FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NKMramor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NKMramor » 02 feb 2015, 19:46

Da nije otišao na uljepšavanje? :D

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 02 feb 2015, 19:47

emirzlaTu je napisao/la:Sta nam je sa autobusa???Vidim na slikama,za Medjugorje otisli drugim autobusom!!!

jos jednom su tako putovali drugim busem a onaj cirkus :mrgreen: ostavili omladinskom jer su vezali neke turnire gostovanja sta ja znam, uglavnom tako isplativije bilo...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 feb 2015, 19:50

NKMramor je napisao/la:Da nije otišao na uljepšavanje? :D
ma, Azmir prodao bus, da ima love za kineskih kladionica, sad će prvenstvo, valja štimat' rezultate :opaopa:

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 02 feb 2015, 20:04

Mora da k'o i Berluskoni hoce na sve nacine smanji troskove i dug. :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 02 feb 2015, 20:35

Jeste neozbiljni :mrgreen: :urnebes:

Nesvrstani,hvala na odgovoru :thumbup:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 02 feb 2015, 21:06

Ako je otisao, ti bi to trebao znati?! :D

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 02 feb 2015, 21:20

Pasha_car_aga je napisao/la:
Ne vidim razlog zašto bi' znao... :D
Onako sam lupio, to mi je jedino logično objašnjenje uz ovo koje je dao @nesvrstani. Palo mi ovo na pamet, ne znam da li su to riješili...
slika

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 02 feb 2015, 21:24

NKMramor je napisao/la:
Pasha_car_aga je napisao/la:
Ne vidim razlog zašto bi' znao... :D
Onako sam lupio, to mi je jedino logično objašnjenje uz ovo koje je dao @nesvrstani. Palo mi ovo na pamet, ne znam da li su to riješili...
slika
Kontao sam da nesto vise znas, jer si pravio ona idejna rjesenja izgleda busa :D

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 02 feb 2015, 21:28

Dok je ove pauze,neka bus odrade ovako:
slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 02 feb 2015, 22:10

emirzlaTu je napisao/la:Sta nam je sa autobusa???Vidim na slikama,za Medjugorje otisli drugim autobusom!!!
Omladinski pogon je otišao negdje vjerovatno. Ja sam mislio da su otišli na pripreme "našim" busem jer sam ga vidio onaj dan oko pola 8 na izlazu iz Tz. Kad malo kasnije slučajno viđo ovaj sivi bus ispred stadiona.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 feb 2015, 23:29

Sto se tice Musemiceve izjave "Na kosevu cemo zajedno slavit" donekle i meni djeluje cudno,ali moramo razumjeti covjeka,FK Sarajevo sve mu je dalo,navijac je tog klub,vodio ga je u par navrata,covjek se nada da ce proslavit opstanak Slobode u ligi i titulu Sarajeva,a ne nadje se neko da pljuje po Azmiru Husicu zbog izjave trenera Musemica i traze neke "sankcije" za Musemica,mozda odlazak iz kluba bla bla jer je dao takvu izjavu..

A da je obrnuta situacija da se Sloboda bori za prvaka,a Sarajevo za opstanak i onda ovakva izjava bi bila uredu,bilo bi Musemicu legendo itd..

Ili ovaj primjer Sakib Malkocevic vodi Sarajevo kao opstanku u premijer ligi ,a Sloboda se bori za titulu i da on izjavi kada bi se igrao zadnji mec na Tusnju ... "Na Tusnju cemo zajedno slavit" .. kakve bi tad bile nase reakcije ?

Nemoj da me neko pogresno shvati i okrene pricu !

Nas treba da zanima sta ce Musemic uradit na klupi,opstanak kluba u ligi i stabilnost svetinje !

AZMIR HUSIC :kralj:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 03 feb 2015, 08:08

Zbog ovog razloga sam volio da je neko iz Slobode preuzeo Slobodu,kad sam napisao da nisam zadovoljan izborom trenera...popljuvali su me pojedinci.Sto harry_90 kaze ne dizimo nepotrebne tenzije i izvlacit poruke iz konteksta!!!Husref je profesionalac i vjerovatno ce i radit tako...zato pustimo da radi covjek svoj posao...

