Ta dijamant formacija nije poremetila samo njih dvojicu nego i Pjanica koji je morao povremeno da izlazi cak na desno krilo. Umjesto da se je ta utakmica iskoristila da Pjanic odigra 90 minuta kao klasicna desetka ( protiv laganog Kipra ) i da se konacno vidi dali on moze odigrati tu desetku. A ovako niti smo to probali niti se je TSS nesto istakao. Osim toga jer nismo imali klasicnih krila Avdija i Lulic ( misleci valjda da je Kipar nikakva reprezentacija ) su trcali previse u napad i ostavljali su dvojicu stopera same u odbrani jer se nisu dovoljno brzo vracali. Sada kada vrtim film unazad da smo bar imali Spahica na toj utakmici protiv Kipra nebi nam ti bekovi ostavljali stopere same jer to on nebi dozvolio sigurno. A nebi ni primili onako smijesan gol gdje dvojica stopera ne mogu da zaustave jednog igraca jer bi ga Spaha ili zaustavio ili bi cekao pozada u rezervi.haris92 je napisao/la:Eh s obzirom da se već na toj utakmici vidjelo nezadovoljstvo od strane navijača (skandiranje da hare uđe), pape je u narednim utakmicama stavio obojicu i forsirao nesretnu dijamant formaciju sto je po meni mnogo gore nego da je Tino ostao na terenu a Medo na klupi, ovako je smetao i Harisu i Miralemu.Totalno nedefinisane uloge igrača sredine, s defanzivom sva trojica na ti, znaci igrač manje na terenu.
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Put do pakla popločan je dobrim namjerama.
Tinki, reci amidži da ti više ne pomaže.
Tinki, reci amidži da ti više ne pomaže.
#Salihović
Pa na to sam i mislio kad sam rekao da je Sušić smetao i Harisu i Miralemu.Znaci žrtvovanje našeg najboljeg igrača na nekoj desetoj poziciji (kao što ti reče Pjanic se izvlačio na desno krilo) radi igranja Tine. Po meni ako je već on morao igrati onda Haris ili Salihović na klupu (sto je meni apsurd da se odmah razumijemo) , Pjanic na desetku a Tino i Besic na zadnje vezne ili Tino na desetku a Pjanić i Mume na zadnje vezne. I po meni se ovo trebalo probati u utakmici protiv Lihtenštajna a ne probati neke formacije u prvoj utakmici kvalifikacija,a pape nam prodaje jeftinu priču da ne želi raju u Tuzli ostaviti da ne vide naše najbolje igrače pa je išao logikom da mujdza i medunjanin stavi kao prvotimce u nebitnoj utakmici a u bitnoj utakmici ih ostavlja na klupi. Lakše bi svi podnijeli da su Mujdza, Salihović,Medunjanin presjedili na klupi protiv Lihtenštajna a da na kontu imamo tri boda protiv Kipra. Da me ne shvatite pogrešno ja nisam nikako da igrač Hajduka bude ispred igrača iz Bundeslige i Primere ali ako je vec morao igrati onda bi na ovaj način manje štete načinio reprezentaciji nego da se u prvih jedanaest stavljaju dva igrača istog profila na istim pozicijama dok smo trenutno deficitarni na drugim pozicijama i jedan Lulić krpi sam dvije pozicije.Ajax je napisao/la:Ta dijamant formacija nije poremetila samo njih dvojicu nego i Pjanica koji je morao povremeno da izlazi cak na desno krilo. Umjesto da se je ta utakmica iskoristila da Pjanic odigra 90 minuta kao klasicna desetka ( protiv laganog Kipra ) i da se konacno vidi dali on moze odigrati tu desetku. A ovako niti smo to probali niti se je TSS nesto istakao. Osim toga jer nismo imali klasicnih krila Avdija i Lulic ( misleci valjda da je Kipar nikakva reprezentacija ) su trcali previse u napad i ostavljali su dvojicu stopera same u odbrani jer se nisu dovoljno brzo vracali. Sada kada vrtim film unazad da smo bar imali Spahica na toj utakmici protiv Kipra nebi nam ti bekovi ostavljali stopere same jer to on nebi dozvolio sigurno. A nebi ni primili onako smijesan gol gdje dvojica stopera ne mogu da zaustave jednog igraca jer bi ga Spaha ili zaustavio ili bi cekao pozada u rezervi.haris92 je napisao/la:Eh s obzirom da se već na toj utakmici vidjelo nezadovoljstvo od strane navijača (skandiranje da hare uđe), pape je u narednim utakmicama stavio obojicu i forsirao nesretnu dijamant formaciju sto je po meni mnogo gore nego da je Tino ostao na terenu a Medo na klupi, ovako je smetao i Harisu i Miralemu.Totalno nedefinisane uloge igrača sredine, s defanzivom sva trojica na ti, znaci igrač manje na terenu.
