Burundi je napisao/la:1 igrac, 2 lijeve noge,
S obzirom da ima strasnu ljevicu, ovo je stvarno lijep kompliment.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Burundi je napisao/la:1 igrac, 2 lijeve noge,
Aha DM kao što je i Pjanić DMChinaglia je napisao/la:TSS je DM, a vi biste dali guze da vam on dođeFaraonTM je napisao/la:A on je taj kreativac kojeg dovodimo
Oo Kemale Alispahicu, zar stvarno mislis da Tino ima kvalitet za nesto vise?calcio je napisao/la:Burundi je napisao/la:1 igrac, 2 lijeve noge,
Kapa dole kad se sjeti. Swansea je mali klub.HeraklitMracni je napisao/la:Swansein predsjednik u posljednem trenutku saznao da je od Tina stric rekao da je Swansea mali klub i nece da cuje za transfer Tina Susica ...
Nemere on u Zvanzeu, supljiraju. Ode sa amidzom u tursku.bhsport je napisao/la:Kapa dole kad se sjeti. Swansea je mali klub.HeraklitMracni je napisao/la:Swansein predsjednik u posljednem trenutku saznao da je od Tina stric rekao da je Swansea mali klub i nece da cuje za transfer Tina Susica ...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Misliš Milan uzme nekog igrača iz Intera i od njega napravi megazvijezduChinaglia je napisao/la:kakve veze ima, Inter i Milan često trguju međusobno, šatro veliki rivali
kad mu ističe ugovor, da ga Galliani bezecira
calcio je napisao/la:Burundi je napisao/la:1 igrac, 2 lijeve noge,
Ne znam kako Salihovica ubaci u ovu pricu, ali od tebe me nista ne cudi.Ajax je napisao/la:calcio je napisao/la:Burundi je napisao/la:1 igrac, 2 lijeve noge,
S obzirom da ima strasnu ljevicu, ovo je stvarno lijep kompliment.![]()
![]()
Strasnu ljevicu ima Salihovic i u svim postojecim segmentima je bolji igrac od TSS za tu lijevu stranu. TSS ima solidnu lijevicu koju koristi kada igra kao desno krilo ( u svom klubu kada ulazi u sredinu terena i sutira ako je sam - bez driblanja ) a ne kao lijevo krilo sto je igrao kod Papeta i gdje se nije nikako proslavio. Odnosno nije pravio razliku na terenu sa svojim individualnim kvalitetom.
Neko je rekao do 23:00h.Goalgetter je napisao/la:Je li prosao TR u Italiji. Koliko znam neko rece u 21:00h, dakle nista od transfera ili?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.