Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Vidi vidi papetovaca kako objasnjavaju sad propali transfer. Kakvih 5 miliona??!! Krvnih zrnaca mozda?
Da je Hajduk primio ponudu od 2-3 miliona letio bi ovaj davno, i to bi ga najurili sto prije dok se ovi ne predomisle. Ne znam ljudi kako ste tako naivni. Ili vi stvarno mislite da je tu dolazilo do nekih pregovora iz naivnosti ili ste neka piskarala koja pumpate ovom cijenu al dzaba vam, ne pomaze imaju ljudi oci, vidi se sve.
Tini bi bilo bolje da se skoncentrise da sad igra jos bolje u Hajduku, ne bi li se docepo na ljeto ikakvog ino-transfera, najbolje i jest mozda Turska, vjerujte mi nije to losa liga, puno ljudi potcjenjujuju Turke. Fudbal je tamo u ekspanziji i vrlo su kompetitivni klubovi.
Da je Hajduk primio ponudu od 2-3 miliona letio bi ovaj davno, i to bi ga najurili sto prije dok se ovi ne predomisle. Ne znam ljudi kako ste tako naivni. Ili vi stvarno mislite da je tu dolazilo do nekih pregovora iz naivnosti ili ste neka piskarala koja pumpate ovom cijenu al dzaba vam, ne pomaze imaju ljudi oci, vidi se sve.
Tini bi bilo bolje da se skoncentrise da sad igra jos bolje u Hajduku, ne bi li se docepo na ljeto ikakvog ino-transfera, najbolje i jest mozda Turska, vjerujte mi nije to losa liga, puno ljudi potcjenjujuju Turke. Fudbal je tamo u ekspanziji i vrlo su kompetitivni klubovi.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
@patriota nisi shvatio sta sam napisao maloprije vezano za Stilica. Svi znamo da momak ima odlicnu godinu iza sebe medjutim nema transfera jednostavno. To se desava i to je normalno i imate pravo sprdati se sa njim kao i sa Tinom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jesu kako da ne. Sada nece moci zaspati sto nisu kupili igraca za kojega su danas prvi put culi jer se prije nije ni spominjao. Za Brozovica si ti licno ovdje govorio da je TSS u najmanju ruku istog kvaliteta ako ne i bolji. I sta bi na kraju Brozovic potpise za 8 miliona a TSS nije mogao ni za 4. Osim toga neki dan si dao potpuno pogresne podazke o golovima, asistencijama TSS i Brozovica. Samo nisam htio da to forsiram iz korektnosti jer se greske desavaju a mogu ti sad za 10 minuta ako hoces kopirati tvoj post i napisat prave podatke. Eto samo zbog Mamica je Brozovic potpisao za duplo vece pare. Nema teorije da su mozda gledali igracki kvalitet jeli ??calcio je napisao/la:Na twitteru su milanezi prizeljkivali da dodje, ali calciomercato javlja da se Milan nije uspio dogovoriti sa Hajdukom oko obestecenja. Hajduk je trazio puno para, zele da dobro unovce jednog od svojih najboljih igraca. Ali nisu oni Dinamo i Mamic, mozda su trebali malo spustiti cifru.
Ovaj transfer je propao jer su TSS i/ili njegov klub previse samouvjereno forsirali samo jedan klub ( Inter ) i tu izgubili 80% vremena a poslje je bilo kasno i jer su zeljeli izvuci prevelike pare oko 5 miliona. Da su TSS ( kao standardnog reprezentativca odlicne reprezentacije ) ponudili za duplo manje para 2-3 miliona i u ove malo manje klubove vjerovatno bi ga vec prodali. Ogroman plus TSS je njegov status u reprezentaciji. Minus mu je da nije ekstra kvalitet i da nema pozicije na terenu gdje bas dominira. Jedno su nase zelje a nesto sasvim druga je realnost. Niko nece istresti 5 miliona za igraca osim ako on nije bas kvalitet kao naprimjer Besic sto je bio za te pare.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 02 feb 2015, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
I kad je dobio taj pasos, je li bio nas igrac ili je mogao igrati i za druge?emir79 je napisao/la:Tobe jarabiMomcino je li tebi dobro?
Pa predao je za pasos prije, u maju koliko ti puta trebam napisati?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- plavipatriota
- Kontakt:
Štilić nema transfera, ali najbolji igrač poljske lige nije ni u 23 bio, a ovaj je guran u prvih 11...
Siguram ti da narod ne bi bio toliko izrevolitiran da je tino bio samo pozivan, a da nije imao važnu ulogu kao što je imao...
Siguram ti da narod ne bi bio toliko izrevolitiran da je tino bio samo pozivan, a da nije imao važnu ulogu kao što je imao...
Jah! How yes no! Pa taman i da je cijena toga rizik da propadnu navodne "ponude" Intera i Milana i jos 369 evropskih klubova koji su sad na zimu bile zainteresovane.calcio je napisao/la:Ne sjecam se da sam to rekao. Mislim da ce na ljeto otici u Italiju ako nastavi dobro igrati.mirzatele je napisao/la:Ti ono reče da ako kojim slučajem ne ode u Inter, Bordo, Valencia ga čekaju pa sta bi od toga?calcio je napisao/la:Na twitteru su milanezi prizeljkivali da dodje, ali calciomercato javlja da se Milan nije uspio dogovoriti sa Hajdukom oko obestecenja. Hajduk je trazio puno para, zele da dobro unovce jednog od svojih najboljih igraca. Ali nisu oni Dinamo i Mamic, mozda su trebali malo spustiti cifru.
Svakako je Interov plan bio da ostane u Hajduku do ljeta.
Ovo sto ti propagiras je posljednji pokusaj brice da od guzice napravi lice. Ugledajte se bar na Srbe i na Dobricu Cosica, kad kaze mi znamo da lazemo i prvaci smo u tome, bar naucite bolje da lazete, malo ste se pogubili, i djeca vam se smiju.

Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 02 feb 2015, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Coronados de gloria vivamos,
Ima i odredjena razlika u godinama i sjecanje na pozivanje Stilica u prvim kvalama.plavipatriota je napisao/la:Štilić nema transfera, ali najbolji igrač poljske lige nije ni u 23 bio, a ovaj je guran u prvih 11...
- plavipatriota
- Kontakt:
štilić ulazi u najbolje godine? misliš da se i on ne bi bolje prodavao da je npr dobio bilo kakvu šansu u zadnje vrijeme?Sabinho je napisao/la:Ima i odredjena razlika u godinama i sjecanje na pozivanje Stilica u prvim kvalama.plavipatriota je napisao/la:Štilić nema transfera, ali najbolji igrač poljske lige nije ni u 23 bio, a ovaj je guran u prvih 11...
štilić je trebao biti pozvan, to si i ti govorio, a moje mišljenje je da je Štilić bolji sada nego ikad...
a ako te interesuju stvarni razlozi nepozivanja štilića, javi mi se u pp

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ajax je napisao/la:Jesu kako da ne. Sada nece moci zaspati sto nisu kupili igraca za kojega su danas prvi put culi jer se prije nije ni spominjao. Za Brozovica si ti licno ovdje govorio da je TSS u najmanju ruku istog kvaliteta ako ne i bolji. I sta bi na kraju Brozovic potpise za 8 miliona a TSS nije mogao ni za 4. Osim toga neki dan si dao potpuno pogresne podazke o golovima, asistencijama TSS i Brozovica. Samo nisam htio da to forsiram iz korektnosti jer se greske desavaju a mogu ti sad za 10 minuta ako hoces kopirati tvoj post i napisat prave podatke. Eto samo zbog Mamica je Brozovic potpisao za duplo vece pare. Nema teorije da su mozda gledali igracki kvalitet jeli ??calcio je napisao/la:Na twitteru su milanezi prizeljkivali da dodje, ali calciomercato javlja da se Milan nije uspio dogovoriti sa Hajdukom oko obestecenja. Hajduk je trazio puno para, zele da dobro unovce jednog od svojih najboljih igraca. Ali nisu oni Dinamo i Mamic, mozda su trebali malo spustiti cifru.
Ovaj transfer je propao jer su TSS i/ili njegov klub previse samouvjereno forsirali samo jedan klub ( Inter ) i tu izgubili 80% vremena a poslje je bilo kasno i jer su zeljeli izvuci prevelike pare oko 5 miliona. Da su TSS ( kao standardnog reprezentativca odlicne reprezentacije ) ponudili za duplo manje para 2-3 miliona i u ove malo manje klubove vjerovatno bi ga vec prodali. Ogroman plus TSS je njegov status u reprezentaciji. Minus mu je da nije ekstra kvalitet i da nema pozicije na terenu gdje bas dominira. Jedno su nase zelje a nesto sasvim druga je realnost. Niko nece istresti 5 miliona za igraca osim ako on nije bas kvalitet kao naprimjer Besic sto je bio za te pare.
