FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

shzna
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la shzna » 02 feb 2015, 10:04

Jel ovo prijateljska sa Slobodom iz Tuzle, ili pak neka druga?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 02 feb 2015, 10:34

shzna je napisao/la:Jel ovo prijateljska sa Slobodom iz Tuzle, ili pak neka druga?
Mislim da jeste.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 02 feb 2015, 11:43

Najveci problem je što raja konta da se dobar igrač može potpisati za male pare. Mnogi od do sad kontaktiranih, traže ogromne pare. Uredu, za dobrog igrača vrijedi dati malo više para. Ali, zamislite recimo primjer napadača. Da dovedemo tog dobrg napadača i on ne zabije ni jedan jedini gol na proljeće, mislim da bi osuli paljbu po SŠ, Alihodjiću, predsjedniku, direktoru, direktoru skupštine, Fati onoj sa Grbavice. U isto vrijeme bi bilo totalno bezveze dati mu platu 4,5k km ( bezveze navodim cifre), a da nasa djeca igraju za dva, tri puta manji novac. To moramo shvatiti. Drugo je kad se "ubode" sa igračem, dovedeš ga na zimu, daš mu enormnu platu, on na proljeće zabije 10 golova, svi će reći svaka čast Upravi, SŠ i ostalim. Po meni u ovom trenutku je najbitnije na Tominu poziciju dovesti igrača bar približne kvalitete.
P.S. Mislim da u ovom trenutku bi dobro nam došao Obradović iz Radnika. Momak je relativno mlad, svaku šansu dobro koristi, kada je u jednoj prosjecnoj ekipi uspije u 39 utakmica dati 13 golova, mislim da bi kod bio itekako dobra konkurencija Bajiću, te da bi čak njih dvojica zajedno mogli čuda činiti, naravno uz dobar vezni red :thumbup:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 02 feb 2015, 12:21

ovaj Uzelac bi mogao biti pravo pojačanje u odbrani :thumbup:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 02 feb 2015, 12:28

fedeltafrotta je napisao/la:ovaj Uzelac bi mogao biti pravo pojačanje u odbrani :thumbup:
Slažem se sa tobom, ono što mi se kod njega sviđa jeste da momak zna iznijeti loptu i ne komplikuje, ali vrijeme ce pokazati kako ce se kod nas uklopiti...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 02 feb 2015, 12:34

Djaba njemu da je Ramos kad su ostala 3. prosjecna. Ostaje da vidimo nadam se da grijesim i da ce on u paru sa nekim od ove trojice cinit dobar tandem.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 feb 2015, 12:45

ma šta ja znam...recimo zeljković je prošlu sezonu u paru sa kerlom odlično odigrao stopera. i kosorić je imao neke momente kad je izgledalo da umije. ima i do postavke i do toga što ih je vezni red ostavljao na vjetrometini, a i do međusobne uigranosti. mi smo proteklu polusezonu namjerno puštali posjed lopte, a oda to zamišlja skroz drukčije. ako vezni red bude znao zadržati posjed odbrana će izgledati puno bolje iako to ustvari nije.

Amerigo
Kontakt:

Post Postao/la Amerigo » 02 feb 2015, 12:52

Zna li neko kad se igraju utakmice sa slobodom i cibalijom imam u planu da odem pogledati bar jednu ....
Unaprijed hvala za info...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 02 feb 2015, 13:03

Amerigo je napisao/la:Zna li neko kad se igraju utakmice sa slobodom i cibalijom imam u planu da odem pogledati bar jednu ....

Prijateljske: Cibalije (3. februar), GOŠK-a (8. februar), Sloboda (13. februar) i Travnika (16. februar).

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 feb 2015, 13:49

a gdje?

ZeljuVolimJa
Kontakt:

Post Postao/la ZeljuVolimJa » 02 feb 2015, 15:50

tm8782 je napisao/la:
Amerigo je napisao/la:Zna li neko kad se igraju utakmice sa slobodom i cibalijom imam u planu da odem pogledati bar jednu ....

Prijateljske: Cibalije (3. februar), GOŠK-a (8. februar), Sloboda (13. februar) i Travnika (16. februar).

