NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 feb 2015, 03:36

NeverGiveUp je napisao/la:Salt - Zamaraš se sa dječurlijom, a.k.a Jamesovcima.
pa ne ebo te hejjj Bogans i Brewer petorka i kaze onakva eekipa hahahahaha .. nama kad je Marko Belinelli dosao kao da nam je Jordan uletio u ekipu toliko je donjeo prednosti..ali ebiga Rose se povrijedi tako da ni to vise nije pilo vode ...samo eto kontam neka pogleda gdje su slijedece sezone zavraili Brewer i Bogans nasa dva startera te godine i pogleda njihov ucinak, odnosno minute u ekipama koje nisu vidjele playoffa kako treba i sve ce u biti jasno s kim smo mi igrali i kaze wouuuuuuuuuu onakvu ekipu ahahaha...ova sad nam je ekipa najaca do sad koju smo imali..jest da Noah ne igra dobro ove godine zbog povrede, Rose nije vise MVP zbog povrede i td, ali ako pogledas ostale ostali su puno bolji nego oni klocevi ..da smo kojim slucajem imali ovakvu ekipu sa onim Rosom i Noahom

hej bolan Roni Brewer bio u OKC, U Rocketsima ebote kad su oni usli kod njih igrat eto u ekipe sa nekim ambicijama ?.. covjece Alem se i ne moze sjetiti kad je on igrao za njih eto kakav je igrac kod nas cinio prvu petorku i onda pametan lik dodje ovdje da pise o nasoj strasnoj ekipi Bullsa hahahaa ..ocami ba treba batalit ovaj forum.
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 03 feb 2015, 03:47, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

MaliOdDirektora
Kontakt:

Post Postao/la MaliOdDirektora » 03 feb 2015, 03:45

DoktorIvo je napisao/la:@ Brat moj, misliš da neće LeBron biti u prva dva najbolja strijelca? Hoće li biti barem ispred Bryanta?

:kafa:
Nema šanse za top2, a i usudit' ću se reći i za top3. Poživjet' ćemo, pa ćemo svjedočiti..

I ne znam što me oslovljavaš sa brate, još veliko b, ne znam na šta asociraš. :mrgreen:
Živimo Željezničar.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 03 feb 2015, 03:47

SaltCityAttack je napisao/la:
NeverGiveUp je napisao/la:Salt - Zamaraš se sa dječurlijom, a.k.a Jamesovcima.
pa ne ebo te hejjj Bogans i Brewer petorka i kaze onakva eekipa hahahahaha .. nama kad je Marko Belinelli dosao kao da nam je Jordan uletio u ekipu toliko je donjeo prednosti..ali ebiga Rose se povrijedi tako da ni to vise nije pilo vode ...samo eto kontam neka pogleda gdje su slijedece sezone zavraili Brewer i Bogans nasa dva startera te godine i pogleda njihov ucinak, odnosno minute u ekipama koje nisu vidjele playoffa kako treba i sve ce u biti jasno s kim smo mi igrali i kaze wouuuuuuuuuu onakvu ekipu ahahaha...ova sad nam je ekipa najaca do sad koju smo imali..jest da Noah ne igra dobro ove godine zbog povrede, Rose nije vise MVP zbog povrede i td, ali ako pogledas ostale ostali su puno bolji nego oni klocevi ..da smo kojim slucajem imali ovakvu ekipu sa onim Rosom i Noahom

Da, ali shvati da trollaju i to konstantno.
Thibsovo umijeće se zna, o tome svi NBA experti bruje već godinama.
Pogotovo je dobio kredita u sezonama bez glavnog igrača i sa mnoštvo povreda ostalih.
Baš što kažeš, da nam je onaj Rose na ovu ekipu, gdje bi nam bio kraj!
Svejedno, ja i dalje očekujem finale istoka minimalno ove godine jer ne možemo igrati odbranu loše koliko smo to do sada radili u sezoni, (taj segment će siguran sam napredovati do playoffa).
Mislim da će ekipi jako dobro doći ova skorašnja all-star pauza.

