GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 03 feb 2015, 10:55

Cekaj kako sad privatizacija pa zar nisu puni ko brod?:sad:
I tko ce odlucit o privatizaciji?Nelegalna uprava? :rol:

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 03 feb 2015, 17:08

spursman je napisao/la: Tata zna šta radi, ruši cijenu zbog privatizacije
Privatizacije čega?

Kluba kojeg, bez koristi, ne voli trocifren broj ljudi, koji ne može okupiti 300 ljudi na proslavu i prodati 5000 karata na LP/EL? Kluba s najlošijim rezultatima, financijama, posjetom u Europi, s obzirom na mogućnosti? Kluba koji iovako, pored donacija od Grada na koje privatizacijom gubi pravo, posluje u minusu, 2. godinu zaredom i diže kredite da preživi?

U to će neko uložiti svoj novac?

Uozbilji se.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 03 feb 2015, 22:59

Darijo Srna o Dinamu:

- Imali su dobar pristup, zadnja im je utakmica pred nastavak prvenstva pa nisu imali problem s motivacijom. Dinamo je bio iznenađujuće dobar u odnosu na ono što su pokazali u skupini Europske lige. Ne mogu se oteti dojmu da su ovako igrali i imali sličan pristup kao protiv Šahtjora, s lakoćom bi prošli skupinu.

Srna tvrdi kako ga Marko Pjaca nije iznenadio jer je znao njegove mogućnosti iz reperezentacije.

- Ćorića svi hvale, a sada vidim i zašto. Stranci su dobro posloženi i Dinamo djeluje kao ozbiljna ekipa - naglasio je.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 05 feb 2015, 14:38

http://www.****.net/**** ... NNxEyxn5gg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeste li pažljivo poslušali riječi Zdravka Mamića?

Cca.23m eura gubitak kluba.Za 2015.očekuju se također veliki gubici.Puni ko brod :kafa:

http://www.****.net/blogovi/TabI ... %BEer.aspx
Zdravko vrhunski menadžer
Ne treba Dinamo genijalca. Ne treba Dinamo – tebe i tvoje društvance! Idi, čovječe…odnesi svoje talente negdje drugdje. Osnuj svoj privatni klub, povedi za sobom i odvjetničke i pravne i ekonomske elite koje tako divno vode naš Dinamo. Povedi i trenere, dabome. Idi, Zdravko i konačno jednom u životu pokaži da si zbilja gazda. Uloži svoje pare (nećemo te čak ni pitati kako si došao do njih) i budi uspješan privatnik i poduzetnik.

Pusti ovu ubogu udrugu građana zvanu Dinamo da pripadne – građanima. Znam, znam…brineš ti da će „ulica“ preuzeti klub, da će nesposobna bagra sve upropastiti. Znam da stojiš na braniku domovine, hrvatstva, katoličanstva.

Ali, molim te brate…nemoj nas više braniti…brigom ćeš nas sahraniti!

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 05 feb 2015, 15:08

SiamoNoi je napisao/la:http://www.****.net/**** ... NNxEyxn5gg
Jeste li pažljivo poslušali riječi Zdravka Mamića?

Cca.23m eura gubitak kluba.Za 2015.očekuju se također veliki gubici.Puni ko brod :kafa:

http://www.****.net/blogovi/TabI ... %BEer.aspx
Zdravko vrhunski menadžer
Ne treba Dinamo genijalca. Ne treba Dinamo – tebe i tvoje društvance! Idi, čovječe…odnesi svoje talente negdje drugdje. Osnuj svoj privatni klub, povedi za sobom i odvjetničke i pravne i ekonomske elite koje tako divno vode naš Dinamo. Povedi i trenere, dabome. Idi, Zdravko i konačno jednom u životu pokaži da si zbilja gazda. Uloži svoje pare (nećemo te čak ni pitati kako si došao do njih) i budi uspješan privatnik i poduzetnik.