Jesmo li ikako mogli naci bezveznije protivnike? Iz XYZ razloga su se trebali naci jaci protivnici. Neka oni nas poderu, to je vrsta jako, jako dobrog poraza, tu mozes vidjeti sta maksimalno mozes ocekivati od svakog igraca pojedinacno, gdje su njegovi krajnji limiti, a ovako protiv GOSK-a, npr. ces vidjeti svu njegovu raskos i talenat. A vidjecemo jer je s druge strane GOSK. Mane ce biti sakrivene jbg. I tako iz godine u godinu. Vjerovatno cemo generalku imati protiv Radnika iz Hadzica :facepalm:

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 02 feb 2015, 16:03

ChWilla je napisao/la:a gdje?
Pa gdje se i pripremamo, u Međugorju.

GANI60
Kontakt:

Post Postao/la GANI60 » 02 feb 2015, 16:14

Poz plava raja .Može li neko od vas koji ste bliže stadionu da fotka i postavi fotografije novih svlačionica i ostalog što je urađeno. :bow: :bow:
AMAR AMAR OSIM OSIM

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 feb 2015, 16:17

ZeljuVolimJa je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:

Jesmo li ikako mogli naci bezveznije protivnike? Iz XYZ razloga su se trebali naci jaci protivnici. Neka oni nas poderu, to je vrsta jako, jako dobrog poraza, tu mozes vidjeti sta maksimalno mozes ocekivati od svakog igraca pojedinacno, gdje su njegovi krajnji limiti, a ovako protiv GOSK-a, npr. ces vidjeti svu njegovu raskos i talenat. A vidjecemo jer je s druge strane GOSK. Mane ce biti sakrivene jbg. I tako iz godine u godinu. Vjerovatno cemo generalku imati protiv Radnika iz Hadzica :facepalm:
Pa ne možeš igrati sa jačim protivnicima ako ih nema u Međugorju. Igraš utakmice sa onim ekipama koje se pripremaju tu, i koje žele igrati sa tobom.
DRUG NEBI TI PUNCA

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 02 feb 2015, 16:23

Kad Zvijezda može u Tursku mogli smo i mi. **** ti i pojacanja ako nemaš jake pripreme.

ZeljuVolimJa
Kontakt:

Post Postao/la ZeljuVolimJa » 02 feb 2015, 16:23

Prijateljske: Cibalije (3. februar), GOŠK-a (8. februar), Sloboda (13. februar) i Travnika (16. februar).[/quote]

Jesmo li ikako mogli naci bezveznije protivnike? Iz XYZ razloga su se trebali naci jaci protivnici. Neka oni nas poderu, to je vrsta jako, jako dobrog poraza, tu mozes vidjeti sta maksimalno mozes ocekivati od svakog igraca pojedinacno, gdje su njegovi krajnji limiti, a ovako protiv GOSK-a, npr. ces vidjeti svu njegovu raskos i talenat. A vidjecemo jer je s druge strane GOSK. Mane ce biti sakrivene jbg. I tako iz godine u godinu. Vjerovatno cemo generalku imati protiv Radnika iz Hadzica :facepalm:[/quote]

Pa ne možeš igrati sa jačim protivnicima ako ih nema u Međugorju. Igraš utakmice sa onim ekipama koje se pripremaju tu, i koje žele igrati sa tobom.[/quote]

Mozda da se sljedeci put malo strateski planira mjesto obavljanja priprema? Ocito je da su u Medjugorju svaki put slabe ekipe. Iz godine u godinu igramo bezvezne pripremne, prijateljske utakmice (bezvezne po jacini protivnika). Mozda Citluk sljedeci put, neka jeftina opcija u Hrvatskoj.. Zaboga, malo se raspitati ko, gdje, kada..

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 feb 2015, 16:27

pošto je međugorje tako daleko od čitluka, jelde...

MosaLjoze1921
Kontakt:

Post Postao/la MosaLjoze1921 » 02 feb 2015, 16:31

Ima li šta novo za Tomu ? :D :D

Amerigo
Kontakt:

Post Postao/la Amerigo » 02 feb 2015, 16:50

ChWilla je napisao/la:pošto je međugorje tako daleko od čitluka, jelde...
I uslovi u Čitluku na zavidnom nivo :) :)

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 02 feb 2015, 17:13

Fajic u Dinnamu Minsk

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], riki46 i 6 gostiju.