P.S
Brewer i Bogans su igračine :rol:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 feb 2015, 03:49

ma neka se brate trola sa svojim vrsnjacima u srednjoj skoli ha ja :).. da Brewer koji ode u OKC i Houston i ne vidi parketa .. kazem ti Alem se i ne moze sijetiti kad je ovaj igrao za njih..a mi ga se moramo sjecati jer nam je morao biti glavna uzdanica u ekipi uz Rosa i Denga ...on i Bogans kad postignu 10p kombinovano mi slavimo kao vec nasu pobjedu :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 03 feb 2015, 03:53

Kad se sjetim, koliko smo priželjkivali Bogansovi 6 poena na onom chatu :rol:
Bili su solidni odbrambeni igrači i to je sve.
Onaj Brewer je imao gori izbačaj kad šuta od Noah-e :D
Pa imao je više air-balls u Chicagu nego De Andre J. u Clippersima.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 feb 2015, 04:00

NeverGiveUp je napisao/la:Kad se sjetim, koliko smo priželjkivali Bogansovi 6 poena na onom chatu :rol:

sto je najgore slobodna nije mogao pgoodit..ja se ne mogu sjetiti kad je poogodio 2..i jos smo Rosa izgubili i opt igrali odlicno ..kontam ko je tome bio zasluzan..smijem se kladit da je ova sadasnja ekipa Miamia bolja od one nase ekipe bez Rosa sigurno ..ali Miamia vidimo gdje se nalazi kako se snalazi bez Jamesa ...i ja sam mogao onu ekipu vodit gdje mi James,Wade komanduju i gdje imam vlasnika koji ce mi reci sve sta da radim..nas vlasnik jedinoo moze pricat Thibsu o bejzbolu :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 03 feb 2015, 04:06

SaltCityAttack je napisao/la:
NeverGiveUp je napisao/la:Kad se sjetim, koliko smo priželjkivali Bogansovi 6 poena na onom chatu :rol:

sto je najgore slobodna nije mogao pgoodit..ja se ne mogu sjetiti kad je poogodio 2..i jos smo Rosa izgubili i opt igrali odlicno ..kontam ko je tome bio zasluzan..smijem se kladit da je ova sadasnja ekipa Miamia bolja od one nase ekipe bez Rosa sigurno ..ali Miamia vidimo gdje se nalazi kako se snalazi bez Jamesa ...i ja sam mogao onu ekipu vodit gdje mi James,Wade komanduju i gdje imam vlasnika koji ce mi reci sve sta da radim..nas vlasnik jedinoo moze pricat Thibsu o bejzbolu :)

E da, ni on ni Taj Gibson. Poslije je ovaj popravio % sa s.b-a, naročito prošle sezone.
Neko napisa, imamo najbolju ekipu istoka. Pa nije Cleveland uopšte daleko, čak bi rekao da su dovođenjem Mozgova i još 2 provjerena šutera bolji od nas generalno gledajući. Naravno, sve će ovisiti o Ruži, ja i dalje očekujem njegov konstantni napredak baš kao i to da počnemo napokon igrati odbranu kako znamo pod Thibsom.

Nemoj tako o Miamiu, oni imaju top 3 trenera lige kako jednom reče pokretač ove nebuloze o Thibsu. :rol:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 03 feb 2015, 12:52

Nema potrebe ista pisati o ovom malcu sto pise nebuloze. Najace je ono da smo mi 2011 imali strasnu ekipu. :clap:

I sta ti imas pricati sa takvim likom kad nesto tako napise.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

DoktorIvo
Kontakt:

Post Postao/la DoktorIvo » 03 feb 2015, 15:31

MaliOdDirektora je napisao/la:
DoktorIvo je napisao/la:@ Brat moj, misliš da neće LeBron biti u prva dva najbolja strijelca? Hoće li biti barem ispred Bryanta?

:kafa:
Nema šanse za top2, a i usudit' ću se reći i za top3. Poživjet' ćemo, pa ćemo svjedočiti..

