Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Serie A
Defrel sam pobijedio Lazia
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Cesena urinira po smijesnom Laziu 

Allan siluje Pogbu i Juventus citavu utakmicu, kakva partija 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Odlican igracmilanist je napisao/la:Allan siluje Pogbu i Juventus citavu utakmicu, kakva partija

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Braca Juventini neka samo zahvaljuju Pogbi i Tevezu sto ubiraju bodove i kad ne igraju dobro,a losa izdanja su ucestalija nego inace.Ali kvalitet ova dva igraca je haman i vise nego dovoljan da se bodovi ubiru.
Roma je enigma svoje vrste.Napoli igra nesto bolje nego ranije.I to su ekipe koje ce na kraju ici u LP-a.
Lazio,Milan,Inter,Fiorentina,navodno kandidati za to trece mjesto,a sve rupa do rupe.
Roma je enigma svoje vrste.Napoli igra nesto bolje nego ranije.I to su ekipe koje ce na kraju ici u LP-a.
Lazio,Milan,Inter,Fiorentina,navodno kandidati za to trece mjesto,a sve rupa do rupe.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Pinilla 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mah sticem dojam da ko god od pobrojanih zavrsi treci ima velike sanse da ponovo ne vidi LP..ne vidim nacin na koji se mogu nositi sa Valensijom, Arsenalom/Unitedom ili ko im vec dodje..jedino da ih zrijeb bas pomazi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Bolji Brozović.arminz je napisao/la:Odlican igracmilanist je napisao/la:Allan siluje Pogbu i Juventus citavu utakmicu, kakva partija
ja kad još jednom pročitam pritužbu na moderatora, pitanje "zašto mi je post obrisan", ili bilo kakvu diskusiju o moderiranju, isti forumaš će biti trajno banovan.Chinaglia je napisao/la:IlCapitano
ohladi malo s brisanjem postova, pogotovo kad nemaš razloga za tobaš me zanima šta je u mom postu bilo napisano, da bi se isti izbrisao .. de me prosvijetli, tako ti Allaha?
nemojte da se poslije čudite zbog banova. Ovo vam je čvrsto obećanje od mene.
Nemate pravo rasprave o moderiranju, to ste prihvatili registracijom na forum i to ja više neću ni da čitam ni da pišem. Kome se ne sviđa kako rade moderatori, ne treba pisati na forumu.
ps. IlCapitano vam sasvim sigurno nije ništa obrisao.
Sta bi doriji, ubio ih Torino 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
danas dan za ubijanje, svakog je nekog ubio, nas Defrel 

Re: Odg: Serie A
arminz je napisao/la:Obrisano sve![]()
Nije da nismo navikli
pogledaj bolje Maikoniv lakat, koji nije bi u 16 uopste. Al ko o cemu, **** o postenju.L'Avvocato je napisao/la:Ne bih baš rekao da je bilo isto prijatelju. Maicon je protiv nas digao ruku iznad svoje glave. Ovog momka večeras je lopta pogodila u ruku kojom je štitio lice. Možda griješim, ali tako mi je djelovalo maloprije.No10 je napisao/la:Nemojte pogrešno razumjeti, ne pokušavam opravdati nas ili nešto, loši smo, al evo komentarišete suđenje upravo i ništa ne pominjete kako je Pjanketu izblokiran slobodnjak, nama je penal sviran za ono.
Nemoraš u kost, dobar je Advokat i ima smisla ovo što je napisao. Samo po meni ni jedno ni dr. nisu za penal.
Roma non si tifa, si ama!

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Momak je odigrao fantasticno, strpao je u dzep igru Juventusa i ne vidim razlog zasto da se ne pohvali ovdje, ali to je vama problem, a kada je u pitanju recimo Zaza ili Berrardi prvi naletite ovdje sa hvalisanjem pomenuti kao da su Ibrahimovic.
- korisnikforuma
- Kontakt:
Večeras pratimo derbi kola, 13. momčad protiv 20. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.