Pusti ovu ubogu udrugu građana zvanu Dinamo da pripadne – građanima. Znam, znam…brineš ti da će „ulica“ preuzeti klub, da će nesposobna bagra sve upropastiti. Znam da stojiš na braniku domovine, hrvatstva, katoličanstva.

Ali, molim te brate…nemoj nas više braniti…brigom ćeš nas sahraniti!
:pray: ;)
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 05 feb 2015, 18:44

Prema pisanjima portugalskih medija nova želja Dinama je švicarski lijevi bek iz Benfice Loris Benito. 23-godišnji bivši mladi reprezentativac Švicarske je prošlog ljeta u transferu vrijednom 2,5 milijuna eura stigao u Benficu iz Zuricha. Prije toga je igrao u Aarauu, a Dinamo se za njegove usluge bori s Genoom koja bi ga mogla dovesti tek na ljeto radi isteka prijelaznog roka. U Hrvatskoj on traje do 16.2. u 23:59.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 05 feb 2015, 19:33

Protiv Nacionala:
slika

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 feb 2015, 12:33

spajk je napisao/la:Prema pisanjima portugalskih medija nova želja Dinama je švicarski lijevi bek iz Benfice Loris Benito. 23-godišnji bivši mladi reprezentativac Švicarske je prošlog ljeta u transferu vrijednom 2,5 milijuna eura stigao u Benficu iz Zuricha. Prije toga je igrao u Aarauu, a Dinamo se za njegove usluge bori s Genoom koja bi ga mogla dovesti tek na ljeto radi isteka prijelaznog roka. U Hrvatskoj on traje do 16.2. u 23:59.
Momak je u zadnjih pola godine odigrao 388 minuta, cak ni na klupi ne sjedi redovno. Totalno je van stroja. Sigurno bi bila dobra opcija da dodje na posudbu s mogucnoscu otkupa ugovora. Treba naci zamjenu za Pivarica, ali ovaj Benito je macak u vreci, a takvih u Dinamu ima na pretek. Posudbe s mogucnoscu otkupa ugovora su za Dinamo najbolja opcija kod dovodjenja stranaca. Ne razumijem zasto prije nisu radili to s vecim brojem igraca. Puno bi para ustedili.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 feb 2015, 16:07

Danas 36. rođendan slavi Ivan Bošnjak, najbolji strijelac HNL-a iz sezone 2005/06.
slika
[youtube][/youtube]
Uno di noi!

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 06 feb 2015, 17:19

SiamoNoi je napisao/la:
Danas 36. rođendan slavi Ivan Bošnjak, najbolji strijelac HNL-a iz sezone 2005/06.
slika
[youtube][/youtube]
Uno di noi!
Meni jedan od dražih dinamovih golova, primjer igrača kako se treba odnositi prema plavom dresu :thumbup:

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 06 feb 2015, 17:24

http://www.vecernji.hr/nogomet/ante-cor ... aja-988265" onclick="window.open(this.href);return false;
Što bi trebalo našoj ligi da bude bolja?

- Navijača, samo navijača, samo da su pune tribine bilo gdje, kao što je bilo i u Gajnicama

Što vam znači Dinamo?

- Kao klinac, s pet godina, jedino što sam znao bio je Dinamo, išao sam na sjever, bio sam navijač. Dinamo je svetinja, pa i za cijelu Hrvatsku. :tokralju:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 06 feb 2015, 19:48

