FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
http://****.ba/vijesti/icardijeva-sr ... gvna/87005" onclick="window.open(this.href);return false;
hm hm hm hm
hm hm hm hm
Izgleda da se Santon stvarno vraca. Posudba na sest mjeseci a nakon 13 nastupa automatski se aktivira otkup od 4 miliona..eto zaradili smo na njemu 1.5 milion
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
moram pohvalit' transfer Santona
uvijek mi se taj igrač sviđao

uvijek mi se taj igrač sviđao

Jos jedan mediokritet u ekipi.Nadajmo se da dok trazi formu nece upisat 8 nastupa pa da ga moraju otkupit.
- alenseeman
- Kontakt:
Sa Olsenom smo raskinuli ugovor
Ja sam ocekivao puno od njega

Ja sam ocekivao puno od njega

Forza Inter !
On je poslan u Nordsjaelland na posudbu cini mi se i ocito je propao tamo.Ili je to bio Stromsgodset.
Laxalt je otisao u Genou na posudbu i imaju mogucnost otkupa za 3.5 m.On je besplatno dosao ako se ne varam.
Laxalt je otisao u Genou na posudbu i imaju mogucnost otkupa za 3.5 m.On je besplatno dosao ako se ne varam.
- MaliOdDirektora
- Kontakt:
Santon je za sve naše bekove Caffu i Zanetti u jednom.SiamoNoi je napisao/la:Jos jedan mediokritet u ekipi.Nadajmo se da dok trazi formu nece upisat 8 nastupa pa da ga moraju otkupit.
Živimo Željezničar.
Najvjerovatnije nista od one prevare od igraca Ledesme, okrecemo se Diarri ciji je agent u Milanu, koji je doktor za Ledesmu.. Micah Richards bi mogao na posudbu, to bi bio fenomenalno, ja tog igraca nenormalno cijenim i gotivim 

- alenseeman
- Kontakt:
mene previse podsjeca na Dodoa ... imaju identican stil igreMaliOdDirektora je napisao/la:Santon je za sve naše bekove Caffu i Zanetti u jednom.SiamoNoi je napisao/la:Jos jedan mediokritet u ekipi.Nadajmo se da dok trazi formu nece upisat 8 nastupa pa da ga moraju otkupit.
Forza Inter !
Placen je oko 2 milionaSiamoNoi je napisao/la:Laxalt je otisao u Genou na posudbu i imaju mogucnost otkupa za 3.5 m.On je besplatno dosao ako se ne varam.
Kad se sve spominju neki istroseni igraci za taj vezni red(Ledesma, Diarra) nije mi jasno zasto ne vrate Crisetiga sa posudbe. Momak igra sasvim solidno u Cagliariju i sto je najvaznije igra. Znaci fizicki je spreman i u formi. Ko ce cekat Diarru da se dotjera
Bonazzoli ide u Sampdoriu ipak za 4.5 mil a da ga vratimo trebat ce 9mil i imamo neki procenat od buduce prodaje.
Zadnja izmjena: arminz, dana/u 02 feb 2015, 18:41, ukupno mijenjano 2 puta.
- MaliOdDirektora
- Kontakt:
Tražimo Fernanda Gaga iz Boce. Zašto to radite, nemojte!?
Santon prošao ljekarski, Diarra na pragu. Ledesma otpao.
Vratio se Belec, Bardi opet ide na posudbu negdje. Cassano čeka Inter, pa onda ostale ponude..
Benalouane iz Atalante mogući dolazak.
Santon prošao ljekarski, Diarra na pragu. Ledesma otpao.
Vratio se Belec, Bardi opet ide na posudbu negdje. Cassano čeka Inter, pa onda ostale ponude..
Benalouane iz Atalante mogući dolazak.
Živimo Željezničar.
Moze Gago.Strasno podcijenjen igrac.Tri puta bolji od ovih raznih je*ivjetara sto se spominju za vezu.Opet...najbolje je Crisetiga vratit.
Tesko.Pogotovo kad znamo da je zadnju ozbiljnu utakmicu odigrao 5.4.2014.Nakon toga jos samo 50ak minuta u kupu.MaliOdDirektora je napisao/la:Santon je za sve naše bekove Caffu i Zanetti u jednom.SiamoNoi je napisao/la:Jos jedan mediokritet u ekipi.Nadajmo se da dok trazi formu nece upisat 8 nastupa pa da ga moraju otkupit.
Italijo drhti.Yuto Nagatomo is back in training today with the group and seems fit and ready for the trip to Napoli in Wednesday.Yuto was injured during Japan’s last game in the Asian Cup and was expected to return mid-February, but he surprised us all as usual with his super-fast recovery skills.
Jos sat vremena za transfere ? Osim za Cassana, on moze doci kad hoce, jer je slobodan igrac ? Sta je sa Osvaldom, jel ziv covjek ? Ima li ko kakvih informacija..
- MaliOdDirektora
- Kontakt:
Vrlo ozbiljno se razmatra da ostane u Interu.Guarin14 je napisao/la:Jos sat vremena za transfere ? Osim za Cassana, on moze doci kad hoce, jer je slobodan igrac ? Sta je sa Osvaldom, jel ziv covjek ? Ima li ko kakvih informacija..
Živimo Željezničar.
Za mustuluka si ako ostaneMaliOdDirektora je napisao/la:Vrlo ozbiljno se razmatra da ostane u Interu.Guarin14 je napisao/la:Jos sat vremena za transfere ? Osim za Cassana, on moze doci kad hoce, jer je slobodan igrac ? Sta je sa Osvaldom, jel ziv covjek ? Ima li ko kakvih informacija..

