Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Napoli postiže sjajne rezultate i kako sada stvari stoje vrlo brzo će preći i Romu
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Odg: Serie A
Hahaha što me lik napade iz čista miramacahz je napisao/la: pogledaj bolje Maikoniv lakat, koji nije bi u 16 uopste. Al ko o cemu, **** o postenju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zanimljivo kolo bi danas. Nisam očekivao pobjede Sassuola i Milana. Priželjkovao sam trijumf Juventusa i Lazia, ali sam osjećao da od toga nema ništa. Bilo par lijepih golova i u ovom kolu... Defrelov projektil, Kloseov volej, Pinilline makazice, Obiangova peta, Dybalin slobodnjak). Šteta što je liga fakat slaba.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
izvini nije mi bila namjera da te uvrijedim. hahhaha.... al fkt penal nije bio ni kedan ni drugi a gol je bio offsaid. Od tada ruku na srce vam se nema sta prigovoriti. Ako izuzmemo ovu utakmicu vise nwgo zasluzeno cete u 90% slucajeva uzet titulu.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Keep calm and rubentus 

Strasan gol
Nikako mi nije jasno kako ga ne kupi neka jaca ekipa u Seriji A.Kako bi samo pomogao Fiori,Interu a da ne pricam Milanu.

Nikako mi nije jasno kako ga ne kupi neka jaca ekipa u Seriji A.Kako bi samo pomogao Fiori,Interu a da ne pricam Milanu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- L'Avvocato
- Kontakt:
Chini jarane, Defrel vas ubi danas
Samo, čini mi se da je ono bio faul Rodrigueza kod drugog gola
Zabi se frajko u vašeg igrača, a sudija ništa.

Samo, čini mi se da je ono bio faul Rodrigueza kod drugog gola

★★★
bio mu je dan, bem mu nenu grbavuL'Avvocato je napisao/la:Chini jarane, Defrel vas ubi danas

ne bi, to je igrač za male ekipe, gdje će tu i tamo zabijat', bolji napadač je Sau, a ni on nije za jače ekipeManuel je napisao/la:Nikako mi nije jasno kako ga ne kupi neka jaca ekipa u Seriji A.Kako bi samo pomogao Fiori,Interu a da ne pricam Milanu.

mada, imaš pravo za Inter i Milan

-
- Kontakt:
Fino alla fine.....forzaaaaa juventusChinaglia je napisao/la:Keep calm and rubentus
Eto ne bi Pinilla legao Interu ili Milanu,ne bi klinacChinaglia je napisao/la:bio mu je dan, bem mu nenu grbavuL'Avvocato je napisao/la:Chini jarane, Defrel vas ubi danasa i mi smo igrali, plakao sam od muke
ne bi, to je igrač za male ekipe, gdje će tu i tamo zabijat', bolji napadač je Sau, a ni on nije za jače ekipeManuel je napisao/la:Nikako mi nije jasno kako ga ne kupi neka jaca ekipa u Seriji A.Kako bi samo pomogao Fiori,Interu a da ne pricam Milanu.
mada, imaš pravo za Inter i Milan

I Sau je meni dobar igrac,gorih igraca od njega imas u oba Milanska kluba a vala i u Romi kad cemo tako.
Sta vam uradi Cesena isfurao sam se.Nista od druge pozicije koju si najavljivao

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Ne vidim zasto bi Pinilla legao Milanu prije nego Romi. Milanov problem nije napad jer smo tu fino pokriveni, a vama bas fali prava devetka.
Il Club più titolato al mondo!
Ne bi legao ni jednoj ni drugoj, obje ekipe su poprilično opskrbljene prosjek igračima.
Roma non si tifa, si ama!
Miha naredio dupli trening, Eto'ou se nije svidjelo i napustio je kamp bez riječi, otputovao je u Milano. 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- akisarajevo92
- Kontakt:
Čkapi obična. 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Inter dominira rokom...odradi strasan posao sa Sacirijem, Podolskim evo sad i Santonom pa i Rodolfom..i onda hoce sve to da uprskaju sa Brozovicem i Rolandom 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Rodolfo nije doveden.Santon je jos jedan precijenjeni Talijan (koji je uz to zadnju postenu utakmicu odigrao prije 10 mjeseci) i cak i Brozovic ima vece sanse da postane posten igrac nego ovaj.Rolando bi bio odlicno pojacanje da su ga otkupili na ljeto,a sada kada je pola sezone prosjedio na klupi tesko.I također nije doveden.Bar ne jos.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
gledam pregled kola i u ovoj ligi vise golova se ne slavi neg sto se slavi
, svako u svakom timu bio 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Rudi Garcia: "La Fiorentina dovrebbe giocare un campionato a parte."
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 0 gostiju.