FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simon » 02 feb 2015, 13:21

Ne mogu da vjerujem :facepalm:
Zadnja izmjena: simon, dana/u 02 feb 2015, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 02 feb 2015, 13:22

Mozda ovo nije za ove teme, ali eto tice se nas navijaca. Sinoc sam sa prijateljom setao po gradu i zaustavili su nas policajci sa maricom. Pitali su nas za koga navijamo. Ja sam rekao za Sarajevo a jaran je Zeljovac. Onda su me ubacili u maricu i poceli pretresati. Pitao sam sta je razlog, a on mi je rekao kako nasa grupa 7 februara organizuje proteste kao one prosle godine i kako cemo paliti zgrade i tako to. Po cijelom gradu je bila murija i trazili su organizatore. Mene zanima jeli to zaista potrebno i hoce li se desiti, mada ja nikad necu na proteste izaci. Ne smije covjek ni reci za koga navija. Zar je dotle doslo?

Izvinjenje zbog upada na temu, ali mislim da treba da se raspravi. Hvala
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

BenkoB
Kontakt:

Post Postao/la BenkoB » 02 feb 2015, 13:23

Amca007 je napisao/la:Mozda ovo nije za ove teme, ali eto tice se nas navijaca. Sinoc sam sa prijateljom setao po gradu i zaustavili su nas policajci sa maricom. Pitali su nas za koga navijamo. Ja sam rekao za Sarajevo a jaran je Zeljovac. Onda su me ubacili u maricu i poceli pretresati. Pitao sam sta je razlog, a on mi je rekao kako nasa grupa 7 februara organizuje proteste kao one prosle godine i kako cemo paliti zgrade i tako to. Po cijelom gradu je bila murija i trazili su organizatore. Mene zanima jeli to zaista potrebno i hoce li se desiti, mada ja nikad necu na proteste izaci. Ne smije covjek ni reci za koga navija. Zar je dotle doslo?

ahhahahahahaahahhahahahahahahahahahah nemogu da vjerujem hahha licis na huligana

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 02 feb 2015, 13:25

BenkoB je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:Mozda ovo nije za ove teme, ali eto tice se nas navijaca. Sinoc sam sa prijateljom setao po gradu i zaustavili su nas policajci sa maricom. Pitali su nas za koga navijamo. Ja sam rekao za Sarajevo a jaran je Zeljovac. Onda su me ubacili u maricu i poceli pretresati. Pitao sam sta je razlog, a on mi je rekao kako nasa grupa 7 februara organizuje proteste kao one prosle godine i kako cemo paliti zgrade i tako to. Po cijelom gradu je bila murija i trazili su organizatore. Mene zanima jeli to zaista potrebno i hoce li se desiti, mada ja nikad necu na proteste izaci. Ne smije covjek ni reci za koga navija. Zar je dotle doslo?

ahhahahahahaahahhahahahahahahahahahah nemogu da vjerujem hahha licis na huligana

Cuj na huligana ccc, sviju mi na zapadu svaku tekmu..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

BenkoB
Kontakt:

Post Postao/la BenkoB » 02 feb 2015, 13:28

Neprovaljuj se dede ti hahaahhaah sigurno si juce gledao neki film u gradu nisi bio sigurno haa

