Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- sarajlija89
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
uzece nadal ipak...
mozda 2-0 cak da bude..tu je dobra kvota mozda to odigrat

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
1 tiket:
Salzburg-Mattersburg 1 1.20
Wba-Leicster 1 1.60
Zwolle-Oss 1 1.35
Karpaty-Chernomorets 1 1.35
3.50 km na 5 km 17.50
2 tiket:
Pardubice-Kolin 1 1.20
Sporting-Rio Ave 1 1.40
Shelbourne-Finn Harps 1 1.50
Steaua-Brasov 1 1.50
3.78 na 5 km 18.90 km
Salzburg-Mattersburg 1 1.20
Wba-Leicster 1 1.60
Zwolle-Oss 1 1.35
Karpaty-Chernomorets 1 1.35
3.50 km na 5 km 17.50
2 tiket:
Pardubice-Kolin 1 1.20
Sporting-Rio Ave 1 1.40
Shelbourne-Finn Harps 1 1.50
Steaua-Brasov 1 1.50
3.78 na 5 km 18.90 km
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Volio bih da Citizen prije meča Nadal - Roddick kaže svoju prognozu. 

Nadal to uzima, i to lahko.
Bayern u subotu, meni sam on ostao još, te Barcu koju i ne računam.

- sarajlija89
- Kontakt:
kolko repaNeutral je napisao/la:Nadal to uzima, i to lahko.

bgm ce tesko bayern pobjedit...schalkeu je ovo utakmica generacije,prilika za pisanje nove historije kluba.....i bod bi cak ok bio
ma poderace ga nadal
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
40km
Prošao Fulham, HSV, Kim Clijsters. Ostali Barca i Bayern.
Ma kakvi, Bayern je preiskusan u ovakvim utakmici. Robben se čuvao za ovu utakmicu, Van Bommel daje zanimljive izjave, samo provocira Schalke, i oni se brane čitavu utakmicu, s tim da idu na kontre na domaćem terenu, te prilike iz prekida. Ako dobiju kapa dolje za njih, ako ne, bye, bye titula

Prošao Fulham, HSV, Kim Clijsters. Ostali Barca i Bayern.
Ma kakvi, Bayern je preiskusan u ovakvim utakmici. Robben se čuvao za ovu utakmicu, Van Bommel daje zanimljive izjave, samo provocira Schalke, i oni se brane čitavu utakmicu, s tim da idu na kontre na domaćem terenu, te prilike iz prekida. Ako dobiju kapa dolje za njih, ako ne, bye, bye titula

- sarajlija89
- Kontakt:
ja sam schalkeovac..svjestan sam da je bayern kvalitetniji..al ako pametno budemo igrali....ne dozvolit bayernu da se razmase i igra svoju igru....a schalke moze igrat dobro,u kupu to nije bilo na nivou..al ovog puta ocekujem da hoce
prepisi od mene ovaj gore..stavi 3 marke i imas 40

prepisi od mene ovaj gore..stavi 3 marke i imas 40

Ova dvica, da li je sigurna. 

- sarajlija89
- Kontakt:
steta bi bilo ne odigrat...proslu su zijanili kuci..upratio sam ih..nisu u nekoj formi..al blizi se kraj prvenstva,prvu su ali bjeze bod,dva konkurentima....vrijeme je da prelome to i obezbjede ulazak u prvu ligu...ova druge ekipa je cvrsto u sredini tabele
dobra je i kvota...vjerujem da ce proc al eto ko ce znat...maximalno je prostudiran listic
al nije garant nista 
dobra je i kvota...vjerujem da ce proc al eto ko ce znat...maximalno je prostudiran listic

Izbaciti njih i 5km uplatiti , no 22km samo dobitak, mislim da je bolje sačekati subotu ako Bog da, i možda nešto odigrati.
Od sada igram i kec poena, vidim da je to veća mogućmost nego dvica, igraju se odbrane
Od sada igram i kec poena, vidim da je to veća mogućmost nego dvica, igraju se odbrane

- sarajlija89
- Kontakt:
ove kvote su preko online kladionica u "obicnim" su vece..kvota je oko 13-14 onda...dosta ti 25-30 km..pa ja
Mislim kvota racunjuci i ovu 2 da ne bude zabune
Mislim kvota racunjuci i ovu 2 da ne bude zabune

Hmm, dobar ti je tiket, samo ja ne vjerujem jednom paru ovdje. Dobro ne bi ove portuglace ni igrao. No ovaj Den Bosch. Možda su ove sedmice prodali dovoljno bušilica, pa su i prodali utakmicu. U njih to ne bi bilo ništa novo.
Ova ostala tri para su dosta dobri, i za 10km
Ova ostala tri para su dosta dobri, i za 10km

