I tko ce odlucit o privatizaciji?Nelegalna uprava?

Privatizacije čega?spursman je napisao/la: Tata zna šta radi, ruši cijenu zbog privatizacije
Ne treba Dinamo genijalca. Ne treba Dinamo – tebe i tvoje društvance! Idi, čovječe…odnesi svoje talente negdje drugdje. Osnuj svoj privatni klub, povedi za sobom i odvjetničke i pravne i ekonomske elite koje tako divno vode naš Dinamo. Povedi i trenere, dabome. Idi, Zdravko i konačno jednom u životu pokaži da si zbilja gazda. Uloži svoje pare (nećemo te čak ni pitati kako si došao do njih) i budi uspješan privatnik i poduzetnik.
Pusti ovu ubogu udrugu građana zvanu Dinamo da pripadne – građanima. Znam, znam…brineš ti da će „ulica“ preuzeti klub, da će nesposobna bagra sve upropastiti. Znam da stojiš na braniku domovine, hrvatstva, katoličanstva.
Ali, molim te brate…nemoj nas više braniti…brigom ćeš nas sahraniti!
SiamoNoi je napisao/la:http://www.****.net/**** ... NNxEyxn5gg
Jeste li pažljivo poslušali riječi Zdravka Mamića?
Cca.23m eura gubitak kluba.Za 2015.očekuju se također veliki gubici.Puni ko brod
http://www.****.net/blogovi/TabI ... %BEer.aspx
Zdravko vrhunski menadžer
Ne treba Dinamo genijalca. Ne treba Dinamo – tebe i tvoje društvance! Idi, čovječe…odnesi svoje talente negdje drugdje. Osnuj svoj privatni klub, povedi za sobom i odvjetničke i pravne i ekonomske elite koje tako divno vode naš Dinamo. Povedi i trenere, dabome. Idi, Zdravko i konačno jednom u životu pokaži da si zbilja gazda. Uloži svoje pare (nećemo te čak ni pitati kako si došao do njih) i budi uspješan privatnik i poduzetnik.
Pusti ovu ubogu udrugu građana zvanu Dinamo da pripadne – građanima. Znam, znam…brineš ti da će „ulica“ preuzeti klub, da će nesposobna bagra sve upropastiti. Znam da stojiš na braniku domovine, hrvatstva, katoličanstva.
Ali, molim te brate…nemoj nas više braniti…brigom ćeš nas sahraniti!
Momak je u zadnjih pola godine odigrao 388 minuta, cak ni na klupi ne sjedi redovno. Totalno je van stroja. Sigurno bi bila dobra opcija da dodje na posudbu s mogucnoscu otkupa ugovora. Treba naci zamjenu za Pivarica, ali ovaj Benito je macak u vreci, a takvih u Dinamu ima na pretek. Posudbe s mogucnoscu otkupa ugovora su za Dinamo najbolja opcija kod dovodjenja stranaca. Ne razumijem zasto prije nisu radili to s vecim brojem igraca. Puno bi para ustedili.spajk je napisao/la:Prema pisanjima portugalskih medija nova želja Dinama je švicarski lijevi bek iz Benfice Loris Benito. 23-godišnji bivši mladi reprezentativac Švicarske je prošlog ljeta u transferu vrijednom 2,5 milijuna eura stigao u Benficu iz Zuricha. Prije toga je igrao u Aarauu, a Dinamo se za njegove usluge bori s Genoom koja bi ga mogla dovesti tek na ljeto radi isteka prijelaznog roka. U Hrvatskoj on traje do 16.2. u 23:59.
Danas 36. rođendan slavi Ivan Bošnjak, najbolji strijelac HNL-a iz sezone 2005/06.
Meni jedan od dražih dinamovih golova, primjer igrača kako se treba odnositi prema plavom dresuSiamoNoi je napisao/la:Danas 36. rođendan slavi Ivan Bošnjak, najbolji strijelac HNL-a iz sezone 2005/06.
[youtube][/youtube]
Uno di noi!
Polako, i Fernandes je bio rezerva rezervama u Leverkusenu pa je dolaskom u modro jato počeo ponovno briljirati. Ja ga osobno nisam nikad gledao, ali ako bi došao uz neku malu odštetu ili na posudbu kako ti kažeš, apsolutno treba dati priliku da se pokaže, nije ga Benfica dovela nizašto. I slažem se za ovo s posudbama, kad se iz većih klubova (Manchester, Bayer, Benfica, Sporting) dovodi, apsolutno treba koristiti takve stavke. Ali to se i ne može uvijek uraditi, pogotovu kad se iz slabijih klubova dovode njihovi najbolji igrači, tad klubovi ne žele ni čuti za posudbu.Signore je napisao/la:
Momak je u zadnjih pola godine odigrao 388 minuta, cak ni na klupi ne sjedi redovno. Totalno je van stroja. Sigurno bi bila dobra opcija da dodje na posudbu s mogucnoscu otkupa ugovora. Treba naci zamjenu za Pivarica, ali ovaj Benito je macak u vreci, a takvih u Dinamu ima na pretek. Posudbe s mogucnoscu otkupa ugovora su za Dinamo najbolja opcija kod dovodjenja stranaca. Ne razumijem zasto prije nisu radili to s vecim brojem igraca. Puno bi para ustedili.