Signore je napisao/la:
Momak je u zadnjih pola godine odigrao 388 minuta, cak ni na klupi ne sjedi redovno. Totalno je van stroja. Sigurno bi bila dobra opcija da dodje na posudbu s mogucnoscu otkupa ugovora. Treba naci zamjenu za Pivarica, ali ovaj Benito je macak u vreci, a takvih u Dinamu ima na pretek. Posudbe s mogucnoscu otkupa ugovora su za Dinamo najbolja opcija kod dovodjenja stranaca. Ne razumijem zasto prije nisu radili to s vecim brojem igraca. Puno bi para ustedili.
Polako, i Fernandes je bio rezerva rezervama u Leverkusenu pa je dolaskom u modro jato počeo ponovno briljirati. Ja ga osobno nisam nikad gledao, ali ako bi došao uz neku malu odštetu ili na posudbu kako ti kažeš, apsolutno treba dati priliku da se pokaže, nije ga Benfica dovela nizašto. I slažem se za ovo s posudbama, kad se iz većih klubova (Manchester, Bayer, Benfica, Sporting) dovodi, apsolutno treba koristiti takve stavke. Ali to se i ne može uvijek uraditi, pogotovu kad se iz slabijih klubova dovode njihovi najbolji igrači, tad klubovi ne žele ni čuti za posudbu.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 feb 2015, 09:09

spajk je napisao/la:
Signore je napisao/la:
Polako, i Fernandes je bio rezerva rezervama u Leverkusenu pa je dolaskom u modro jato počeo ponovno briljirati. Ja ga osobno nisam nikad gledao, ali ako bi došao uz neku malu odštetu ili na posudbu kako ti kažeš, apsolutno treba dati priliku da se pokaže, nije ga Benfica dovela nizašto. I slažem se za ovo s posudbama, kad se iz većih klubova (Manchester, Bayer, Benfica, Sporting) dovodi, apsolutno treba koristiti takve stavke. Ali to se i ne može uvijek uraditi, pogotovu kad se iz slabijih klubova dovode njihovi najbolji igrači, tad klubovi ne žele ni čuti za posudbu.
Istina, ali ne mozemo znati da ce i ovaj briljirati. Dovest ga na posudbu pa vidjet. Naravno, za te posudbe sam i mislio na igrace nabrojanih velikana. Tako se trebalo dovoditi hrpa igraca, mora i kod njih bit neki talent koji im je promakao ili im nije dovoljno dobar. Sigurno bi se pogodilo s vise igraca nego do sad. Moze to bit i mac s dvije ostrice. Evo Henriquez ne najavljuje da ce ostati. Kaze da ne zna, a to bi u pravilu znacilo da odlazi. Nadam se da na kraju ipak ostaje.

Ja bi ovoj trenutnoj ekipi doveo jos dva kvalitetna stopera, na lijevom bocnom dao priliku Petru Mamicu i ubacio jos par juniora, uirgao ekipu, nikog prodao na ljeto i onda krenuti u Europu. Ako krenu dovodit napadace i vezne, to nece dobro zavrsit.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 07 feb 2015, 11:29

Signore je napisao/la:
Istina, ali ne mozemo znati da ce i ovaj briljirati. Dovest ga na posudbu pa vidjet. Naravno, za te posudbe sam i mislio na igrace nabrojanih velikana. Tako se trebalo dovoditi hrpa igraca, mora i kod njih bit neki talent koji im je promakao ili im nije dovoljno dobar. Sigurno bi se pogodilo s vise igraca nego do sad. Moze to bit i mac s dvije ostrice. Evo Henriquez ne najavljuje da ce ostati. Kaze da ne zna, a to bi u pravilu znacilo da odlazi. Nadam se da na kraju ipak ostaje.

Ja bi ovoj trenutnoj ekipi doveo jos dva kvalitetna stopera, na lijevom bocnom dao priliku Petru Mamicu i ubacio jos par juniora, uirgao ekipu, nikog prodao na ljeto i onda krenuti u Europu. Ako krenu dovodit napadace i vezne, to nece dobro zavrsit.
Ma lijevi bek je gotovo sigurno na putu, ako ne u ovih preostalih desetak dana onda na ljeto najkasnije. Pivarić i Musa su ozlijeđeni, pa silom prilika tamo igraju Matel ili Taravel. Mamić će dobiti priliku pola godine da se dokaže u Lokosima pa možda čak i njega pridruže na ljeto. Stopera ne vjerujem da će dovoditi ove zime, mislim da je puno vjerojatnija opcija da daju priliku još pola godine Taravelu, Sigaliju, Goncalu, Vukojeviću i Šimunoviću da se uigraju pa sa dvojicom najboljih napadat europu sljedeće godine.

