAZDAREVICU I PREPORODI REPREZENTACIJU! :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 03 feb 2015, 23:06

maroonGiant je napisao/la:Joj ovih bošnja samo seru. Puni zavisti. Shvatite već jednom da je Pape dobio otkaz, i da je Tino Sušić najmanje kriv za Papetove greške i poraze. Ukoliko nastavi igrati dobro dobit će poziv i zdravo. Prodat' će se sto posto u neku dobru/solidnu ekipu iz lige petice, ukoliko ga povrede zaobiđu, zato što je trenutno najbolji igrač Hajduka i jedan od najboljih igrača HNL-a. I puno lošiji igrači iz Hajduka su se prodavali u dobre ekipe. Inter je trenutno prosječna italijanska ekipa, a i dovodili su veće promašaje od igrača tako da ne vidim šta je smješno što se povezivao sa njima. Svaki igrač BiH koji se bori za isti dres ima podršku od mene, bilo da mu je amidža bivši selektor ili stari ratni zločinac. :bih:
Ovo oko zavisti je nesto najgluplje sto sam cuo. I to se uvijek veze za igrace koji nemaju kvalitet, pa im eto neko zavidi sto su u reprezentaciji. Zasto uvijek neko zavidi ovima iz lijevih liga a nikad ovima koji dizu dobru lovu i igraju u najjacim ligama?

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 03 feb 2015, 23:15

Cartman je napisao/la:Novi apsolutni i fundamentalni debakl Papetoljubaca, Germanie i kriminalne familije Susic. Probali su skandalozno guranje ovog panja u reprezentaciji opravdat sa laznim interesom Intera. Kao eto ako ga Inter zeli, onda mora da je kvalitetan i onda je ok sto je citava repka patila zbog njega. Naravno lazi njihove i potplacenih Dalmatinskih medija nisu prosle. Provaljeni su. Nista od Intera, Seville, Bordeauxa, Swansea, Chelsea, Arsenala, ma nista ni od Rijeke. Evo vidim Hajduk im je prodao igraca, ali ovoga ni Rijeka nece.

Sretno ti u jadnom, propalom i nikad gorem Hajduku, od nase repke odyebi sotono jedna. OTJERAJ GA BAZDAREVICU I PREPORODI REPREZENTACIJU! :bih:
Ocekujem da Bazdarevic pozove na sljedece okupljanje sve ove igrace sto je Susic zvao plus neko novo ime, izostavljanjem nekog bi se moglo protumaciti direktnim sranjem po Safetu, sto bi tako okarakterisali nasi mediji, odmah bi bili clanci Mesa izostavio ovog ili onog, sto bi sigurno rusilo atmosferu u raji a znas koliko je nas narod naivan i kako je lahko s njim manipulisati i krojiti mu misljenje, a onda mozda za Izrael ili tek u avgustu ocekujem onaj najjaci igracki kadar.

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 03 feb 2015, 23:25

Nek si se ti ufatio najnebitnije rečenice u postu. Pa očito da ima kvalitet čim je najbolji igrač ekipe koja je 3 u ligi koja napreduje svake godine i iz koje se igrači prodaju za milione. Jedini problem koji vi imate sa TSS je taj što mu je amidža bivši selektor repke koji nas je prvi odveo na veliko takmičenje a otjeran je i popljuvan kao nijedan prije njega. Evo sad Pape više nije selektor ukoliko ne zaslužuje poziv neće ga ni dobiti. Ili će ga i Meša pokušat' prodati, možda i on ima tala u agenciji ? Ili ste vi forumski besposličari veći stručnjaci i od Papeta i Meše i Osima, Mancinija i drugih... I de mi odgovori bogati u kojim ligama su u njegovim godinama igrali Džeko, Spahić, Mujdža, Lulić, Zukanović...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 feb 2015, 23:32

Prestao sam citati kod napretka.

Hajduk i napredovanje u istoj recenici. Svasta.
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, TMovac i 19 gostiju.