Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Zna Zamora, aka Ahmo, ZutiMrav, Guzonja, itd, itd...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kod: Označi sve
Vranješ: Odbio sam Grasshoppers, imam novi klub
Proslo je haman 30 dana od ove izjave..odbio dok zapravo proba-noga

Novi klub

X
Legenda rep.BIH
Cocalic, Zukanovic....

Cocalic, Zukanovic....
- Nerminovic
- Kontakt:
Sejad je napisao/la:Legenda rep.BIH![]()
Cocalic, Zukanovic....

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nerminovic je napisao/la:Sejad je napisao/la:Legenda rep.BIH![]()
Cocalic, Zukanovic....

Sheyi je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:Sejad je napisao/la:Legenda rep.BIH![]()
Cocalic, Zukanovic....![]()

Kako saznaje "Avazov Sport", naš reprezentativac Ognjen Vranješ će karijeru nastaviti u Turskoj.
Naime, Vranješ je prije desetak minuta, tek nakon što je prošao ljekarske preglede, potpisao jednoipogodišnji ugovor sa prvoligašem Gaziantepsporom.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Ogi Daca Vranjes novi clan Fejzbuka.
Doveli su dva igrača danas i to su objavili na svojoj stranici, o Vranješu nema ništa.
Ima li gdje potvrda tog transfera ili je ovo avazova patka?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Steta ako je istina,valjao bi Sarajevu 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tako je.MortemHz je napisao/la:Steta ako je istina,valjao bi Sarajevu
Eto GAziantespor ako bude standardan mogao bi dobiti poziv i za reprezentaciju sad za ovo vrijeme prolječnih utakmica nije za poziva
- corleone87
- Kontakt:
Ja ne znam sta su se ovi nasi uhvatili ovih turskih klubova i to uvijek neki klubovi sto se bore za opstanak.Po meni su Poljska,Češka i tako te drzave milioin puta bolja opcija za nase fudbalere nego sto se upropastavaju po ovim turskim klubovima.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Pare, turski klub plati i tri puta vecu platu od ceskog ili poljskog.corleone87 je napisao/la:Ja ne znam sta su se ovi nasi uhvatili ovih turskih klubova i to uvijek neki klubovi sto se bore za opstanak.Po meni su Poljska,Češka i tako te drzave milioin puta bolja opcija za nase fudbalere nego sto se upropastavaju po ovim turskim klubovima..
Sad i nemamo puno reprezenttivaca u Turskoj, jedino Visca i Vranjes ako potpise, Ibricic se oprostio, a Zec nije bio dugo u kadru. Turska je kvalitetnija liga od Poljske i Ceske i ne vidim zasto su bolje opcije kad iz tih liga nikad niko da napravi neki bolji transfer i da nesto posebno uspije.corleone87 je napisao/la:Ja ne znam sta su se ovi nasi uhvatili ovih turskih klubova i to uvijek neki klubovi sto se bore za opstanak.Po meni su Poljska,Češka i tako te drzave milioin puta bolja opcija za nase fudbalere nego sto se upropastavaju po ovim turskim klubovima..
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ne bih se složio, masa igrača iz Češke i Poljske idu u Njemačku (sličan stil igre, blizina te zemlje, skauti njemačkih klubova su često na utakmicama tih liga) dok je za Tursku skroz obrnuto, hem su daleko od fudbalske europe, hem u ligi imas 2,3 kvalitetna kluba ostalo sve sitna boranija (nešto kao Španija, samo što se Fener i Galata ne mogu porediti sa Realom i Barcom) nisu zanimljivi skautima...Pivopija je napisao/la:Sad i nemamo puno reprezenttivaca u Turskoj, jedino Visca i Vranjes ako potpise, Ibricic se oprostio, a Zec nije bio dugo u kadru. Turska je kvalitetnija liga od Poljske i Ceske i ne vidim zasto su bolje opcije kad iz tih liga nikad niko da napravi neki bolji transfer i da nesto posebno uspije.corleone87 je napisao/la:Ja ne znam sta su se ovi nasi uhvatili ovih turskih klubova i to uvijek neki klubovi sto se bore za opstanak.Po meni su Poljska,Češka i tako te drzave milioin puta bolja opcija za nase fudbalere nego sto se upropastavaju po ovim turskim klubovima..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- corleone87
- Kontakt:
Kao ni Džeko npr..Mahmutović npr igra u Plzenu koji redovito igra po evropskim klubovima.. dok ni za jednog naseg igraca nisam cuo da je napredovao nakon sto je otisao u Tursku.Čak ne mogu ni da naprave napredak pa da predju u neki jaci turski klub Fener,Galata,Besiktas,Trabzonspor pa cak i Bursaspor vec obicno propadaju i mijenjau klubove koji su u donjem dijelu tabele ili se prave budale kao npr Višća koji je davnih dana mogao napustiti Istanbul a ostalim i da ne govorim..Npr Semir Štilić je svojevremeno harao sa Lechom u Poljskoj i da je bio pametan i strpljiv mogao je napraviti puno bolji transfer nego sto je sebi donekle zajebao karijeru prelaskom u Karpaty (taj mi potez nikad nece biti jasan da predjes iz kluba koji redovito izbori barem kvalifikacije za evropska takmicenja u klub koji se u to vrijeme u Ukrajini borio za opstanka kao i sad sto je situacija) ali eto sad ima šansu da se iz Wisle izbori u najboljim igrackim godinama za prelazak u neki jaci klub jer momak to zasluzuje.I dalje tvrdim da su te lige tipa Poljska,Češka bolje za nase igrace ako misle na neki napredak za dalje u odnosu na Tursku ligu..Pivopija je napisao/la:Sad i nemamo puno reprezenttivaca u Turskoj, jedino Visca i Vranjes ako potpise, Ibricic se oprostio, a Zec nije bio dugo u kadru. Turska je kvalitetnija liga od Poljske i Ceske i ne vidim zasto su bolje opcije kad iz tih liga nikad niko da napravi neki bolji transfer i da nesto posebno uspije.corleone87 je napisao/la:Ja ne znam sta su se ovi nasi uhvatili ovih turskih klubova i to uvijek neki klubovi sto se bore za opstanak.Po meni su Poljska,Češka i tako te drzave milioin puta bolja opcija za nase fudbalere nego sto se upropastavaju po ovim turskim klubovima..

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.