Mislis na ovu statistiku?
Brozovic 26 nastupa 2.117 minuta 3 gola, 6 asistencija
Susic 16 nastupa 1.235 minuta, 5 golova, 5 asistencija
Ovo je sa transfemarkt-a i to su svi njihovi nastupi u HNL i Evropi u sezoni 14/15.
Ako tm grijesi, onda grijesim i ja.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imal gdje dokaza da je neka zvanicna ponuda uopste poslana?
Znate kakvi su mediji, od misa naprave slona. Dovoljno je samo da Hr mediji naklonjeni Hajduku pocnu sa vijestima koje nisu uopste konkretne i da se to prenese do Italije. Mislim da je taktika Hajduka bila da navuku nekog da posalje ponudu ali se to nije desilo. Isto tako vise je da su oni isli da njega nude nego da je njega neko trazio.
Vidjeli ste kako se to zavrsava na slucaju Brozovica brzo kada ima konkretna ponuda.
Znate kakvi su mediji, od misa naprave slona. Dovoljno je samo da Hr mediji naklonjeni Hajduku pocnu sa vijestima koje nisu uopste konkretne i da se to prenese do Italije. Mislim da je taktika Hajduka bila da navuku nekog da posalje ponudu ali se to nije desilo. Isto tako vise je da su oni isli da njega nude nego da je njega neko trazio.
Vidjeli ste kako se to zavrsava na slucaju Brozovica brzo kada ima konkretna ponuda.
Sjecam se jacalcio je napisao/la:Ne sjecam se da sam to rekao.mirzatele je napisao/la:Ti ono reče da ako kojim slučajem ne ode u Inter, Bordo, Valencia ga čekaju pa sta bi od toga?calcio je napisao/la:Na twitteru su milanezi prizeljkivali da dodje, ali calciomercato javlja da se Milan nije uspio dogovoriti sa Hajdukom oko obestecenja. Hajduk je trazio puno para, zele da dobro unovce jednog od svojih najboljih igraca. Ali nisu oni Dinamo i Mamic, mozda su trebali malo spustiti cifru.

calcio je napisao/la:Talijani pisu da bi se ovo moglo otegnuti do 25-26 januara, Inter zeli da se rijesi nekih igraca prije nego dovedu Susica, zbog finansijskih razloga. Ako ne bude gotovo do tog datuma, Susic i menadzer ce poceti razmatrati ponude drugih klubova (Sevilla, Bordo).
da igra za Dinamo, Maminjo bi ga prodao 3x u toku današnjeg dana 

Ma i Brozovica su Hrvati proklinjali kad god je usao.
- calcio
- Kontakt:
To nisu moje rijeci nego sazetak jednog clanka na nekoj .it stranicimirzatele je napisao/la: Sjecam se ja![]()
calcio je napisao/la:Talijani pisu da bi se ovo moglo otegnuti do 25-26 januara, Inter zeli da se rijesi nekih igraca prije nego dovedu Susica, zbog finansijskih razloga. Ako ne bude gotovo do tog datuma, Susic i menadzer ce poceti razmatrati ponude drugih klubova (Sevilla, Bordo).

