Igrač br. 6

BaDa12
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la BaDa12 » 02 feb 2015, 20:04

corleone87 je napisao/la: ni za jednog naseg igraca nisam cuo da je napredovao nakon sto je otisao u Tursku.Čak ne mogu ni da naprave napredak pa da predju u neki jaci turski klub Fener,Galata,Besiktas,Trabzonspor pa cak i Bursaspor vec obicno propadaju i mijenjau klubove koji su u donjem dijelu tabele ili se prave budale kao npr Višća koji je davnih dana mogao napustiti Istanbul a ostalim i da ne govorim..
Pa, ne znam, meni prelazak iz Turske u Real Madrid zvuči kao napredak. :mrgreen:
(razmijem te šta hoćeš da kažeš...)

Ognjenu sretno, valjda proigra. Iskreno, još nisam vidjela fotografije sa potpisa ugovora, pa sam nekako skeptik kad je Ogi u pitanju.

Evo, novi ugovor je donio nove aktivnosti:
slika
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 feb 2015, 20:11

slika

Na zvanicnom sajtu Gaziantepa. Jesu oni sigurni da znaju koga su doveli? :mrgreen:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 02 feb 2015, 20:16

Ko kad je Razligu otišao u Grčku. Ljudi kontali da je Ibra. :lol:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Goalgetter » 02 feb 2015, 20:31

BaDa12 je napisao/la:Ko kad je Razligu otišao u Grčku. Ljudi kontali da je Ibra. :lol:
Sad Alanija ne bi mjenjali mi za 2 Ibri koliko ga obozavaju :D .

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 feb 2015, 20:44

Goalgetter je napisao/la:slika

Na zvanicnom sajtu Gaziantepa. Jesu oni sigurni da znaju koga su doveli? :mrgreen:
:rol:

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 02 feb 2015, 20:55

Drago mi je da je konacno nasao klub,Gaziantep je solidan,sedmi su u ligi..Mozda izbore cak i Evropu,a nema neke posebne konkureencije u odbrani..

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 02 feb 2015, 20:57

Imperator98 je napisao/la:Drago mi je da je konacno nasao klub,Gaziantep je solidan,sedmi su u ligi..Mozda izbore cak i Evropu,a nema neke posebne konkureencije u odbrani..
Jel to bivši Stilicev i Medin klub?
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 feb 2015, 20:58

adoo11 je napisao/la:
Imperator98 je napisao/la:Drago mi je da je konacno nasao klub,Gaziantep je solidan,sedmi su u ligi..Mozda izbore cak i Evropu,a nema neke posebne konkureencije u odbrani..
Jel to bivši Stilicev i Medin klub?
DA.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 02 feb 2015, 21:12

FaraonTM je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:Ja ne znam sta su se ovi nasi uhvatili ovih turskih klubova i to uvijek neki klubovi sto se bore za opstanak.Po meni su Poljska,Češka i tako te drzave milioin puta bolja opcija za nase fudbalere nego sto se upropastavaju po ovim turskim klubovima.. :eh:
Sad i nemamo puno reprezenttivaca u Turskoj, jedino Visca i Vranjes ako potpise, Ibricic se oprostio, a Zec nije bio dugo u kadru. Turska je kvalitetnija liga od Poljske i Ceske i ne vidim zasto su bolje opcije kad iz tih liga nikad niko da napravi neki bolji transfer i da nesto posebno uspije.
Ne bih se složio, masa igrača iz Češke i Poljske idu u Njemačku (sličan stil igre, blizina te zemlje, skauti njemačkih klubova su često na utakmicama tih liga) dok je za Tursku skroz obrnuto, hem su daleko od fudbalske europe, hem u ligi imas 2,3 kvalitetna kluba ostalo sve sitna boranija (nešto kao Španija, samo što se Fener i Galata ne mogu porediti sa Realom i Barcom) nisu zanimljivi skautima...
Nisi me razumio, rijec je bilo o nasim igracima, osim Dzeke niko od nasih igraca nije napravio transfer u lige petice iz Ceske i Poljske. A Turska liga je za klasu jaca od njih, pogledaj samo koliko turska liga daje reprezentativaca i to u jake reprezentacije, a koliko ceska liga ili poljska.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 02 feb 2015, 21:21

