forza damir

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
nemoj pametovati nego daj kakav konkretan tipKardelj je napisao/la:Damir na hardu može dobiti jedino da mu neko pusti meč.
Pozdrav.alex1991 je napisao/la:Pozdrav ljudi,nisam u zadnje vrijeme imao vremena da pratim forum,al evo ugrabio sam nekog slobodnog vremena.pa cu se truditi da budem aktivan i da zajedno pokusamo nabacit koju marku
ROMA vs Fiorentina (Tim Cup)EmirSioux89 je napisao/la:Ja imam osjećaj da ce Roma baš da dobijem večeras, nisu dugo pobjedili u regularnom vremenu sve neke neriješene utakmice.
Roma - Fiorentina - 1
Manchester United - Cambridge (h0:2) - hd1
Borussia M. - Freiburg - 1
Frankfurt - Wolfsburg - 2
9.48
Kardelj je napisao/la:Damir na hardu može dobiti jedino da mu neko pusti meč.
WinDamir05 je napisao/la:Idemo slijedeci singl:
Berrer-Dzumhur 2,mislim da je i ovdje kladionica potcijenila naseg tenisera,vise nego sto treba,gledao sam prosle godine njihov medjusobni mec,i mislim da ce biti nesto slicno i ovaj mec,3 seta najmanje,a nas Damir uvijek odigra bolje od ocekivanog kad je po kladionicama autsajder,ko nije siguran u dvicu nije losa kvota ,da ce Damir uzeti makar set,SRETNO KO ISPRATI!!!
Isto tako mislim da je Damiru ovaj mec biti ili ne biti,ako dobije popravice plasman na ATP i moci ce da opet upada na turnire bez kvala,ako izgubi onda mu je ponovo Chellengeri ne ginu,bez obzira sto je htio da igra vece turnire....
to damireSPY je napisao/la:
forza damir
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.