Sportski komentatori

zmaj_Bosne
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la zmaj_Bosne » 01 apr 2010, 23:07

Da li ovi na OBN ikada preslušaju sebe poslije utakmice, pa stvarno su ih "pokupili" na putu. Kako se blamiraju pa to je za ne povjerovat. Strašno, koji debili "Bože moj"
Dragon Town

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 01 apr 2010, 23:13

Koji debili na OBN-u, pa oni se i ne pripreme za utakmicu, samo popiju jednu i komentiraju
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 02 apr 2010, 00:54

MaliMemo je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:fulham - wolfsburg: zamora je porijeklom iz trinidada i tobaga i dobio je poziv od selektora da nastupa za njihovu reprezentaciju.......saša: pa on nije zzna hoće li nastupati a trinidad ili tobago :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dok je režiser snimao gledaoce na stadionu našao je navijača koji je zijevao i onda se se javlja saša biser: pa nije utakmica toliko dosadna, sigurno je piva imala utjecaj na njega ili je imao poziv od supruge da se vrati :lol: :lol:
Na pocetku utakmice kaze Sasa : "zvali su mnogi travari da pomogni dzeki, ali on je popio 3 dcl. mlijeka i spreman je" :mrgreen:
Nemojte ih bas su simpa obojica.Sta ja znam ja ih gotivim ,ne po nekom znanju nego bas po toj budalastini.
BosnaE

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 apr 2010, 00:59

Ma ova dvojica s OBN-a su jako glupi
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 apr 2010, 10:07

MaliMemo@ nisam gledao početak tekme, čuj zvali ga travari da mu pomognu :mrgreen: :mrgreen:

newton_heath_lyr@ i ja ih gotivim ali pitam se da li oni uopšte znaju da od sebe prave budale.....šteta što nema više italijanske lige na OBN-u
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 02 apr 2010, 10:15

Meni su ova dvojica super majke mi, bolje gledati tekmu uz njih nego najjaču komediju....................
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 02 apr 2010, 11:28

Ted Mosby je napisao/la:Ma ova dvojica s OBN-a su jako glupi
Ma Adis nije loš kad je sam, ali onaj Sabahudin Vugdalić je prelud lik.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 apr 2010, 11:33

Vugdalic kvari ovog Adisa,covjek normalno vodi tekmu,dok ovaj se uvijek izvaljuje,kaze mnogi travari zvali itd joj ludjaka majko :x i ne znam sta tacno jos rece za Dzeku,kaze popio 3l hladnog mlijeka i sad je spreman za mec,stvarno vise volim kineze slusat nego ovog :D i Marijan kad vodi ko da glumi sa izgovaranjem imena igraca,kad daje intervju na tv normalno prica,a kad vodi tekmu ko da glumi.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 apr 2010, 11:34

Marijan je najgori na ovim prostorima,,lik iznosi informacije koje nemaj ama bas nikakve veze s utakmicom...kao npr koliko kosta piva na allianz areni te koliko je puta Rooney raskinuo s trebom gdje je zivio Adolf Hitler itd itd...udavi covjek neku noc me glava od njega zabolila.. :evil:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 02 apr 2010, 16:30

Saurman je napisao/la:Marijan je najgori na ovim prostorima,,lik iznosi informacije koje nemaj ama bas nikakve veze s utakmicom...kao npr koliko kosta piva na allianz areni te koliko je puta Rooney raskinuo s trebom gdje je zivio Adolf Hitler itd itd...udavi covjek neku noc me glava od njega zabolila.. :evil:
pa zato je i najbolji komentator
zaboravio si reci da spomene i historijat svakog kluba,grada i sl pa et mozes ponekad nesto i naucit

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 02 apr 2010, 17:00

Vidim i drugi su poceli primjecivat. Meni je Marjan je sa statusa odlicnog komentatora presao na status simpaticnog. Jednostavno, neke informacije su jednostavno nepotrebne. Ko zeli saznati kako se kojem igracu pratetka zove, ljudi su izmislili jednu stvar sto se Google zove. Pa bujrum. Jednostavno, previse paznje posveti nekim detaljima vezanim za pojedinog igraca, da doslovno odluta sa terena, kao i ja sto ga slusam :lol:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 02 apr 2010, 18:02

Slusajući Marjana, čovjek može samo na dobitku biti, i nešto naučiti.
A to,što je nas narod naučio na neškolovane komentatore,pa se čude čovjeku koji svoj posao shvata ozbiljno , i koji se sprema 24 sata,da bi odradio svoj posao kako treba.....Boze moj.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 02 apr 2010, 18:45

nzm meni je marjan onako ... ima neki glas kad ga slusam mislim da ga vuce iz petnih zila napreze se i sl.. a onaj moroncina vugdalic ne bi mu ja dao da komentarise pikado .. fml mu samo me bzvz iznervira :S bolje sestrem slusat kineze nego njega
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 02 apr 2010, 19:11

neko_iz_mase je napisao/la:Slusajući Marjana, čovjek može samo na dobitku biti, i nešto naučiti.
A to,što je nas narod naučio na neškolovane komentatore,pa se čude čovjeku koji svoj posao shvata ozbiljno , i koji se sprema 24 sata,da bi odradio svoj posao kako treba.....Boze moj.
A sto li sam znala da ce uslijedit ovakav komentar :roll:
Pod prvo, ja nisam velicala Suku i ostale moronske teletabise, nego sam samo iznijela svoju konstantaciju da Marjan ponekad zna odlutati sa tekme. Ko je osporio da se priprema?? Covjek je 100% predan poslu koji radi, za razliku od vecine nasih komentarora ;)
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 apr 2010, 19:14

Definitivno da je Marjan najbolji komentator,ali se isto tako slažem da vrlo često govori nepotrebne informacije.
FK Pjetlovi

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 apr 2010, 19:33

Marjan se unese u utakmicu i takve volim. Meni odgovara, meni je najbolji. Glas za prenos je dodatni užitak za uši.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 02 apr 2010, 19:47

glumi brazilca, ne prolazi to kod nas, nema tu prirodnosti, ali očito kod nekih to prolazi

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 apr 2010, 19:59

Kod 90 % prolazi, kod 10 nije, i to su neki. :roll:

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 02 apr 2010, 20:02

mozda 90 posto u dijaspori prolazi ali u bosni nije bas mnogo omiljen tu nema ni trideset posto ako ćemo govoriti o procentima

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 apr 2010, 20:06

Kako ti to znaš :mrgreen:

U mome mjestu niko ništa protiv Marjana, štaviše, puni kafići i svako voli slušati njegove komentare. Pravi hit. Da ne pričam koliko se i na ovom forumu pričalo prije kada je komentirao Vedu, kasnije repku itd.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.