KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Tribalian
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la Tribalian » 29 jan 2015, 16:22

Pazi stvarno :shock: nisam ni obratio paznju .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

ppero8
Kontakt:

Post Postao/la ppero8 » 29 jan 2015, 21:59

[youtube][/youtube]

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 29 jan 2015, 22:42

Kakva pobjeda.. bravo majstori!! :bow: :bow:

Bobi opet na MVP nivou (17 p i 12 s), Vilijams imao 10 asistencija i mogao je jos toliko da nisu promaseni otvoreni sutevi nakon njegovih dodavanja.. Djenka se definitivno vraca u proslogodisnju formu, Dangubic odigrao odlicnu utakmicu, Kalinic mudonja opet dobar, Jovic za 5 minuta 9 poena bez promasaja iz igre.. a Lazicu bih vec sada ponudio novi petogodisnji ugovor, veliki :tokralju: za njega.

Atmosfera fantasticna, i to uz samo jednu pjesmu cijelu utakmicu.

Sada ide mec protiv Solnoka u Pioniru.. pa onda Zalgiris u Areni. Ako ih pobjedimo, vratili smo se u trku za top 8. Grupa je takva da je sve otvoreno i siguran sam da mozemo ostvariti jos barem 4-5 pobjeda u top 16. Samo hrabro, pa sta bude.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 jan 2015, 23:10

nemate vi nikakvih šansi za prolaz, ako ih je i bilo odnijeli ih turci...
i pionir je 10 puta bolji, tu bi turci pali garant, a teže bi bilo realu, makabiju i panatinaikosu, a barsu bi dobili
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 29 jan 2015, 23:17

Zasto da nemamo? Dvije pobjede razlike su izmedju nas i mjesta u top 8, devet kola do kraja, a grupa je veoma ujednacena. Cekamo Zalgiris, Barsu, Pao i Makabi.. i tu iako realno nismo favoriti, mozemo svakoga dobiti. Isto kao sto mozemo Galatu, Albu i Zalgiris dobiti u gostima, dok su po meni sigurni porazi protiv Panatinaikosa i Reala.

Ja vjerujem da ce se u nasoj grupi sa skorom 6-8 moci hvatati zadnji voz, a sest pobjeda nije nedostizno ako budemo igrali kao u prvoj fazi. Jedini pravi kiks do sada je bio poraz od Galate, dok nikada nismo ni mogli racunati na pobjede protiv Reala i Barse (u gostima).

A mozda sam i ja subjektivan, ali **** ga, tako je to.
Zadnja izmjena: dscile, dana/u 29 jan 2015, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 29 jan 2015, 23:17

Sjajna utakmica, nadam se pokazatelj da se konačno ide na gore sa formom.
DANTES je napisao/la:nemate vi nikakvih šansi za prolaz, ako ih je i bilo odnijeli ih turci...
i pionir je 10 puta bolji, tu bi turci pali garant, a teže bi bilo realu, makabiju i panatinaikosu, a barsu bi dobili
Ne bi dobili Turke ni u Pioniru, to je jedna od onih utakmica koje mi apsolutno uvijek odigramo loše. Pritisak, uloga favorita, pobjeda pod moranje, mnogo spoljašnjih faktora koji nas po pravilu sputavaju...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 jan 2015, 23:27

@dscile ti stvarno očekuješ da vi uzmete mjesto jednom makabiju, realu, barseloni i panatinaikosu, iako niste u stanju nikoga od njih dobiti? i ne zaluđujte se, galatasaraj možete dobiti i albu, ali zaligiris u gostima? teško boga mi... izbjeći poraz od 20 razlike je uspjeh... litvanci su to, njima su srbi meta broj jedan...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 29 jan 2015, 23:48

Pazi, ocekivati i vjerovati nije isto. Mozes slobodno pogledati da ja nigdje nisam napisao da ocekujem da cemo mi dobiti nekoga, nego sam samo naveo utakmice koje mozemo dobiti, iako nismo favoriti.

Makabiju, Realu i Barsi sam siguran da ne mozemo uzeti mjesto, jedino se mozemo nadati nekom krugu u kojem ce, od favorita, ispasti Pao. Ako izgubimo od Zalgirisa sve je gotovo, ali ako dobijemo opet se mozemo ukljuciti u trku.

