FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Da nije otišao na uljepšavanje? 

- nesvrstani
- Kontakt:
emirzlaTu je napisao/la:Sta nam je sa autobusa???Vidim na slikama,za Medjugorje otisli drugim autobusom!!!
jos jednom su tako putovali drugim busem a onaj cirkus

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
ma, Azmir prodao bus, da ima love za kineskih kladionica, sad će prvenstvo, valja štimat' rezultateNKMramor je napisao/la:Da nije otišao na uljepšavanje?

Mora da k'o i Berluskoni hoce na sve nacine smanji troskove i dug. 

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Ako je otisao, ti bi to trebao znati?!NKMramor je napisao/la:Da nije otišao na uljepšavanje?

Ne vidim razlog zašto bi' znao...Pasha_car_aga je napisao/la:Ako je otisao, ti bi to trebao znati?!NKMramor je napisao/la:Da nije otišao na uljepšavanje?

Onako sam lupio, to mi je jedino logično objašnjenje uz ovo koje je dao @nesvrstani. Palo mi ovo na pamet, ne znam da li su to riješili...

- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Kontao sam da nesto vise znas, jer si pravio ona idejna rjesenja izgleda busaNKMramor je napisao/la:Ne vidim razlog zašto bi' znao...Pasha_car_aga je napisao/la:Ako je otisao, ti bi to trebao znati?!NKMramor je napisao/la:Da nije otišao na uljepšavanje?
Onako sam lupio, to mi je jedino logično objašnjenje uz ovo koje je dao @nesvrstani. Palo mi ovo na pamet, ne znam da li su to riješili...

Omladinski pogon je otišao negdje vjerovatno. Ja sam mislio da su otišli na pripreme "našim" busem jer sam ga vidio onaj dan oko pola 8 na izlazu iz Tz. Kad malo kasnije slučajno viđo ovaj sivi bus ispred stadiona.emirzlaTu je napisao/la:Sta nam je sa autobusa???Vidim na slikama,za Medjugorje otisli drugim autobusom!!!
Sto se tice Musemiceve izjave "Na kosevu cemo zajedno slavit" donekle i meni djeluje cudno,ali moramo razumjeti covjeka,FK Sarajevo sve mu je dalo,navijac je tog klub,vodio ga je u par navrata,covjek se nada da ce proslavit opstanak Slobode u ligi i titulu Sarajeva,a ne nadje se neko da pljuje po Azmiru Husicu zbog izjave trenera Musemica i traze neke "sankcije" za Musemica,mozda odlazak iz kluba bla bla jer je dao takvu izjavu..
A da je obrnuta situacija da se Sloboda bori za prvaka,a Sarajevo za opstanak i onda ovakva izjava bi bila uredu,bilo bi Musemicu legendo itd..
Ili ovaj primjer Sakib Malkocevic vodi Sarajevo kao opstanku u premijer ligi ,a Sloboda se bori za titulu i da on izjavi kada bi se igrao zadnji mec na Tusnju ... "Na Tusnju cemo zajedno slavit" .. kakve bi tad bile nase reakcije ?
Nemoj da me neko pogresno shvati i okrene pricu !
Nas treba da zanima sta ce Musemic uradit na klupi,opstanak kluba u ligi i stabilnost svetinje !
AZMIR HUSIC
A da je obrnuta situacija da se Sloboda bori za prvaka,a Sarajevo za opstanak i onda ovakva izjava bi bila uredu,bilo bi Musemicu legendo itd..
Ili ovaj primjer Sakib Malkocevic vodi Sarajevo kao opstanku u premijer ligi ,a Sloboda se bori za titulu i da on izjavi kada bi se igrao zadnji mec na Tusnju ... "Na Tusnju cemo zajedno slavit" .. kakve bi tad bile nase reakcije ?
Nas treba da zanima sta ce Musemic uradit na klupi,opstanak kluba u ligi i stabilnost svetinje !
AZMIR HUSIC

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Zbog ovog razloga sam volio da je neko iz Slobode preuzeo Slobodu,kad sam napisao da nisam zadovoljan izborom trenera...popljuvali su me pojedinci.Sto harry_90 kaze ne dizimo nepotrebne tenzije i izvlacit poruke iz konteksta!!!Husref je profesionalac i vjerovatno ce i radit tako...zato pustimo da radi covjek svoj posao...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Aposolutno si u pravu drug.harry_90 je napisao/la:Sto se tice Musemiceve izjave "Na kosevu cemo zajedno slavit" donekle i meni djeluje cudno,ali moramo razumjeti covjeka,FK Sarajevo sve mu je dalo,navijac je tog klub,vodio ga je u par navrata,covjek se nada da ce proslavit opstanak Slobode u ligi i titulu Sarajeva,a ne nadje se neko da pljuje po Azmiru Husicu zbog izjave trenera Musemica i traze neke "sankcije" za Musemica,mozda odlazak iz kluba bla bla jer je dao takvu izjavu..
AZMIR HUSIC

posebno zadnja rečenica, koja treba svima da nam je prioritet.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
ROBIJASI
Legendarni menadjer Velibor Dzarovski koji je poznat kao osoba koja stima utakmice danas je govorila o tome kako je nasa liga puna nacionalizma i da se svako kolo stimaju utakmice u nasoj ligi navodeci kako je nastimao susret Zelje i Leotara te kao svoju bazu naveo gradove Trebinje i Mostar...
I ono dodje ovde pricat o svom klubu i brki kako su najtrofejniji u drzavi...stice vas pravda mali plavi...
Ovo sam kopirao sa FB Robijasi...
Legendarni menadjer Velibor Dzarovski koji je poznat kao osoba koja stima utakmice danas je govorila o tome kako je nasa liga puna nacionalizma i da se svako kolo stimaju utakmice u nasoj ligi navodeci kako je nastimao susret Zelje i Leotara te kao svoju bazu naveo gradove Trebinje i Mostar...
I ono dodje ovde pricat o svom klubu i brki kako su najtrofejniji u drzavi...stice vas pravda mali plavi...
ima u avazu danasnjem to, gdje spominje da je nastimao i Sarajevu titulu 1985emirzlaTu je napisao/la:ROBIJASI
i da je pokusao nastimati borac - zrinjski al nije uspio
al istina je da vas je željo izbacio iz lige i on to kaze i siguran je 100 %
Prestani siriti lazi o casnome klubuemirzlaTu je napisao/la:ROBIJASI

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
Naravno da cemo prestat
,al polako dokazi izlaze na vidjelo...doce vrijeme i u ovoj nasoj Bosni kad ce neko odgovarat za svoja djela 
Eh da nemamo precih problema...pa ovog skopljanca dovest na sud i tuzit selju...al pod istragom je ta utakmica,koliko sam cuo i cito,doce to na svoje aBd

Eh da nemamo precih problema...pa ovog skopljanca dovest na sud i tuzit selju...al pod istragom je ta utakmica,koliko sam cuo i cito,doce to na svoje aBd

Šuti nek ne izlaze na vidjelo, bolja je ova moralna kazna i satisfakcija. Nije ni naše maslo za ramazanaemirzlaTu je napisao/la:Naravno da cemo prestat![]()
,al polako dokazi izlaze na vidjelo...doce vrijeme i u ovoj nasoj Bosni kad ce neko odgovarat za svoja djela

Slazem se sa tobom...ali ne vjerujem da smo mi povalili vako nekog,ko sto su oni nas...ako smo mi ili bilo ko vako stimali i supacki nekom zacerali...onda nek odgovaramo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.