- MaliOdDirektora
- Kontakt:
Nuđen Juventusu, ovi se odlučili za Matrija. Postoji mala šansa da u Bocu ode, al' mislim da ostaje. Koliko je to dobro, vidjet ćemo vremenom.
Benalouane se nada da će se pridružiti Interu.
Mancini rekao NE Cassanu.
Benalouane se nada da će se pridružiti Interu.
Mancini rekao NE Cassanu.
Živimo Željezničar.
-
- Kontakt:
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/talija ... 98827.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
da li je do ekipe,,,ili do njega,,,,hmm
da li je do ekipe,,,ili do njega,,,,hmm
Evo svi transferi Intera u ovom prelaznom roku
Acquisti: Shaqiri (Bayern Monaco, p.), Podolski (Arsenal, p.), Brozovic (Dinamo Zagabria, p), Santon (Newcastle, d), Italo (Vasco da Gama, d), Correia (Sporting Lisbona, d), Forte (Forlì, f.p.), Rapaic (Hajduk Split, p.), Magistrelli (Monza, f.p.), Gouem (Atalanta, f.p.), Baone (Mona Brianza, f.p.), Bandini (Inter, p.), Colombi (Savona, f.p.), Laxalt (Empoli, f.p.), Bonazzoli (Sampdoria, p), Di Carlo (Catania, d.)
Cessioni: Fontana (Varese, p.), Mbaye (Bologna, p.), Laxalt (Genoa, p.), Krhin (Cordoba, p.), Colombi (Torres, p.), Bonazzoli (Sampdoria, d), Eguelfi (Savona, p.), Pinton (Torino, p.)
Acquisti: Shaqiri (Bayern Monaco, p.), Podolski (Arsenal, p.), Brozovic (Dinamo Zagabria, p), Santon (Newcastle, d), Italo (Vasco da Gama, d), Correia (Sporting Lisbona, d), Forte (Forlì, f.p.), Rapaic (Hajduk Split, p.), Magistrelli (Monza, f.p.), Gouem (Atalanta, f.p.), Baone (Mona Brianza, f.p.), Bandini (Inter, p.), Colombi (Savona, f.p.), Laxalt (Empoli, f.p.), Bonazzoli (Sampdoria, p), Di Carlo (Catania, d.)
Cessioni: Fontana (Varese, p.), Mbaye (Bologna, p.), Laxalt (Genoa, p.), Krhin (Cordoba, p.), Colombi (Torres, p.), Bonazzoli (Sampdoria, d), Eguelfi (Savona, p.), Pinton (Torino, p.)

Italo, Santon i ekipa
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Di Marzio veli da cemo na ljeto pokusat obavit razmjenu sa PSG-om, Guarin za Lavezzija 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.