Stomak je pozeljna stvar.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Head je napisao/la:Da ne granate, nisu problem papiri nego se nije nametno Kodri...
Sve si upravu oko Koaudija fakat neozbiljno.Po meni jos jedan je kiks,jer Dejo nije od jucer nas golman.Do sad smo Bufona mogli dovesti.Sto se tice otplate dugova naklon do poda mada mi cifra djeluje nestvarno za nase uslove( oko 3 mil.km)hilmo je napisao/la:Moramo mi uvijek neki ispad na temi napraviti, al haj..![]()
Da se vratim na Koaudija. Zaista je neozbiljno za klub kakav je Sarajevo da se ovoliko zateže to oko njegovih papira. Pa brate godina dan, azil bi čovjek dobio do sad.
Haj čekali smo Beilbiju, pa Benku ali mislim da je sad malo previše. Ne želim da izgleda kao da kritikujem Ibrakovića ili nekog iz uprave, ali nadam se da znaju šta rade. Ne znam ko je kriv i do koga je, ali da si Ronaledo ja te ne bih čekao.
Uglavnom svaka čast na ovim uplatama dugova.
Sretno momcima sutra, da put protekne u najboljem redu. Povoljne vremenske uslove u Turskoj će vjerovatno iskoristiti na najbolji mogući način i pripremiti se za iskušenja. Spomenuo sam danas ovaj Metalist, nezgodna su ekipa, a još i to da su tamo već mislim pet dana... a naši premoreni podizanjem fizičke spreme na oranicama i plastici...
Sam rezultat mene neće zanimati toliko, i ako je pobjeda uvijek dobra, bitno je da se uigraju ovi novi i da se vidi s kakvim sistemom nastavljamo takmičenje u PL i Kupu..
Nisi me skonto al nema veze.HordeBL je napisao/la:znaci...Benko nije u formi..mora skinuti kile
znaci Alispahic nije u formi i mora skinuti kile
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Buzdovan je napisao/la:Nisi me skonto al nema veze.HordeBL je napisao/la:znaci...Benko nije u formi..mora skinuti kile
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Izvini brate onda.HordeBL je napisao/la:Buzdovan je napisao/la:Nisi me skonto al nema veze.HordeBL je napisao/la:znaci...Benko nije u formi..mora skinuti kile
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije ovo post upocen tebi nego onom plivadonu koji tvrdi tako. Ne kontam gdje se ti prepozna u ovome
Imamo sve u svojim rukama, nogama, ne trebamo se zamarati drugim. Bitno je sa mi budemo pravi, bez glupih grešaka i oscilacija. Ako nešto mislimo, a mislimo, onda moramo biti pravi od prvog do posljednjeg kola. Koliko ćemo to uspjeti vidjet ćemo.amypitar je napisao/la:Dobro se Radnik pojacava,da hoce u prvom kolu listicu iznenaditi.Naravno mi Zvijezdu moramo pobjediti.
Brate na ovoj prvoj pored stomačića vidi se i da ima veliku...želju da pokaže svoje mogućnosti,neki ga ne pamte po dobromHead je napisao/la:
Stomak je pozeljna stvar.
Klon ti je najeboBenko je napisao/la:što me prepadaš![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.