FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Iceplayer
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Iceplayer » 03 feb 2015, 17:44

MortemHz je napisao/la:Dobili smo update na TM oko cijeni igraca,svidjet ce vam se pravo sada :angel:
Cimi procjenjen na 800 funti, tj. 2 miliona KM :shock: :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 feb 2015, 17:45

Nas prvi igrac ikad sa 1M eura cijenom...ove cijene su dosta realnije,svaka cast ko god da je radio ovo,konacno da dobijemo normalne cifre :thumbup:
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 03 feb 2015, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 03 feb 2015, 17:46

Gojko Cimirot najskuplji igrac lige !
Ti si opet šampion !

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 03 feb 2015, 17:54

HordeBL je napisao/la:Nece se dovoditi golman jer na listi zelja poslije Borjana i Kelave , nema niko. Onaj makedonac je bio bas aktuelan kao neki back up za Kelavu , ali on prije Kelave potpisa za drugi klub. Izgurace se sa Dejom do kraja...samo ne daj Boze kakve povrede...donji smo

Ovo insajderska informacija? Kojom logikom si ti zakljucio da se nece dovoditi golman a imamo samo dva polugolmana u ekipi??????' Haj molim te objasni kako si dosao na ovu ideju da nemamo nikakvu opciju zato sto su odpali Borjan i Kelava??????

Imas trenutno 10 slobodnih golmana koji su 10X bolji od Deje i ti tvrdis da se nece dovoditi golman!!!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 03 feb 2015, 17:55

slika
Ti si opet šampion !

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 03 feb 2015, 17:55

Mi nikako da se odlucimo hocemo li dovodit kapitalce, ili cemo proizvodit iste :D
Ne bih ja toliko omalovazavao Deju(mnogi su ga ovdje zakivali u zvijezde kad je potpisao). Odjednom nam Dejo nikako ne valja, a nije nam ni Delac valjao. Pa na posudbu smo poslali Abdhodzica(valjda se tako prezivao) mladog repre. Ni on nije valjao. Meni je drago sto nije dosao Kelava ne b nam ni on valjao.
Borjana mi je zao al neka nije ni on dosao.
JBT NAS GOLMAN NE SMIJE PRIMIT NIJEDAN GO!!!
Eto sada je Dejo rupa i zbog toga ne mozemo osvojiti titulu e pa ne bih se Slozio. TITULA se ne osvaja imenima u ekipi nego ozbiljnim i pozrtvovanim pristupom svakoj utakmici i to svih 90 minuta u utakmici. Taman da nam se povrijede oba golmana pa neka udje junior, kadet pa nebi nam to bio prvi put, a tako se stvaraju veliki igraci i golmani.
Zato strpljenja i utakmicu po utakmicu. 100 Kelava, Borjana, Vranjesa nam ne bi titulu donijeli sa sobom nego bi smo opet cekali zadnje kolo.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 03 feb 2015, 17:57

admin je napisao/la:Na povratku iz Dohe, novinar portala SportSport.ba skrenuo je ka Antaliji i bordo momke dočekao na aerodromu.

očekujte izvještaje sa lica mjesta na pripremama FK Sarajevo u narednih sedam dana.

:bih: :bih:
Svaka cast za SS. Hajde dok si tako raspolezen otvori nam temu ljepotice? ( :
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 03 feb 2015, 18:00

MortemHz je napisao/la:Nas prvi igrac ikad sa 1M eura cijenom...ove cijene su dosta realnije,svaka cast ko god da je radio ovo,konacno da dobijemo normalne cifre :thumbup:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Jos samo da promjene ukupnu cifru vrijednosti ekipe na 9 100 000 eura :) :) :) :)

A ovo trenutno su i realne cijene nasih igraca, a nadamo se nakon uspijesne epizode u euro takmicenjima da ce se uduplati :D :D :D :D :D :D

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 03 feb 2015, 18:00

@amidzaTan
Hajde nam napisi te slonodne golmane koji su bolji od Deje a jos su slonodni.
Ja cu sa tobom sutra u klub da ih molimo da jednog dovedu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 feb 2015, 18:06

amidzaTan je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Nas prvi igrac ikad sa 1M eura cijenom...ove cijene su dosta realnije,svaka cast ko god da je radio ovo,konacno da dobijemo normalne cifre :thumbup:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Jos samo da promjene ukupnu cifru vrijednosti ekipe na 9 100 000 eura :) :) :) :)

A ovo trenutno su i realne cijene nasih igraca, a nadamo se nakon uspijesne epizode u euro takmicenjima da ce se uduplati :D :D :D :D :D :D
Hoce brate ne brini nego evo tek sada mijenjaju nasu ligu,eto kad sam napisao na temi prije 15 min da su promijenili tek su zavrsili Sarajevo :cool:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 feb 2015, 18:17