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 feb 2015, 13:29

BenkoB je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
BenkoB je napisao/la:CUj takav igrac koji ima stomacinu.Nadi slike kad je igrao u rijeci pa uporedi s ovom slikom iz viskog pa ces vidjeti da pricas gluposti.NIje bitno samo ime nezivi se od imena on zivi od ovoga mora se dovesti u red,ako budem u onom stanju on ne moze pomoci visockoj bosni.Pa u ovoj ligi ljudi treniraju nije on vanzemaljac.
a ti donosis zakljucak nakon jedne prijateljske utakmice ,tezak teren ,teske noge jos momak nije igrao pola godine normalno da ne moze nesto pokazati .stomaćiće su imali said ,turkovic pa su radili sta su htjeli .
Said je igrac koji zbog stomaka nemoze igrati nigdje.MOgao sam kod nas,pa pogledaj koliko je said odigrao utakmica od kad je otisao kod nas.Sta smo osvojili to sa saidom nista.Sta je radio samo utakmicu protiv bugara,eventualno jos par utakmica da je bio dobar.Pa sta je radio dok nije igrao,mogao je trcati ici u teretanu ta prica nema veze sa zivotom.
ja ti kazem u ovom momentu su nama pojacanja Benko ,Alispahic i slicni igraci jos mi nismo na visokom nivou pa da mozemo dovoditi igrace u top formi ,dovodimo sta mozemo mislim da ce nam biti od koristi da ce nam pomoci u osvajanju titule a da ce i oni vratiti svoju formu ,jos jedna stvar jako je bitno za radovca ,cimirota ,duljevica da imaju igrace poput alispahica i benke pored sebe .nas cilj je titula i ako budemo imali srece u zrijebu da probamo nesto u evropi napraviti sad ako ti nas poredis s ekipama iz lige prvaka pa na osnovu toga donosis zakljucke to je nesto drugo ,jos smo mi daleko od toga ali na pravom smo putu korak po korak .

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 02 feb 2015, 13:29

BenkoB je napisao/la:Neprovaljuj se dede ti hahaahhaah sigurno si juce gledao neki film u gradu nisi bio sigurno haa
Jel ovo sad imamo dva Benka na forumu? :D
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 feb 2015, 13:30

Burberry46 je napisao/la:
BenkoB je napisao/la:Neprovaljuj se dede ti hahaahhaah sigurno si juce gledao neki film u gradu nisi bio sigurno haa
Ovaj drugi je troll, vidis da se registrovao da pise gluposti. I pazi da ce dobiti ban do kraja dana.
Bahati, bahati Željkan!
1946

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 02 feb 2015, 13:31

joker90 je napisao/la:
Ovaj drugi je troll, vidis da se registrovao da pise gluposti. I pazi da ce dobiti ban do kraja dana.
Par njih prave cirkus ovde.
Ti si opet šampion !

BenkoB
Kontakt:

Post Postao/la BenkoB » 02 feb 2015, 13:34

joker90 je napisao/la:
Kakvu sam glupost napisao?Sto sam napisao onako kako jeste da imaju viska kila benko i alispahic?A na ovog sam se nadovezao jer se provaljuje.Cuj zaustavila ga murija u gradu i pitala za koga navija hahahahaahha obdaniste city

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 02 feb 2015, 13:50

Previse diglo prasine oko tekme sa Bosnom. Ne vidim razlog za paniku, niti za hejtanje Benke ili Alispahica. Momci ce biti sigurno pojacanja, a Benko je profesionalac koji sebi drugacije ne bi ni dozvolio. Potvrdio je to produzenjem ugovora, a podcrtat ce nastupima u bordo dresu. ;)

BenkoB
Kontakt:

Post Postao/la BenkoB » 02 feb 2015, 13:53

Nije produzio ugovor na lijepe oci. Masno ce on biti placen za to,pa nije budala da nepotpise ko bi mu dao tolike pare a da nelici ni na sta.Ja se nadam da ce on biti dobar ali ono sto samm gledao u visokom njega kako nemoze pretrcat stopera bosne sve mi je jasno.Dabogda bio kao ronaldo dao 20 golova.

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 02 feb 2015, 14:05

Jao u sta se ova tema pretvori? Jos bi neki lupali igrace po dzepovima i nabijali jos veci pritisak.
Izgleda da mi moramo uvjek imati nesto da **** i pickaramo.
Numquam Desistemus!