I ne znam što me oslovljavaš sa brate, još veliko b, ne znam na šta asociraš. :mrgreen:
Da neće zabiti više od Bryanta? :rol:

Pa njega će prestići ako do kraja karijere bude šutirao lijevom rukom

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 feb 2015, 15:42

To ne znaci da je bolji scorer od Bryanta - nije

DoktorIvo
Kontakt:

Post Postao/la DoktorIvo » 03 feb 2015, 15:56

alemsa je napisao/la:To ne znaci da je bolji scorer od Bryanta - nije
Naravno da nije. Samo je precizniji :kafa:

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 03 feb 2015, 15:58

steta sto su zakljucali temu a bila je jedna od najboljih i onda su navalila ova djecurlija,pff sranje

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 feb 2015, 16:00

DoktorIvo je napisao/la:
Pa SF je I layup king :kafa:

Proci ce I Jordana po poenima jel, pa jel to znaci da je bolji scorer od Jordana? :kafa: :rol:

DoktorIvo
Kontakt:

Post Postao/la DoktorIvo » 03 feb 2015, 16:06

alemsa je napisao/la:
DoktorIvo je napisao/la:
Pa SF je I layup king :kafa:

Proci ce I Jordana po poenima jel, pa jel to znaci da je bolji scorer od Jordana? :kafa: :rol:
Gdje sam ja rekao da je bolji scorer i od jednog i od drugog?

Rekao sam da će zabiti više od obojice i s boljim postotkom šuta i s boljim postotkom šuta za tri poena od obojice.

Demantuj me :kafa:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 feb 2015, 16:10

Došli su dani kada len bias nedostaje ovom podforumu.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 03 feb 2015, 16:18

DoktorIvo je napisao/la:
Gdje sam ja rekao da je bolji scorer i od jednog i od drugog?

Rekao sam da će zabiti više od obojice i s boljim postotkom šuta i s boljim postotkom šuta za tri poena od obojice.

Demantuj me :kafa:
To su tvoje pretpostavke jer si se ionako registrovao (ponovo) samo da nas trolaš sa Jamesom.
Ono što je sigurno je to da će na kraju karijera navedenih Jordan imati najmanje utakmica a opet biti ne tako daleko u poenima.

Donnie Darko je napisao/la:Došli su dani kada len bias nedostaje ovom podforumu.
Naravno da ne.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 feb 2015, 16:32

Ja nisam neko vrijeme odnosno skoro sezonu dvije slabo sam komentarisao osim ponekad na temi Bullsa..ali je doslo vrijeme da opet se povuce crta sto se tice ovog podforuma..svaka cast ovim navijacima Spursa kao nick Nezalaganje i ovi ostali, kao i navijacima Lakersa uglavnom vecini ostalih i ovom momku Donnie Darko ,ovih par navijaca Knicksa Carlo i ostali uz njega , da ne nabrajam bas sve..sa ovim se ljudima mkze razgovarat pa ne moram se ni sloziti oko necega. Ali barem nesto znaju..sta bolan ovi znaju koji mjenjaju ekipe svake druge godine ? Sta oni ba znaju o NBA uopste i ljudi padaju na njihove price...jedino na ovom forumu poredis Jamesa sad i Kobea u 38 i nakon teakig povreda pa i Hardena sa Kobeom u ovim godinama... jedino ovdje Rondo je smece a lik u playoffu vazda prekucava sa triple duble, jedino ovdje za neke James nije najbolji igrac danasnjice, jedino ovdje je onaj mali prco iz Miami najbolji trener Easta i td...tacno je doslo vrijeme podvuci crtu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 03 feb 2015, 16:36

Bravo za upis Salt. I nije zaista problem što je toliko omladine ovdje, koliko iritira njihovo tipkanje bez ikakvog razmišljanja. Pa ja kad sam vidio onaj upis na temu Thibsa, samo što se šlagiro nisam.
Rose, Bogans, Brewer, Boozer, Noah :clap:

Ono što je mogao biti sjajan kraj za njegov zadnji all-star, usrao je Jermaine :facepalm:

[youtube][/youtube]

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 03 feb 2015, 16:40

prestani konacno vrijedjati druge ljude. Da ostali vide kakve nebuloze covjek pise na FB-u samo da dobije koji lajk vise, smijali bi se svi. A da ne govorimo sto drugima psuje mater i vrijedja iste preko privatnih poruka. Izvinjavma se moderatorima na offu, al nek se zna konacno. Boli me kita za trolanje pojedinih, al ovaj to isto radi konstantno, banovan je vec jednom zbog toga, a ovdje stalno glumi neke moralnu vertikalu. :roll:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 03 feb 2015, 16:43

James ne može u istu rečenicu sa Kobeom i Jordanom što se scoring sposobnosti tiče. Ta dvojica legendi ove igre su od mid range igre umjetnost napravili a o footworku je suvišno i govoriti.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.