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Pa zar su neki ovdje zaista mogli i pomisliti da ovaj moze bilo gdje drugo otići. Nek bude zadovoljan što i u Hajduku igra.Nema momak kvalitet za nesto vise, on jedino ima prezime ali eto ni ono mu nije moglo pomoći.
Najtraženiji igrač u ovom prelaznom roku ne napravi nikakav transfer.I sad stvarno ne vidim razlog da se poziva više u reprezentaciju.Na njegovoj poziciji imamo barem 4 boljih igrača koji igraju u ozbiljnim klubovima i na ozbiljnijem nivou jos ako se desi da se Miske vrati i Stilic ponovo obuče bh dres.
Najtraženiji igrač u ovom prelaznom roku ne napravi nikakav transfer.I sad stvarno ne vidim razlog da se poziva više u reprezentaciju.Na njegovoj poziciji imamo barem 4 boljih igrača koji igraju u ozbiljnim klubovima i na ozbiljnijem nivou jos ako se desi da se Miske vrati i Stilic ponovo obuče bh dres.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Od rijeci do rijeci..adoo11 je napisao/la:Pa zar su neki ovdje zaista mogli i pomisliti da ovaj moze bilo gdje drugo otići. Nek bude zadovoljan što i u Hajduku igra.Nema momak kvalitet za nesto vise, on jedino ima prezime ali eto ni ono mu nije moglo pomoći.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Prije mjesec dana je bio transfer vec zavrsen.
Da momak ima imalo potencijala doveo bi ga neko. Mlad (22), sa nastupom i jednim startom na SP i 4 ili 5 startova ze repku iza reda on se ne moze da proda za 5 mil. Ko da su to ikakve pare. Nije on dzabe otjeran iz Standarda sa dvadesetak godina. Nikad, momak nije ni dobio poziv u U21 Belgije, a do skoro je mogao biti pozvan. Treba ga odaljit od repke za sad, pa da se onda vidi kako ce se snaci, zavrsit ce u Interu ali onom iz Zapresica. Da nemamo viska na njegovoj pozicji pa hajde, Ali Pjanic, Besic, Medo, Vrancic, Salihovic, Lulic svi su bolji.
Ovaj zabio 3-4 gola u Hajduku i kod Amidze postao ne zamjenljiv kao Dzeko, Pjanic, i Begovic, kad se sjetim kakve golove je samo Senijad Ibricic zabijo i rasturao po Hajduku. Pa Ibricic je se ko' sale prodao za 5 miliona jos prije jedno 4-5 godina, a bio je jos 3-4 godine stariji.
Yebo nam je mozak Safet Sujo Seljak Susic dok je bio na klubi a evo i dalje to radi indirektno, a ovi njegovi apostoli jos uvjek velicu Tinceka, ogroman je talenat momak. Samo me interesuje koliko je ovaj njegov menadzer potrosio placajuci ovim sportskim portalima da objavljuju ove clanke o njemu, halo ba ljudi njega su trazili, Dnipro, Bordo, West Ham, Swansi, Stoke, Sevilja, Inter, Napoli, Milan, i jos mnogi.
Al' na kraju ljubav prema Hajduku ipak presudila. Vodi njih Tino do Lige prvaka sigurno, ipak on puno podsjeca na Zidana. 

Da momak ima imalo potencijala doveo bi ga neko. Mlad (22), sa nastupom i jednim startom na SP i 4 ili 5 startova ze repku iza reda on se ne moze da proda za 5 mil. Ko da su to ikakve pare. Nije on dzabe otjeran iz Standarda sa dvadesetak godina. Nikad, momak nije ni dobio poziv u U21 Belgije, a do skoro je mogao biti pozvan. Treba ga odaljit od repke za sad, pa da se onda vidi kako ce se snaci, zavrsit ce u Interu ali onom iz Zapresica. Da nemamo viska na njegovoj pozicji pa hajde, Ali Pjanic, Besic, Medo, Vrancic, Salihovic, Lulic svi su bolji.