ShofaII je napisao/la:@amidzaTan
Hajde nam napisi te slonodne golmane koji su bolji od Deje a jos su slonodni.
Ja cu sa tobom sutra u klub da ih molimo da jednog dovedu.
Sigurno je da ih ima tipa Borjan ali uprava jednostavno ne moze ponuditi toliko koliko oni traze..mi svi znamo da jedno kolo pretkola europa lige ili lige prvaka bi donijelo to ali sigurno da je amidza odredi kako i sta i dok ne vidi rezultat nece povecavati ulog

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 feb 2015, 18:20

Slika je :o :o :o :shock: :shock: :kafa:

Čitam i ne vjerujem, kao da je neka panika zavladala. Nismo doveli golamana nismo doveli stopera...Pa? Ova ekipa koji mi trenutno imamo je sasvim dovoljna da odgovori zadacima u domaćem takmičenju, ne kažem da osvoji trofej(e)jer možeš ti imati tri puta jaču ekipu nikad ne znaš hoćeš li ga osvojiti. U svim dosadašnjim utakmicama smo dominirali na terenu, nezgodno je bilo igrati jer se protiv nas svi brane, skoro svi. Upadanjem Benke u konkurenciju i to će se riješiti, valjda.
Vratite se nekoliko stranica nazada ima ona slika posta sa infa, "izjava" Kodre gdje kaže da se utakmica dobija na sredini terena, i post jednog forumaša u kojem, u samo nekoliko rečenica, u detalje opisuje odbranu ekipe. Odbranu igra cijela ekipa a ne samo stoperi i golman. Da trebao nam je bolji, kažem bolji jer ni Dejo nije loš, golman i to samo za evropske utakmice, a do njih je još nekoliko mjeseci ma ima da ga nađemo. Za stopera se još ništa ne zna, možda i Dupovac ostane.. a onda pored Kovačevića i malog Marka i Barić i Berberović za ne daj Bože mogu uskočiti na stopera.

Problem je što mi više nećemo neprovjerene igrače, nego samo kvalitet, a kvalitet je skup i ono što je možda najgore nema ambicija da igra u našoj ligi. E zato moramo istrpiti.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 feb 2015, 18:23

amidzaTan je napisao/la:Fudbalski klub “Sarajevo” pomalo neočekivano bi mogao dobiti veliko pojačanje.

Naime, nekadašnji igrač Zrinjskog i Partizana, Lamine Diarra, pregovara s bordo timom, saznaje Goal.

Nekadašnji ljubimac Grobara tako bi uskoro treboa pronaći novi angažman.

31-godišnji senegalski napadač u karijeri je još igrao za Beira-Mar, Al Shabab i Antalyaspor.

Sasvim sigurno njegov dolazak predstavljao bi ogroman dobitak za tim s Koševa.

Najveći trag ostavio je u dresu Partizana, za kojeg je u 112 nastupa postigao 56 golova

Veoma dobar igrac,kad je igrao za Partizan u takvoj ekipi je bio i ponajbolji igrac e sad kakva mu je forma u ovoj godini

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 03 feb 2015, 18:25

Diarra igra za Antalyaspor a mi tamo na pripremama ima tu nesto :D
Ti si opet šampion !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 feb 2015, 18:27

Napadač :nene: :nene: :nene: :nene:
Benko, Velkoski, Okić, Bilbija.....svi mogu u napad...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 feb 2015, 18:29

slika

slika
Znaci hotel :o sve u sklopu ovoga ima nemoraju vise od 10 metara u da hodaju,tereni ,sve na jednom mjestu,5 zvijezdica hotel perverzija :o
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 03 feb 2015, 18:30

Pa zadnje sto nam treba je napadac, ali izgleda da je slobodan igrac i kao takav nikad ne znas sta se moze izroditi!!!

Ali i ovi novinari za klik svasta ce napisati to bar svi znamo!

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 03 feb 2015, 18:35

Evo kazu da su one ruske manekenke koje su trebale biti u hotelu sa Bochumom sada sa nama, njih 250 :D :D :D :D :D :D :D :D :D

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 03 feb 2015, 18:37

hilmo je napisao/la:Napadač :nene: :nene: :nene: :nene:
Benko, Velkoski, Okić, Bilbija.....svi mogu u napad...
Bilbija ide na kraju sezone sigurno jer mu istice ugovor, Bekica na posudbu a vjerujem da cemo prodati Okica ili Velkoskog na kraju sezone.

U tom slucaju dolazak igraca kao sto je Diarra je strasan transfer :thumbup:

.. al tesko je za vjerovati ovim sega portalima :D
Ti si opet šampion !

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 feb 2015, 18:37

http://www.transfermarkt.com/premijer-l ... ewerb/BOS1" onclick="window.open(this.href);return false;

6 od 11 :salut:

mocnoo :kafa:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: miguelramos, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, rimljanin90, WeekendOffender i 19 gostiju.