FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kelava ?
-
- Kontakt:
Izgleda potpisao za Trnavu...bosnas_ je napisao/la:Kelava ?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
ja sam zadovoljan i sa ovom ekipom jaci smo za rustemovica ,benka,alispahica ,jaci jos za jedne pripreme zajedno Meho ce sad moci sprovesti svoje zamisli u potpunosti tako da ne treba puno kukati sto nismo doveli jos nekog . ja bi volio da ova ekipa ostane i za evropu i onda se moze doovesti golman i stoper uglavnom ne treba pravit frku bezz ova nasa ekipa je beton .
Hajde pustite momka da malo piše pa ne moze se u svakog sumnjati a
a ako bude njao
njaoke lako ga je srediti
a ako bude njao
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Potpisujemsekac je napisao/la:Hajde pustite momka da malo piše pa ne moze se u svakog sumnjati a
a ako bude njao

Kelava i zvanicno potpisao za Spartak Trnavu.
Pravo tesko Deju skinuti sa gola

Ti si opet šampion !
- BoskoAntic
- Kontakt:
Jel se pregovara s nekim drugim golmanom, sa obzirom da je Kelava otpao 100%?
U INAT SVIMA 1946
Prezivjece Dejo i jace od Kelavesimon je napisao/la:Kelava i zvanicno potpisao za Spartak Trnavu.

Zadnja izmjena: THEC, dana/u 03 feb 2015, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Ja se jos nadam Borjanu, Naumovskom, ili nekom trecemsimon je napisao/la:Kelava i zvanicno potpisao za Spartak Trnavu.

Naumovski je potpisao za Dinamo Bukarest.belosevic28 je napisao/la:Ja se jos nadam Borjanu, Naumovskom, ili nekom trecemsimon je napisao/la:Kelava i zvanicno potpisao za Spartak Trnavu.
Pravo tesko Deju skinuti sa golaIn Ibrak we trust
Ti si opet šampion !

Stavio torbicu sigurno da mu ovi hejteri od jucer ne vide stomak!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:
Stavio torbicu sigurno da mu ovi hejteri od jucer ne vide stomak!
Ma kakv crni stomak,frajer sav misic.Šteka torbicu bila plata, pun ko brod.

Mi kad uzmemo/kupimo kapitalca, na mjestu gdje smo najslabiji u timu ,onda se mozemo prošetati ligom.Moramo poceti kupovati igrace na mjestu, gdje nam fakat treba,a ne kao do sada uzimamo igrace Kapitalce radi imiđa.Pa nam se onda desi da na nekim pozicijama imamo 3-4 kvalitetna igraca,a na nekim pozicijama kao golman,nemamo nikoga.
Nadam se da ce povecanjem budzeta za ovu godinu i to rijesti.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 03 feb 2015, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
HAHAHA ..Pa ne možemo u svakog sada sumnjati majku mu ..Zip je napisao/la:Sinoc BenkoB banovanbelosevic28 je napisao/la:Veliki pozz bordo braci. Dugo pratim forum, pa rekoh da povecam brojno stanjePoseban pozz za Benku, Heada, Hilmu, Amy-a...i ostale redovne clanove
![]()

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kelava zvanicno u Spartak Trnavi.
To je to moramo poceti vise ulagati u pojacanja.Tesko neko ce doci u ovu ligi samo radi naseg imiđa.Jeste skup,ali titula puno vise donosi .Ovako se kockamo,ali eto imaju ljudi koji su placeni, da rade svoj posao.

To je to moramo poceti vise ulagati u pojacanja.Tesko neko ce doci u ovu ligi samo radi naseg imiđa.Jeste skup,ali titula puno vise donosi .Ovako se kockamo,ali eto imaju ljudi koji su placeni, da rade svoj posao.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ovo mi je bilo malo neozbiljno od strane Ibrakovica za golmana pa i stopera. Hajde barem je Tatko produzio
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Mesa izgleda najveci frajer na pripremama
Vecina nekako zategnuti a on na svakoj slici laganini, osmjeh i to. Mislim da ce biti veliko pojacanje za Sarajevo. Stojcev ce se morati boriti za svoju poziciju nema vise nista na lijepe oci. A to i omogucava buduci visoki transfer Radovca jer ga Alispahic moze zamjeniti. Samo jos kao sto svi ovdje govorite ako bude taj stoper i golman u ovom ili sljedecem transfer roku.

Hoce li biti stream za tu utakmicu protiv Partizana ??

Vecina nekako zategnuti a on na svakoj slici laganini, osmjeh i to. Mislim da ce biti veliko pojacanje za Sarajevo. Stojcev ce se morati boriti za svoju poziciju nema vise nista na lijepe oci. A to i omogucava buduci visoki transfer Radovca jer ga Alispahic moze zamjeniti. Samo jos kao sto svi ovdje govorite ako bude taj stoper i golman u ovom ili sljedecem transfer roku.

Hoce li biti stream za tu utakmicu protiv Partizana ??
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 03 feb 2015, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
problem je dovesti igrace viseg kalibra u ovu ligu bez obzira na novac, nije bas svima interes igrati u ovoj ligi i to je jedan bitan faktor, otom potom !!!
nadam se da imaju drugu soluciju, nije da nisam za Deju on je ok lik i zna nekad strasno braniti al pitanje kiks akoji zna nekad napraviti cesto visi iznad njegove glave sto u mnogome otezava igru posebno odbranbenom dijelu ekipe !!!
nadam se da imaju drugu soluciju, nije da nisam za Deju on je ok lik i zna nekad strasno braniti al pitanje kiks akoji zna nekad napraviti cesto visi iznad njegove glave sto u mnogome otezava igru posebno odbranbenom dijelu ekipe !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Ma hajde bolan mi Suljica da dovedemo rekli bi da je zapusten i da ima stomacinu. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Krivo mi sto smo potrosili toliko vremena na Kelavu, i na kraju nista!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
sta je sad sa ovim prenoso.. Ja sam clan i sta trebam kad odem na stranicu da bi. gledao twkne iz Antalije.