Istina, ali ne mozemo znati da ce i ovaj briljirati. Dovest ga na posudbu pa vidjet. Naravno, za te posudbe sam i mislio na igrace nabrojanih velikana. Tako se trebalo dovoditi hrpa igraca, mora i kod njih bit neki talent koji im je promakao ili im nije dovoljno dobar. Sigurno bi se pogodilo s vise igraca nego do sad. Moze to bit i mac s dvije ostrice. Evo Henriquez ne najavljuje da ce ostati. Kaze da ne zna, a to bi u pravilu znacilo da odlazi. Nadam se da na kraju ipak ostaje.spajk je napisao/la:Polako, i Fernandes je bio rezerva rezervama u Leverkusenu pa je dolaskom u modro jato počeo ponovno briljirati. Ja ga osobno nisam nikad gledao, ali ako bi došao uz neku malu odštetu ili na posudbu kako ti kažeš, apsolutno treba dati priliku da se pokaže, nije ga Benfica dovela nizašto. I slažem se za ovo s posudbama, kad se iz većih klubova (Manchester, Bayer, Benfica, Sporting) dovodi, apsolutno treba koristiti takve stavke. Ali to se i ne može uvijek uraditi, pogotovu kad se iz slabijih klubova dovode njihovi najbolji igrači, tad klubovi ne žele ni čuti za posudbu.Signore je napisao/la:
Momak je u zadnjih pola godine odigrao 388 minuta, cak ni na klupi ne sjedi redovno. Totalno je van stroja. Sigurno bi bila dobra opcija da dodje na posudbu s mogucnoscu otkupa ugovora. Treba naci zamjenu za Pivarica, ali ovaj Benito je macak u vreci, a takvih u Dinamu ima na pretek. Posudbe s mogucnoscu otkupa ugovora su za Dinamo najbolja opcija kod dovodjenja stranaca. Ne razumijem zasto prije nisu radili to s vecim brojem igraca. Puno bi para ustedili.
Ma lijevi bek je gotovo sigurno na putu, ako ne u ovih preostalih desetak dana onda na ljeto najkasnije. Pivarić i Musa su ozlijeđeni, pa silom prilika tamo igraju Matel ili Taravel. Mamić će dobiti priliku pola godine da se dokaže u Lokosima pa možda čak i njega pridruže na ljeto. Stopera ne vjerujem da će dovoditi ove zime, mislim da je puno vjerojatnija opcija da daju priliku još pola godine Taravelu, Sigaliju, Goncalu, Vukojeviću i Šimunoviću da se uigraju pa sa dvojicom najboljih napadat europu sljedeće godine.Signore je napisao/la:
Istina, ali ne mozemo znati da ce i ovaj briljirati. Dovest ga na posudbu pa vidjet. Naravno, za te posudbe sam i mislio na igrace nabrojanih velikana. Tako se trebalo dovoditi hrpa igraca, mora i kod njih bit neki talent koji im je promakao ili im nije dovoljno dobar. Sigurno bi se pogodilo s vise igraca nego do sad. Moze to bit i mac s dvije ostrice. Evo Henriquez ne najavljuje da ce ostati. Kaze da ne zna, a to bi u pravilu znacilo da odlazi. Nadam se da na kraju ipak ostaje.
Ja bi ovoj trenutnoj ekipi doveo jos dva kvalitetna stopera, na lijevom bocnom dao priliku Petru Mamicu i ubacio jos par juniora, uirgao ekipu, nikog prodao na ljeto i onda krenuti u Europu. Ako krenu dovodit napadace i vezne, to nece dobro zavrsit.
Zanimljivo je da i Lokomotiva kuci ima par autobusa navijaca, Mamic je zapravo od Dinama napravio Lokomotivu?GNK Dinamo – NK Lokomotiva 2:1 (1:0)
Suci: Fran Jović, Igor Krmar, Krunoslav Ambrinac, Ivan Vučković (svi Zagreb)
Gledatelja: 356
Dinamo: Eduardo - Pinto, Sigali, Taravel, Matel - Ademi, Machado (od 75. Olmo), Ćorić (od 61. Gonçalo) - Fiolić (od 66. Fernandes), Pjaca, Henriquez
Lokomotiva: Sluga - Bartolec, Mrčela, Perić, Mamić - Andrijašević, Šovšić (od 70. Marić), Pavičić - Gržan (od 70. Ceraj), Bručić (od 46. Doležal), Kolar
Žuti kartoni: Andrijašević (11.)
Strijelci: 1:0 Ademi (10.), 2:0 Henriquez (66.) / 2:1 Doležal (90.)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.