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 02 feb 2015, 14:07

:kafa: Kako uspiju odgovoriti na ono pitanje 3+4 :roll:

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 02 feb 2015, 14:07

Ko kad nemamo prave probleme, pa samo da se nešto piše :roll:
U INAT SVIMA 1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 feb 2015, 14:09

Benko je napisao/la::kafa: Kako uspiju odgovoriti na ono pitanje 3+4 :roll:
Pa idu na instrukcije prije registracije.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 feb 2015, 14:10

revolt je napisao/la:Mislim da je ovo najrealnija opcija za proljece... realno smo beton betona :D :D :mrgreen:

Plus klupa...

slika

Realno, prejaki smo :cool:
Znaci "City" style bez klasicnih krilnih igraca. Hm :hmmmmm: pa ponekad to moze i biti dobro. Samo opet protiv onih bas najjacih ekipa fali jedan defenzivno jak igrac u sredini. Osim ako Cimirot ne popravi taj segment igre. Jel ako nista kada igras sa samo jednim napadacem imas bar petoricu igraca u sredini terena pa je to malo zgusnuto.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 02 feb 2015, 14:22

Ajax je napisao/la:
revolt je napisao/la:Mislim da je ovo najrealnija opcija za proljece... realno smo beton betona :D :D :mrgreen:

Plus klupa...

slika

Realno, prejaki smo :cool:
Znaci "City" style bez klasicnih krilnih igraca. Hm :hmmmmm: pa ponekad to moze i biti dobro. Samo opet protiv onih bas najjacih ekipa fali jedan defenzivno jak igrac u sredini. Osim ako Cimirot ne popravi taj segment igre. Jel ako nista kada igras sa samo jednim napadacem imas bar petoricu igraca u sredini terena pa je to malo zgusnuto.
Alispahic na mjesto radovca dulja na krilo ljudi ja nezz ali vi niste svjesni dulja je najaci igrac lige...i radovac je dobar ali ima puno utakmica svi ce igrati
Samo Sarajevo

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 02 feb 2015, 14:51

BenkoB je napisao/la:
Kakvu sam glupost napisao?Sto sam napisao onako kako jeste da imaju viska kila benko i alispahic?A na ovog sam se nadovezao jer se provaljuje.Cuj zaustavila ga murija u gradu i pitala za koga navija hahahahaahha obdaniste city

Evo citam to postove i nemogu da vjerujem da niko nije naruzio ovog trola, koji je sebi dao za pravo da kaze nesto protiv GUZE i da kaze kako benko ima visak kilograma, pa vi ostali kao da niste gledali ni treninge ni ovu utakmicu Sarajeva?????' Benko je sigurno medju tri najspremnija igraca u Sarajevu 100% a ovog strucnjaka neka neko prijavi i otjera sa ovog pdf!!! A ovim ostalim porucujem da se vrate u par ovih postova i vide koliko su povodljivi i kako im se nametne misljenja (glupost) bez imalo truda i muke! Treba nekada otici i pogledati i ispratiti ono o cemu pises!!!

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 02 feb 2015, 14:57

amidzaTan je napisao/la:
BenkoB je napisao/la:

Evo citam to postove i nemogu da vjerujem da niko nije naruzio ovog trola, koji je sebi dao za pravo da kaze nesto protiv GUZE i da kaze kako benko ima visak kilograma, pa vi ostali kao da niste gledali ni treninge ni ovu utakmicu Sarajeva?????' Benko je sigurno medju tri najspremnija igraca u Sarajevu 100% a ovog strucnjaka neka neko prijavi i otjera sa ovog pdf!!! A ovim ostalim porucujem da se vrate u par ovih postova i vide koliko su povodljivi i kako im se nametne misljenja (glupost) bez imalo truda i muke! Treba nekada otici i pogledati i ispratiti ono o cemu pises!!!
Brate primjetio sam ja i vjerujem jos ljudi, ali zasto odgovarati trolu, i trositi svoje vrijeme na nekog strumfa koji se registrovao pod ovim nickom, u nedostatku kreacije, da bi ljudima skakao po zivcima.
Ovakve treba ignorisati maksimalno, jer on ne pise komentar da bi diskutovao i da bi razmjenio misljenja, informacije, nego da bi procovirao i dizao raji pritisak.
Tako da pustite levata ne obazirite se, to je najbolja terapije, a onaj ko nasjeda na njegove ublehe sam je sebi kriv, i meni dizu pritisak sto moram skrolati preko gluposti dok dodjem do normalnog posta.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, napoleon72, riki46, rimljanin90, Samozdravlje i 47 gostiju.