SaltCityAttack je napisao/la:
ti si boolestan !!!!! cim ovako nesto mozes napisat da ona ekipa bullsa je odlicna onda si definitivno bolestan ne znam sta drugo da ti kazem
Mislim da nema potrebe za ovim uvredama.
sa kakvom bolan ekipom ?.. Brewer starter i Bogans u petorci protiv Miamia?
Laž. Startna petorka kroz čitav playoff te godine je bila Rose-Bogans-Deng-Boozer-Noah
..da te godinee iskljucivo zbog Rosa i Thibsa smo igrali finale i naravno Noaha koji nije pretjerano kvalitetan koliko ima enegrije i zara da da sve od sebe
Još jedna neistina. Nije mi jasno kako možeš izostaviti legendu Bullsa Denga. Ovo izostavljanje Boozera i shvatam jer ga ne volite, ali u prvoj sezoni kod vas je bio odličan.
kod nas su rto te godine bili igrac od kojih smo trazili 6p i tad smo znli da cemo pobjedit..koliko puta smo cekali tih 6p od Bogansa jer sttisticki gledano kad god je on toliko pogodio mi smo dobijali utkamice

Nije li Thibs te sezone imao Korvera na klupi. Koji je iz nekog razloga imao manju minutažu od Bogansa

Zanimljivo je da je najbolji šuter lige svoje dvije najslabije sezone odigrao pod gospodarom univerzuma, nasljednikom Popovića i Jacksona, Thibsom.
Jedina mana jer je koristiio puno Denga ..ali mi nismo imali godinama SG morao si imati nesto ofanzivno
Imao je **** Korvera
Deng je sam sebi unistio pola karjere
Dengova minutaža pod Thibsom bi Brona sj3bala.
Rose, Korver, Deng, Boozer, Noah, Taj, Bogans i Brewer (Watson) je fina rotacija od 8 igrača za playoff. Pogledaj sad Spoelstrin Heat:
Chalmers, Wade, LBJ, Bosh, Anthony (Joel ****

), Haslem, Jones, Bibby.
I Thibs genije gubi 4-1 od ovakve ekipe, a još imao domaći teren, protiv glupana Spoelstre. Rose, Deng, Boozer i Noah su tada mogli parirati kao nosioci igre Bronu, Wadeu i Boshu, a ostatak ekipe Heata uopšte nije bio nešto puno jači, ako i jeste. I s prednošću domaćeg terena nije uspio ni 2 pobjede izvući. Jedan Vogel sa ništa boljom ekipom protiv jačeg Heata haman nije prošao dalje.
Taj loši Spoelstra 4 godine vodi ekipu do finala bez centra. Kod prve titule i pored povrede Bosha zaobilazi Celticse s Battierom i Haslemom na PF i C. Par puta je i Turiaf aka mahač peškira iz Lakersa startao. U finalu zgazio podjednako jaku ekipu Thundera. Kod druge titule imao nezaboravnu borbu s jednim od najboljih ikad gdje se u svakoj tekmi prilagođavao i izmišljao nešto novo, što je za Thibsa rocket science. Imao bi i 3 titule da LeBron nije odigrao najslabiju seriju ikad u prvom finalu protiv Dallasa. Uostalom ta je serija Brona zatvorila ulazak u top 3 ikada.
Zna voditi ekipu na pravi način i stavljati igrače na prave pozicije. LeBron nije imao sezonu ispod 51% FG. kod njega, sada je ispod 50%. Wade je za ovih 7 sezona što je Spo i Heatu iznad 50%FG što je za jednog SGa koji iz sezone u sezonu ima sve slabija koljena, zapravo i nema ih, nevjerovatan učinak.