kazu da je napoleon za ajaccio navijao

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Danas trebaju igrati,al vidim haman ih iz ponude izbacili,izgleda neka muljaza,haman ce Bastia dobitsarajlija89 je napisao/la:bastia nema pobjede na strani josa stani kad igraju??? ne vidim ih na ponudi danas
![]()
![]()
kazu da je napoleon za ajaccio navijao![]()
![]()
I to jutros sam je uplatio kad sam uplacivao 2 tiketa i haj reko jos jedan za nedaj Boze,kad cujem ja covjek govori Bastia 2 i ja je uplatim,tu jos dodam Salzvurga,Hajduka,Aalborga i Nadal.sarajlija89 je napisao/la:nema nigdje na ponudi![]()
![]()
![]()
al sjecam se da kad su bili u prvoj ligi..da su nesto "prijateljski" odigrali...e dobar si ako si to uplatio na vrijeme...sve osim 2 je iznenadjenje![]()
![]()
Ma mozda i prodje,jer je taj mec vec public bet,nista nije sigurno,jer ja sam cuo covjeka u kladi kako govori da ce ovo Bastia dobit,jer joj treba za opstanak,kaze da ce biti cisto prijateljski.nero.piroman je napisao/la:u jb vam ja igro X, sto prije niste rekli
hhhahahahahahahahha kvote se ne racunaj u valutama ko to nezna nek se ostavi kladjenja i nema sanse da to prodjenero.piroman je napisao/la:ljudi ja cuo da su blokirali u kladionicama Salzburg-Matersburg iz 2 u 1, kvota 28 KM jer je bilo puno uplata na to, jestel vi sta culi?
hahaha morećambeEst.RA81-MC je napisao/la:Ovaj Morećambenije normalan...gube 1-3 od Crew-a do 87 minute.
onda do 90-te 4-3 xD nevalja ove lige pratiti uzivo,nije zdravo nimalo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.