Moderator/ica: rio_Ferdy88
Hahaha playoffs, playoffsNYKnicks Fan je napisao/la:Poceo sam gledati, jbg usli smo u seriju![]()
idete brate do krajaNYKnicks Fan je napisao/la:Poceo sam gledati, jbg usli smo u seriju![]()
Momak je već pod okriljem UFC-aPolo je napisao/la:Bravo za Mirsada i samo ovako dalje ako Bog da napokon da imamo borca u UFC-u.
Silva ce dobit povecu suspenziju i diaz naravno. Za travu se ne slazem da poboljsava performans ali ipak je protiv pravila al ne ebe to diaz 2 posto. Sto se jonesa tice prezirem ga al on nije na dan borbe ili poslije borbe bio pozitivan vec mjesec prije.RiNo je napisao/la:Ma kokain, Drostanolone, Androstane, sve ok. Samo nek' nije marihuana. Diaz ce opet najgore proci
"I have to do me, go out there with my intensity & my aggression. I'm unstoppable, I know that" - Cat Zingano
Ronda je baš arogantna, ne volim je nikako (osim što je zgodna“I know that I’m making his job difficult for Dana White but I’m just doing my job, which is to just knock people out as efficiently and quickly as possible." - Ronda Rousey
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.