Teško je to sve u ovako kratkom vremenu uigrat, četvorica od ove petorice su došli u Dinamo prošle godine, treba im vremena, Sammira se 4 godine čekalo, može i ove godina dana. U napadu i veznom redu, ako ne bude nekih neplaniranih odlazaka, a vjerujem da neće, osim možda Pjace, iako i to sumnjam, nema potrebe da se išta mijenja, ipak smo zabili 12 golova ove sezone u skupinama EL, to nam je rekord do sada.

A evo i jedna loša vijest:

Vezni igrač Dinama, Said Husejinović, kažnjen je odlukom UEFA sa zabranom igranja na četiri mjeseca!
Naime, prije dvije godine i dolaska u Dinamo Husejinović je potpisao dva predugovora. Prvo sa CSKA Sofija a potom i sa Dinamom. Odlučio se za Maksimir i zaboravio na Bugare, no Bugari nisu zaboravili njega. Žalili su se UEFA koja je presudila u korist CSKA i poslala dopis HNS-u da odluka mora stupiti na snagu odmah, što je HNS i napravio.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 07 feb 2015, 12:41

Evo i jedan dobar tekst iako se sa nekim dijelovima ne slažem:

VELIKA ČETVORKA DANAS Bogati Dinamo, Hajduk koji životari i prezaduženi Partizan i Zvezda

Očaj među zaposlenicima Partizana je toliki da je jedan radnik pokušao samoubojstvo...

Vijest da je Milan Ćalasan, nekadašnji centarfor Crvene zvezde, Olimpije i Dinama, danas nogometni menadžer s adresom u Parizu, dobio višegodišnju parnicu protiv Zvezde i da može potpuno blokirati najuspješniji klub bivše Jugoslavije, vjerojatno nije pretjerano uzbudila čelništvo C. zvezde.

Makar je CAS ozbiljan nogometni sud, svota od 2,500.000 eura, koliko moraju obeštetiti Ćalasana, kap je u moru ukupnog duga koji je procijenjen na 52,000.000 eura. U Zvezdi dug priznaju, ali novca nemaju.

“Tri prosjaka i jedan bogataš”, to je uglavnom sve što je ostalo od sjajne fasade nekad slavne velike četvorke YU nogometa, koji živi još samo u rubrikama novinarskih nostalgičara. “Titovi blizanci”, C. zvezda i Partizan dužni su k’o Grčka, odavno su bankrotirali, a Hajduk “životari vječno” i na životu ga drži samo optimizam i vjera navijača, da će jednom, ipak, biti bolje. Hajduk ipak nije u takvim dubiozama kao Zvezda, pa se dug Robertu Prosinečkom od 130.000 eura, ili Ćalasanu od 2,5 milijuna čini sitnom obvezom.

Nemamo ni za dresove

A srpsko pravosuđe nije reagiralo ni na nalaz jedne ozbiljne američke revizorske kuće, koja je ustanovila da je sa Zvezdinih računa netragom nestalo 22,700.000 eura. No, Fudbalski savez Srbije se ne usudi reagirati, jer Zvezda ima moćne političke zaštitnike i navijače spremne na sve. Predsjednik FSS-a Tomislav Karadžić šuti, da ga ne bi medijski linčovali “jer Zvezdi radi o glavi”.

- Ja ću svoj dug prodati nekom fondu, koji će Zvezdi uzeti komad stadiona i tako ću se naplatiti - kaže Ćalasan, koji ne može stopirati Zvezdine europske utakmice, ali transfere - da. A kakvo je doista stanje u nekadašnjem svjetskom i europskom prvaku, govori podatak da grijanje ne radi, da se igrači, pa i direktor Džajić smrzavaju, a očajna gospođa iz vešeraja je izjavila: “Nemamo novca ni da dresove operemo...”