- sarajlija89
- Kontakt:
ma cisto da se prati
poseban je osjecaj to zivota mi
a den bosch se bori za ulazak u play off....nevjerovatno u kakvoj su formi,svima po 3-4 komada daju...mozda si upravu...al neka da pratim..jos cu jedan odigrat sa torinom,bresciom i allborgom..kombinovat nesto....ima danas "materijala" samo treba pravu kombinaciju

poseban je osjecaj to zivota mi

a den bosch se bori za ulazak u play off....nevjerovatno u kakvoj su formi,svima po 3-4 komada daju...mozda si upravu...al neka da pratim..jos cu jedan odigrat sa torinom,bresciom i allborgom..kombinovat nesto....ima danas "materijala" samo treba pravu kombinaciju

Sretno ti 

Ajaccio - Bastia 2
nekako mi ovdje 2 najbliza,Bastiji treba za opstanak,a ova dva kluba su prijateljska,pa me ne bi cudilo da padne 2 .
nekako mi ovdje 2 najbliza,Bastiji treba za opstanak,a ova dva kluba su prijateljska,pa me ne bi cudilo da padne 2 .
prode nasao sam u formuli 2.30Gonzo je napisao/la:J.Minar - DelBonis 2 2.10 12:30
Delbonis ga dobio prosle god. na istom turniro 2-0 a minar poceo igrati ovaj turnir jer je bio suspendovan 2godine
Delbonis je dobio Staracea i Cipolu koji su 10x jaci nego Minar

Fernando Francisco González Ciuffardi
El Bombardero
El Bombardero
Nadal - Roddick vise -9,5 prvi set 1.80 formula
Kvota pada na ovaj tip dosta…obično su tečajevi postavljeni na 1.85 – 1.85, no danas je 2,10 – 1,65, a online čak 2,50 – 1,50.
10/2009 ATP Indian Wells (USA) Hard Rafael Nadal 6-4 7-6(4) *
38/2008 ATP Davis Cup, ESP-USA, 4-1 (ESP) Clay Rafael Nadal 6-4 6-0 6-4 *
24/2008 ATP London (GBR) Grass Rafael Nadal 7-5 6-4 *
10/2008 ATP Dubai (UAE) Hard Andy Roddick 7-6(5) 6-2 *
10/2007 ATP Indian Wells (USA) Hard Rafael Nadal 6-4 6-3 *
48/2004 ATP Davis Cup, ESP-USA 3-2 (ESP) Clay Rafael Nadal 6-7(6) 6-2 7-6(6) 6-2 *
Kvota pada na ovaj tip dosta…obično su tečajevi postavljeni na 1.85 – 1.85, no danas je 2,10 – 1,65, a online čak 2,50 – 1,50.
10/2009 ATP Indian Wells (USA) Hard Rafael Nadal 6-4 7-6(4) *
38/2008 ATP Davis Cup, ESP-USA, 4-1 (ESP) Clay Rafael Nadal 6-4 6-0 6-4 *
24/2008 ATP London (GBR) Grass Rafael Nadal 7-5 6-4 *
10/2008 ATP Dubai (UAE) Hard Andy Roddick 7-6(5) 6-2 *
10/2007 ATP Indian Wells (USA) Hard Rafael Nadal 6-4 6-3 *
48/2004 ATP Davis Cup, ESP-USA 3-2 (ESP) Clay Rafael Nadal 6-7(6) 6-2 7-6(6) 6-2 *
Fernando Francisco González Ciuffardi
El Bombardero
El Bombardero
- sarajlija89
- Kontakt:
jesi siguran da su prijateljska..oba su sa korzike..mafija je toharry_90 je napisao/la:Ajaccio - Bastia 2

mogla bi se ta dvica igrat..mafija je to

joj sto ovako sumnju uliju covjeku u glavu, cuj nadal - roddick 2 ... ccc pa bola pare sam na njega stavio velike
Vakat da se i on vrati, vrijeme da osvoji neshto ...

Vakat da se i on vrati, vrijeme da osvoji neshto ...
Ja sam je vec odigrao,pa sta bude,a mozda bude kako ti kazes,mafija je tosarajlija89 je napisao/la:jesi siguran da su prijateljska..oba su sa korzike..mafija je toharry_90 je napisao/la:Ajaccio - Bastia 2
nekako mi ovdje 2 najbliza,Bastiji treba za opstanak,a ova dva kluba su prijateljska,pa me ne bi cudilo da padne 2 .![]()
???
mogla bi se ta dvica igrat..mafija je to

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.