BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Pojedini su ponovo prešli sve granice 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Damir05 je napisao/la:Virtual4 pogledaj na kladionica prijedlozi sta sam prognozirao pred sami mec Damira

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sljedeći meč mora biti na Areni prenos, možda već sutra 

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Neka daju meni da budem moderator. Ja sam ovu temu otvorio postom o Emi Burgic. Admini hocu da budem moderatorrrr.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BosnaE
Imas moju podrskunewton_heath_lyr je napisao/la:Neka daju meni da budem moderator. Ja sam ovu temu otvorio postom o Emi Burgic. Admini hocu da budem moderatorrrr.

SLOBODA NAVIJAČIMA
Ko god, fkt...ne do Bog da je zijanio on meč, a propustio 2 meč lopte...ne bi se ovdje moglo živjeti 

-
- Kontakt:
sta sa Jelenom?HeraklitMracni je napisao/la:pa to **** ti jelenu , dobio sam hahaha na kladari rekao sam siunoic da cu uloziti a budale digle kvotu 3.3![]()
![]()

-
- Kontakt:
Nije nista , al prva mi naumpadethelightblue je napisao/la:sta sa Jelenom?HeraklitMracni je napisao/la:pa to **** ti jelenu , dobio sam hahaha na kladari rekao sam siunoic da cu uloziti a budale digle kvotu 3.3![]()
![]()

Postavio sam pitanje na temi Forum, valjda se smiluju do meča sa Garcia-Lopezom.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
U vezi cega?Virtu4l je napisao/la:Postavio sam pitanje na temi Forum, valjda se smiluju do meča sa Garcia-Lopezom.
BosnaE
Evo maloprije ovaj direktor turnira na HRT-u rece da su sutra Hrvati uglavnom na glavnom terenu Karlovic,Dodig...
SLOBODA NAVIJAČIMA
Čestitke Džumhuru. Velika je ovo stvar za njega, bez obzira kako bude bilo dalje. Ne treba u ovom trenutku pisati o njegovim igračkim manama i oscilacijama (kojih naravno ima, kao i kod svakog drugog tenisera), nego mu jednostavno poželimo sreću pa da ova pobjeda protiv Berrera bude uvod u uspješnu 2015. godinu.
Da ne zaboravimo napomenuti da je ovo Damirova prva pobjeda na ATP touru.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
On je ovom pobjedom vec jednu cetvrtinu poena izgubljenih u Australiji vec vratio. O eventualnom daljnjem prolasku na ovom turniru bilo bi po meni preambuciozno pricati jer znamo ko mu je protivnik u narednom kolu. I napokon da je pobijedio nekoga iz TOP 150 na svijetu. Sretno u sledecem kolu pa sta god da se desi.
Ovo je ujedno bilo i " probijanje leda" na ATP turnirima.
Ovo je ujedno bilo i " probijanje leda" na ATP turnirima.
BosnaE
Gledam Baghdatisa i Androica na glavnom terenu,podloga i nije bas tako brza kako sam mislio da ce biti.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Nije nikad bila sporija na centralnom u Zagrebu
Ako ce sutra igrati Karlovic, Damir vjerovatno igra u cetvrtak...sa ostatkom dojnjeg dijela zrijeba
Ako ce sutra igrati Karlovic, Damir vjerovatno igra u cetvrtak...sa ostatkom dojnjeg dijela zrijeba
Ako se pogleda statistika, Damir ima razloga za optimizam i nakon propadanja 0:6 u drugom setu i velike bitke danas: 68% prvog servisa, 59% osvojenih poena na prvi i 40% na drugi moglo bi biti skoro pa dovoljno da zadevera GGL pa i iznenadi iako on udara snaznije od Berrera. Idemo. 

Bravo Damire! 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Damir definitivno u četvrtak igra 

Odlično. Nakon toga nema više odmora do nedjelje.shminka je napisao/la:Damir definitivno u četvrtak igra
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.