Ništa bolje stanje nije ni u Partizanu, koji radnicima i igračima duguje pet plaća, ali barem radi - grijanje. Klupski račun je blokiran od listopada prošle godine, a za sve navijači optužuju “one u odelima, koji su pokupili kajmak”. Očaj je toliki da je jedan radnik pokušao samoubojstvo...

Samo Dinamo nema novčanih problema. Budžet kluba je 30 milijuna eura, u zadnjih deset godina prodano je igrača za više od 200,000.000 eura i ojađeni navijači, kažu: “Barem su za te novce mogli krov napraviti, da ne kisnemo...” Titule ekspresno slijeću u Maksimir, uostalom, kao i europski porazi, ali, plaće su obilne, božićnice i uskrsnice također, u Dinamu je zaposleno više od 200 ljudi. U Europi figuriraju kao jedan od najorganiziranijih klubova, s prvoklasnom omladinskom školom, samo su u zimskom prijelaznom roku utržili 12,000.000 eura na transferima. Ne znam hoće li ih i naplatiti, jer su i talijanski klubovi u novčanoj stisci.

Mamićeva umješnost

Kako je samo Dinamo preživio? Zahvaljujući kontroli hrvatskog i bosanskog nogometnog tržišta, trgovačkoj umješnosti Zdravka Mamića i izdašnoj pomoći zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Međutim, Dinamo je uvijek imao najviše novca od svih klubova velike četvorke, njegovi transferi su bili najbogatiji, premije najizdašnije, za sve ostale su bili “gospodski klub” s nesposobnom upravom, koja je uvijek imala alibi - Beograd nam ne dâ! Tko danas štopa proljeće u Europi? Bruxelles, navijači, huligani, novinari...

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 07 feb 2015, 12:58

Zato se u klubu brinu radi financijskog fair play-a(2014.g u minusu a 2015. ce bit kriticna po rijecima uprave) i ide se u privatizaciju jer su puni k'o brod :urnebes:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 feb 2015, 13:15

Kakav tekst,kakav novinar :rol: :rol:
Cca. 23m eura u 2014.minusa,a za 2015.najavljen i očekuje se još dodatnih cca.10m eura minusa.Bogati GNK :tokralju:

Zompir
Kontakt:

Post Postao/la Zompir » 07 feb 2015, 18:03

GNK Dinamo – NK Lokomotiva 2:1 (1:0)

Suci: Fran Jović, Igor Krmar, Krunoslav Ambrinac, Ivan Vučković (svi Zagreb)

Gledatelja: 356

Dinamo: Eduardo - Pinto, Sigali, Taravel, Matel - Ademi, Machado (od 75. Olmo), Ćorić (od 61. Gonçalo) - Fiolić (od 66. Fernandes), Pjaca, Henriquez

Lokomotiva: Sluga - Bartolec, Mrčela, Perić, Mamić - Andrijašević, Šovšić (od 70. Marić), Pavičić - Gržan (od 70. Ceraj), Bručić (od 46. Doležal), Kolar

Žuti kartoni: Andrijašević (11.)

Strijelci: 1:0 Ademi (10.), 2:0 Henriquez (66.) / 2:1 Doležal (90.)
Zanimljivo je da i Lokomotiva kuci ima par autobusa navijaca, Mamic je zapravo od Dinama napravio Lokomotivu?
"Combat, Oltre La Gloria, Combat, evo Spirito Vive ancora!".

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 feb 2015, 18:06

Zna li neko jesu li Hodžić i Gojak bili na klupi?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 07 feb 2015, 19:15

http://sportski.net.hr/nogomet/hnl/tuza ... an-tramvaj" onclick="window.open(this.href);return false;
Al' upamti frajeru da ti pare ne mogu kupit raju iskrenu!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.