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 03 feb 2015, 13:10

harry_90 je napisao/la:Sto se tice Musemiceve izjave "Na kosevu cemo zajedno slavit" donekle i meni djeluje cudno,ali moramo razumjeti covjeka,FK Sarajevo sve mu je dalo,navijac je tog klub,vodio ga je u par navrata,covjek se nada da ce proslavit opstanak Slobode u ligi i titulu Sarajeva,a ne nadje se neko da pljuje po Azmiru Husicu zbog izjave trenera Musemica i traze neke "sankcije" za Musemica,mozda odlazak iz kluba bla bla jer je dao takvu izjavu..

A da je obrnuta situacija da se Sloboda bori za prvaka,a Sarajevo za opstanak i onda ovakva izjava bi bila uredu,bilo bi Musemicu legendo itd..

Ili ovaj primjer Sakib Malkocevic vodi Sarajevo kao opstanku u premijer ligi ,a Sloboda se bori za titulu i da on izjavi kada bi se igrao zadnji mec na Tusnju ... "Na Tusnju cemo zajedno slavit" .. kakve bi tad bile nase reakcije ?

Nemoj da me neko pogresno shvati i okrene pricu !

Nas treba da zanima sta ce Musemic uradit na klupi,opstanak kluba u ligi i stabilnost svetinje !

AZMIR HUSIC :kralj:
Aposolutno si u pravu drug. :clap: :clap:
posebno zadnja rečenica, koja treba svima da nam je prioritet.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 03 feb 2015, 18:06

ROBIJASI

Legendarni menadjer Velibor Dzarovski koji je poznat kao osoba koja stima utakmice danas je govorila o tome kako je nasa liga puna nacionalizma i da se svako kolo stimaju utakmice u nasoj ligi navodeci kako je nastimao susret Zelje i Leotara te kao svoju bazu naveo gradove Trebinje i Mostar...

I ono dodje ovde pricat o svom klubu i brki kako su najtrofejniji u drzavi...stice vas pravda mali plavi...

Ovo sam kopirao sa FB Robijasi...

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 03 feb 2015, 18:22

Nemoguce
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 03 feb 2015, 18:24

emirzlaTu je napisao/la:ROBIJASI

Legendarni menadjer Velibor Dzarovski koji je poznat kao osoba koja stima utakmice danas je govorila o tome kako je nasa liga puna nacionalizma i da se svako kolo stimaju utakmice u nasoj ligi navodeci kako je nastimao susret Zelje i Leotara te kao svoju bazu naveo gradove Trebinje i Mostar...

I ono dodje ovde pricat o svom klubu i brki kako su najtrofejniji u drzavi...stice vas pravda mali plavi...

ima u avazu danasnjem to, gdje spominje da je nastimao i Sarajevu titulu 1985
i da je pokusao nastimati borac - zrinjski al nije uspio

al istina je da vas je željo izbacio iz lige i on to kaze i siguran je 100 %

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 03 feb 2015, 18:35

emirzlaTu je napisao/la:ROBIJASI

Prestani siriti lazi o casnome klubu :o:o

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 03 feb 2015, 18:39

Naravno da cemo prestat :urnebes: :urnebes: ,al polako dokazi izlaze na vidjelo...doce vrijeme i u ovoj nasoj Bosni kad ce neko odgovarat za svoja djela :D

Eh da nemamo precih problema...pa ovog skopljanca dovest na sud i tuzit selju...al pod istragom je ta utakmica,koliko sam cuo i cito,doce to na svoje aBd :salut:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 03 feb 2015, 18:50

emirzlaTu je napisao/la:Naravno da cemo prestat :urnebes: :urnebes: ,al polako dokazi izlaze na vidjelo...doce vrijeme i u ovoj nasoj Bosni kad ce neko odgovarat za svoja djela :D

Eh da nemamo precih problema...pa ovog skopljanca dovest na sud i tuzit selju...al pod istragom je ta utakmica,koliko sam cuo i cito,doce to na svoje aBd :salut:
Šuti nek ne izlaze na vidjelo, bolja je ova moralna kazna i satisfakcija. Nije ni naše maslo za ramazana :urnebes:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 03 feb 2015, 18:56

Slazem se sa tobom...ali ne vjerujem da smo mi povalili vako nekog,ko sto su oni nas...ako smo mi ili bilo ko vako stimali i supacki nekom zacerali...onda nek odgovaramo :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.