Ovaj zabio 3-4 gola u Hajduku i kod Amidze postao ne zamjenljiv kao Dzeko, Pjanic, i Begovic, kad se sjetim kakve golove je samo Senijad Ibricic zabijo i rasturao po Hajduku. Pa Ibricic je se ko' sale prodao za 5 miliona jos prije jedno 4-5 godina, a bio je jos 3-4 godine stariji.
Yebo nam je mozak Safet Sujo Seljak Susic dok je bio na klubi a evo i dalje to radi indirektno, a ovi njegovi apostoli jos uvjek velicu Tinceka, ogroman je talenat momak. Samo me interesuje koliko je ovaj njegov menadzer potrosio placajuci ovim sportskim portalima da objavljuju ove clanke o njemu, halo ba ljudi njega su trazili, Dnipro, Bordo, West Ham, Swansi, Stoke, Sevilja, Inter, Napoli, Milan, i jos mnogi.

Samo je jedno u mom zivotu vrijedno, kad zaigram za Inter jer tebe volim jaaaaaaaaaaa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ibrahim je napisao/la:Konacno je sve zavrseno, cestitke i sve najbolje za Tina, iako i dalje mislim da je prerano. Uostalom vidjecemo, vazno je da je reprezentativac BiH u tako velikom klubu kao sto jr Inter, a zek su mu 23.
Nego đe nam nestade Vidovita Džemila i saradnici ???
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Ibricic se dobro prodao i postao rekreativac. Bar ne brine za egzistenciju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Otelo je napisao/la:Samo je jedno u mom zivotu vrijedno, kad zaigram za Inter jer tebe volim jaaaaaaaaaaa

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ibro nije Džemila nego Safet lično!rishaaa je napisao/la:Ibrahim je napisao/la:Konacno je sve zavrseno, cestitke i sve najbolje za Tina, iako i dalje mislim da je prerano. Uostalom vidjecemo, vazno je da je reprezentativac BiH u tako velikom klubu kao sto jr Inter, a zek su mu 23.
Nego đe nam nestade Vidovita Džemila i saradnici ???
#Salihović
Eto Brozovic je bolji igrac od Tinkija, jes al u vurcu. Ovdje se vidi koliko je Hrvatska rep. ispred nase I kako kotiraju njihovih reprezentativci.SjeverniVjetar je napisao/la:Ne bih se slozio, mislim da je decko naprosto los igrac. Los u smislu kvaliteta za igranje u ligama 5.Batko je napisao/la:
Da se razumijemo decko uopste nije los igrac, ima on dosta kvaliteta ali nije isao nekim normalnim putem...Daleko je on od startera u reprezentaciji BIH...Slazem se da treba da ima mjesta na sirem spisku ali ovo sto mu je Pape pruzio je previse....
Spor, losa kondicija, los defanzivno, takticki tanak... Ima dobru tehniku, dobar sut, pokoji atraktivan potez ali takvih imamo i u Bih . Igrac po mjeri HNL, kao sto je Stilic igrac po mjeri poljske lige.
Uz sav marketing, nastup na SP, standardno mjesto u reprezentaciji, nije stigla niti jedna zvanicna ponuda u Hajduk. Zasto? Pa zato sto profesionalci, prije nego istresu pare, provjere sta kupuju.
Neko ce reci da je cijena problem, pa jeste onda kada za igraca koji vrijedi 0.5-1 milion, trazite 3 ili 4 miliona
Tinky, Salihovic, Medunjanin, Stilic, Prcic, Vrancic..sve je to u 5 deka.
-
Tinkijeva zivotna greska je sto je odbio Hrvatsku,da ih je izabrao, sada bi bio u Realu, upropastio ga patriotizamharixs je napisao/la: Eto Brozovic je bolji igrac od Tinkija, jes al u vurcu. Ovdje se vidi koliko je Hrvatska rep. ispred nase I kako kotiraju njihovih reprezentativci.
Tinky, Salihovic, Medunjanin, Stilic, Prcic, Vrancic..sve je to u 5 deka.

Kvalitetnom igracu ne treba reprezentacija da zaigra u ligama 5, upravo su Salihovic, Medunjanin, Prcic , Vrancic , koje si spomenuo, dokaz za to. Ovaj nije mogao da zaigra ni u Belgiji, izjednacavati kvalitet TSS i Brozovica je primjer nebjektivnosti.
TSS je u 5 deka sa ovim gore, ako ukupna kolicina "kvaliteta" unutar kojeg vagamo ,iznosi 10 deka.
