Kawhi je napisao/la:Mislim da bi vam Oklahoma u takvom tradeu trebala još nešto poslati. I Adams je dostupan.
Covjek je pitao sta bi im dali. Ja sam dao prijedlog koji mislim da moze proci sto se tice SC. A sad koliko je to realno to je druga prica.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kawhi je napisao/la:Mislim da bi vam Oklahoma u takvom tradeu trebala još nešto poslati. I Adams je dostupan.
Zbog čega se to ne može gledati molim te?filip13 je napisao/la:ne moze se ovo između niksa i lakersa gledati
Pa u pravu je lik. Ruzna i smijesna utakmica.. jednostavno, to je realno tako kada igraju dvije od cetiri najgore ekipe u ligi.Carlo je napisao/la:Zbog čega se to ne može gledati molim te?filip13 je napisao/la:ne moze se ovo između niksa i lakersa gledatiIzvini jarane, ali ovdje se priča o tim "ne može se gledati" utakmicama svako malo. Samo neko njanjanje ko kakve djevojčice.
Pa to sto je utakmica pod okriljem NBA lige, ne znaci da mora biti gledljiva. Razumijem ja da si navijac NY ali na ovoj utakmici ima samo jedan igrac vrijedan gledanja. Mnoge utakmice EL su mi zanimljivije od ove.Carlo je napisao/la:Ako vam je neka NBA utakmica ruzna preporucujem da gledate aba i euroligu.
U medjuvremenu uzivajte u predstavi Mela.
Nije u pitanju je li igra moj klub ili ne nego jednostavno se spominje ta fraza iz dana u dan. Bez obzira što se ovdje radi o najgorim ekipama lige svejedno ni jedan euroligaški tim nema kvalitetnije igrače. Možda može biti neka zanimljivija utakmica u evropu jer se ovdje radi o blowoutu, drugačije nikako.dscile je napisao/la:Pa to sto je utakmica pod okriljem NBA lige, ne znaci da mora biti gledljiva. Razumijem ja da si navijac NY ali na ovoj utakmici ima samo jedan igrac vrijedan gledanja. Mnoge utakmice EL su mi zanimljivije od ove.Carlo je napisao/la:Ako vam je neka NBA utakmica ruzna preporucujem da gledate aba i euroligu.
Zach Lowe @ZachLowe_NBA
Al Horford's FG% has been b/w 54.3% and 56.7% for five straight seasons (two cut short, obviously). Reliable like a metronome.
cijela Atlanta je podcjenjena,Korver prvi Milsap,Jeff a odigrase sto je malo ko u istoriji NBA ligemiki_92 je napisao/la:jedan od najpodcjenjenijih igraca u ligi![]()
Zach Lowe @ZachLowe_NBA
Al Horford's FG% has been b/w 54.3% and 56.7% for five straight seasons (two cut short, obviously). Reliable like a metronome.
dscile je napisao/la:Pa to sto je utakmica pod okriljem NBA lige, ne znaci da mora biti gledljiva. Razumijem ja da si navijac NY ali na ovoj utakmici ima samo jedan igrac vrijedan gledanja. Mnoge utakmice EL su mi zanimljivije od ove.Carlo je napisao/la:Ako vam je neka NBA utakmica ruzna preporucujem da gledate aba i euroligu.
Ja razumijem kad se brane igraci ekipa za koje neko navija, kad se brane treneri, ali neoboriva cinjenica je da su ove dvije ekipe sami podrum NBA lige, da se sinoc igralo sve samo ne vrhunska kosarka. Ja sam prije svega fan NBA i kad god imam priliku gledati bilo koju tekmu, ja sam uz tv, a btw navijam za Lakerse. Ali meni je ovo sinoc bilo toliko zanimljivo da sam cackao telefon i dopisivao se uz upaljen tv. Jadno je na sta su spale ove dvije fransize...Carlo je napisao/la:Zbog čega se to ne može gledati molim te?filip13 je napisao/la:ne moze se ovo između niksa i lakersa gledatiIzvini jarane, ali ovdje se priča o tim "ne može se gledati" utakmicama svako malo. Samo neko njanjanje ko kakve djevojčice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.