Ja jedino sto ocekujem u ovoj grupi jeste da Makabi i Real zauzmu prva dva mjesta. A ako cemo realno, Zvezda je kvalitetom 5-6 ekipa grupe.. i jedino na publiku mozemo proci dalje. Ako je Alba mogla dobiti na svom domacem terenu Barsu, svakako se mogu nadati da je mozemo i mi dobiti u Areni.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 jan 2015, 23:55

jedino barsu i možete dobiti, ali šta više od 15 razlike? i to samo ako ne bude kompletna... u pioniru da, areni ne..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 jan 2015, 00:44

Biće još koja pobjeda sigurno, ali nažalost moram se složiti sa @dantesom, nemamo mi nikakve šanse za četvrtfinale. Jedino ako dobijemo neko pojačanje (iako realno nema ništa od toga) do 7. kola pošto se do tada mogu registrovati novi igrači.

Večeras sam očekivao mnogo teži meč, međutim pobucali smo Albu već u prvom poluvremenu. Odbrana maestralna, odavno je nismo odigrali ovako dobro (možda još od Uniksa). Timski gledano fantastičan meč, nema potrebe bilo koga izdvajati. Jović se opet povrijedio :roll: , srećom ne teže.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

ppero8
Kontakt:

Post Postao/la ppero8 » 31 jan 2015, 15:07

[youtube][/youtube]
Ko je šta je pričajte

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 01 feb 2015, 20:44

Najubjedljivija pobjeda u istoriji ABA lige i to sa mozda 50% snage.. :tokralju: :tokralju:

Dangubic povezao dvije odlicne utakmice. Zakucavanje mu je bilo na NBA nivou. Rebic 12 poena (4/8 iz igre), 6 skokova i tri asistencije, a Tejic koji je po netu proglasavan propalim talentom i bezmudim igracem MVP utakmice sa indeksom 17 (11 poena i 7 skokova). Najvazniji igraci su se fino odmorili. Kalinic, Marjanovic i Dzenkins po 15 minuta, a M-Will samo 7..

Faca Radonjica kod skandiranja "Uvedi ga" - neprocjenjivo :D

I da.. drago mi je sto su Zvezdasi ispostovali i dosli u dobrom broju samo tri dana nakon Albe. Oko 4000 ljudi u Pioniru.. Sledeci je Zalgiris u Areni.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 feb 2015, 21:05

+43 :tokralju: Definitivno godina rekorda.
kad sam rezultat vidio na telefonu, nisam mogao vjerovati.
nisam bio u mogućnosti pogledati tekmu, jel neko zna kad će sutra biti repriza na SK?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 01 feb 2015, 21:18

Danga pravi manga :)

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 02 feb 2015, 01:07

Fale Edin i Kole da isprate ove poteze, bar meni. :)

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 05 feb 2015, 21:32

0/12 za tri :sick:
-5 je sjajno za ovu igru...

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 05 feb 2015, 22:13

Nagradno pitanje da li ce Zvezda do kraja meca pogoditi i jednu trojku :D

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 05 feb 2015, 22:37

Sunce ti. Igraci zajedno primaju 1.6 miliona evra i ne moze se naci ni jedan da moze pogoditi trojku.

Koliko je Zalgiris ocajan pokazuje to sto su nas dobili samo dva razlike. Jebote imali smo sut za pobjedu uz 0 pogodjenih trojki iz igre. Tejic nas je drzao u igri odbranom zadnjih 15 minuta.. Sada smo i definitivno zavrsili misiju u top 16, mada su i prije toga sanse bile za prolazak samo na nivou nadanje.

Bravo za Tejica, Bobija i Lazica. Ostali da te Bog sacuva veceras. Samo jedva cekam dan kada cu procitati da je Blazic otisao iz Zvezde. Na -3 ima otvorenu trojku i on trci pod kos gdje dobija blokadu.

Jedino sto mi je drago jeste sto smo opet napunili Arenu.. ostalo je za zaborav, narocito oni potezi u zadnje 2 minute.

EDIT: I da.. bas me zanima zasto je Dangubic ostao zaboravljen na klupi. Jeste odigrao lose prve cetiri minute, ali je bio dobar u zadnjim utakmicama i ne vidim razlog da ostane ostatak utakmice na klupi, osim ako nije u pitanju neka povreda.

EDIT2: Evo rece Radonjic na konferenciji da se povrijedio i da ce se znati sutra kakva je situacija. Inace pitaju ga u vezi promasenih trojki, na sta on odgovara: "Znam za ekipe koje su promasile i vise.. samo mozda ne u ovom procentu" i poce se smijati :lol: :lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 feb 2015, 12:59

slika

Ostade narod ugrozhen. :mrgreen:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 08 feb 2015, 18:43

Za vecerasnju partiju su zasluzili zvizduke cijele Arene. Sramotna partija.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.