corleone87 je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:Ja ne znam sta su se ovi nasi uhvatili ovih turskih klubova i to uvijek neki klubovi sto se bore za opstanak.Po meni su Poljska,Češka i tako te drzave milioin puta bolja opcija za nase fudbalere nego sto se upropastavaju po ovim turskim klubovima.. :eh:
Sad i nemamo puno reprezenttivaca u Turskoj, jedino Visca i Vranjes ako potpise, Ibricic se oprostio, a Zec nije bio dugo u kadru. Turska je kvalitetnija liga od Poljske i Ceske i ne vidim zasto su bolje opcije kad iz tih liga nikad niko da napravi neki bolji transfer i da nesto posebno uspije.
Kao ni Džeko npr..Mahmutović npr igra u Plzenu koji redovito igra po evropskim klubovima.. dok ni za jednog naseg igraca nisam cuo da je napredovao nakon sto je otisao u Tursku.Čak ne mogu ni da naprave napredak pa da predju u neki jaci turski klub Fener,Galata,Besiktas,Trabzonspor pa cak i Bursaspor vec obicno propadaju i mijenjau klubove koji su u donjem dijelu tabele ili se prave budale kao npr Višća koji je davnih dana mogao napustiti Istanbul a ostalim i da ne govorim..Npr Semir Štilić je svojevremeno harao sa Lechom u Poljskoj i da je bio pametan i strpljiv mogao je napraviti puno bolji transfer nego sto je sebi donekle zajebao karijeru prelaskom u Karpaty (taj mi potez nikad nece biti jasan da predjes iz kluba koji redovito izbori barem kvalifikacije za evropska takmicenja u klub koji se u to vrijeme u Ukrajini borio za opstanka kao i sad sto je situacija) ali eto sad ima šansu da se iz Wisle izbori u najboljim igrackim godinama za prelazak u neki jaci klub jer momak to zasluzuje.I dalje tvrdim da su te lige tipa Poljska,Češka bolje za nase igrace ako misle na neki napredak za dalje u odnosu na Tursku ligu.. ;)
Dzeko je izuzetak. Ti sam sebe care demantujes sa Mahmutovicem i Stilicem. Eto Mahmutovic je bio jedan od najboljih strijelaca ceske lige, pa je dobacio do Plzena, nije se uspio prodati u jacu ligu, dok je Stilic isto tako harao pa je uspio napraviti samo transfer u Ukrajinu, tamo nije nista pokazao, pa je presao u Tursku gdje isto tako nije puno pokazao, pa se opet vratio u Poljsku i tamo hara, i evo opet nece napraviti transfer u jacu ligu. Iz Ceske i Poljske niko nigdje od nasih ne napravi transfer u jace lige i ne znam kako onda mozes reci da su to bolje opcije od Turske. Evo Medunjanin je iz Turske presao u Spaniju, Hajrovic u Njemacku, sjeti se ranije da je Baljic presao u Real, Bolic isto u Spaniju.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 02 feb 2015, 21:25

Oni su ljetos rasprodali skoro cijelu ekipu, ja sam mislio da ce ispasti iz lige, ali dobro se drze.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 02 feb 2015, 21:51

Sretno Ogi, nadam se da će uci u jaku formu. Gaziantep mi se ne čini kao loš klub za Ognjena . Medunjanin je bio miljenik njihovih navijača i jedan od najboljih igrača, slično je i sa Stilicem i Ibricicem ako da držim fige da i Ogi bude imao takav status. :bih: :bih:
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 03 feb 2015, 00:22

Konacno da nadje nesto. Drago mi je da se skrasio napokon. Gaziantep je dobar klub! :clap:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 03 feb 2015, 00:30

Effenberg je napisao/la:Konacno da nadje nesto. Drago mi je da se skrasio napokon. Gaziantep je dobar klub! :clap:
Najbolje do sada, otkako je otisao iz Krasnodara samo je isao u fenjerase, Alania, Elazigspor, Pribram. Valjda sad bude makar odradio ugovor do kraja, samo da ne bude opet bez kluba.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 feb 2015, 01:03

ajde mašala, drago mi je zbog njega, a i zbog repke! nek' se prvo ustali tamo, pa ga vratit' u repku, nikad Ogi u repki nije izdao :thumbup:

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 03 feb 2015, 14:34

Cestitke Ogi. Kad je proslu godinu dosao u Tursku pravo je dobro igrao, odmah nakon potpisa je postao jedan od najboljih igraca svoje ekipe, nadam se da ce i ovdje. :bih: :salut:

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 03 feb 2015, 15:30

Sretno OGI :salut: nadam se da ćeš dobrim partijama u Gaziantepu izboriti učešće u nekom europskom takmičenju i mjesto u reprezentaciji za koju si uvijek igrao 110% :clap: Taki smo ti mi narod da jedva čekamo da komšiji crkne krava.I kod nas se sve može oprostiti osim uspjeha a to se ko biva zove Zavidluk :kafa:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 feb 2015, 16:23

Vranjes ako bude standardan svakako treba biti pozvan. Od Francuske Mujdza ima problema sa povredama, Martic bi trebao dobiti poziv. Trenutno imamo problema sa desnom stranom.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 feb 2015, 17:04

Ma Mujdza je pravo kvalitetan desni bek, ali covjek nema srece nikako. :( Bolji je i od Martica i od Vranjesa duplo ali jednostavno ne moze da dostigne idealnu formu. Bilo bi dobro da ode bilo gdje samo da bude standardan.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 feb 2015, 17:57

Bravo za Ogija. :thumbup: :thumbup: Martic nam je itekako potreban i to cim prije. Da ne cekamo sa njim kao sa Vrancicem godinu dana.

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 12 gostiju.