SjeverniVjetar je napisao/la:Tinkijeva zivotna greska je sto je odbio Hrvatsku,da ih je izabrao, sada bi bio u Realu, upropastio ga patriotizamharixs je napisao/la: Eto Brozovic je bolji igrac od Tinkija, jes al u vurcu. Ovdje se vidi koliko je Hrvatska rep. ispred nase I kako kotiraju njihovih reprezentativci.
Tinky, Salihovic, Medunjanin, Stilic, Prcic, Vrancic..sve je to u 5 deka.![]()
Kvalitetnom igracu ne treba reprezentacija da zaigra u ligama 5, upravo su Salihovic, Medunjanin, Prcic , Vrancic , koje si spomenuo, dokaz za to. Ovaj nije mogao da zaigra ni u Belgiji, izjednacavati kvalitet TSS i Brozovica je primjer nebjektivnosti.
TSS je u 5 deka sa ovim gore, ako ukupna kolicina "kvaliteta" unutar kojeg vagamo ,iznosi 10 deka.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Goalgetter
- Kontakt:
Glavnu krivicu snosi Hajduk. Gdje ce zahtjevati 5 Miliona € za njega, pa to nece niko ni u ludilu platiti. Da su spustili cijenu makar na 3 Miliona €, garant bi se prodao, propisno su se zayebali. Imali su prilika sigurno, za ove price u Inter, Milan, Napoli, Arsenal, Chelsea ne vjerujem, sve suplja Hrvatskih medija, dok za Bordeaux, Sevillu, i jos neke ove osrednje itekako mislim da je bilo interesa, ali cijena je previsoka.
Misle da su Mamic, pa digli cijenu. Zdravko bi i Sasi Maticu televizor uvalio, a kamoli Tinu za 5 Milja.
Misle da su Mamic, pa digli cijenu. Zdravko bi i Sasi Maticu televizor uvalio, a kamoli Tinu za 5 Milja.
Ma ubise se igrajuci u ligi 5.SjeverniVjetar je napisao/la:Tinkijeva zivotna greska je sto je odbio Hrvatsku,da ih je izabrao, sada bi bio u Realu, upropastio ga patriotizamharixs je napisao/la: Eto Brozovic je bolji igrac od Tinkija, jes al u vurcu. Ovdje se vidi koliko je Hrvatska rep. ispred nase I kako kotiraju njihovih reprezentativci.
Tinky, Salihovic, Medunjanin, Stilic, Prcic, Vrancic..sve je to u 5 deka.![]()
Salihovic prije par godina se povezivao sa nekim jacim klubovima, ovi ostali sitna buranija..
-
Hajduk je Pasalica, najveceg talenta ,koji je u 19. godini prekucao HNL , vec bio pozvan i u A reprezentaciju, prodao za 2.5 miliona !?
Radosevica, koji je sa 19 godina bio ,malte ne, standardni hrvatski reprezentativac, prodali su za 2 mil...
I sada za Tina kao traze 5 mil !? Da je neko ponudio 2 , skakali bi do neba ali mrka kapa.
Stvarno nas potcjenjuju, jesmo glupi ali nismo toliko.
Nemojte samo sada reci da je on Bih reprezentativac, da je igrao na SP, pa da zato vrijedi.. I Avdija je igrao vise od njega,i Zahirovic, i Anel Hadzic i ko zna ko..pa se ne mogu prodati u Tursku.
Radosevica, koji je sa 19 godina bio ,malte ne, standardni hrvatski reprezentativac, prodali su za 2 mil...
I sada za Tina kao traze 5 mil !? Da je neko ponudio 2 , skakali bi do neba ali mrka kapa.

Nemojte samo sada reci da je on Bih reprezentativac, da je igrao na SP, pa da zato vrijedi.. I Avdija je igrao vise od njega,i Zahirovic, i Anel Hadzic i ko zna ko..pa se ne mogu prodati u Tursku.
Vrancic, Salihovic, Medunjanin i Prcic su igrači u ligama petice dok Tino vedri i oblaci velikim hajdukom.Tako da porediti njih sa ovim malim je van svake pameti, igrali ne igrali oni su igrači Hoffenheim, Deportiva...Kad Tino bude igrač jednog takvog kluba onda ih možeš porediti.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Jeste i dosadni sa Sušićem majko moja.
Bola ostavite momka.
Bola ostavite momka.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- DonCorleone
- Kontakt:
Nit' ga ko dira, nit' on kud idezizu1991 je napisao/la:Jeste i dosadni sa Sušićem majko moja.
Bola ostavite momka.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.