Ne sjecam se sad bas kojoj. Jedna od onih raznih mercato stranica...
kakva dva-tri milioona, pustili bi ga za pola da je ikakve ponude bilo, makar u ukrajinuEffenberg je napisao/la:Vidi vidi papetovaca kako objasnjavaju sad propali transfer. Kakvih 5 miliona??!! Krvnih zrnaca mozda?
Veliki poraz susicevih poltrona s ovog foruma, koji su mislili da je safet poveo bratica jer je skriveni, gigantski talenat koji samo on vidi
Ima, kako nema vidi sta je calcio napisao jos prije nekoliko sedmicatuzlak1987 je napisao/la:Imal gdje dokaza da je neka zvanicna ponuda uopste poslana?
calcio je napisao/la: Ovo su stvarni ljudi, osobe od krvi i mesa a ne binarni kodovi u tim vasim igricama.![]()
Da obecali su, dogovorili se, rukovali se... sta nije jasno?
- calcio
- Kontakt:
Vadis recenice iz konteksta.mirzatele je napisao/la:Ima, kako nema vidi sta je calcio napisao jos prije nekoliko sedmicatuzlak1987 je napisao/la:Imal gdje dokaza da je neka zvanicna ponuda uopste poslana?
calcio je napisao/la: Ovo su stvarni ljudi, osobe od krvi i mesa a ne binarni kodovi u tim vasim igricama.![]()

Aho to je to. Ja sam gledao minute, golove i asistencije u ovoj polusezoni i prosloj sezoni ( ligaske ). Gdje TSS ima oko 200 minuta vise odigranih a Brozovic ima malo bolju statistiku. Nisam gledao nastupe u Evropi. Moras isto znati da je Brozovic imao puno kvalitetnih napadaca a Hajduka posto nema je puno vise igrao na TSS.calcio je napisao/la: Mislis na ovu statistiku?
Brozovic 26 nastupa 2.117 minuta 3 gola, 6 asistencija
Susic 16 nastupa 1.235 minuta, 5 golova, 5 asistencija
Ovo je sa transfemarkt-a i to su svi njihovi nastupi u HNL i Evropi u sezoni 14/15.
Ako tm grijesi, onda grijesim i ja.
Nemam ja nikakav problem sa TSS osim sto ga nevidim trenutno u prvih 11 ( jer po meni ima i bilo je boljih igraca ) i sto mislim da jos nije pronasao pravu poziciju ni u klubu jer on krilo sigurno nije. I nijedan vrhunski klub ga nece kuptiti za 5 miliona kao krilo pa koliko god on igra za reprezentaciju.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 03 feb 2015, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
mirzatele je napisao/la:Ima, kako nema vidi sta je calcio napisao jos prije nekoliko sedmicatuzlak1987 je napisao/la:Imal gdje dokaza da je neka zvanicna ponuda uopste poslana?

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
- Kontakt:
Cuo sam i ja u Milanu ce padati glave jer nije potpisan majstor Tino, navijaci spremaju linc...calcio je napisao/la:Na twitteru su milanezi prizeljkivali da dodje, ali calciomercato javlja da se Milan nije uspio dogovoriti sa Hajdukom oko obestecenja. Hajduk je trazio puno para, zele da dobro unovce jednog od svojih najboljih igraca. Ali nisu oni Dinamo i Mamic, mozda su trebali malo spustiti cifru.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, Baidu [Spider], kakarut, Proximic, zastitaIdentiteta i 46 gostiju.