FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Aha dobro onda ma bice to sve ok. Mozda nebi bilo lose da se isproba Rustemovic kao zadnji vezni. U svakom slucaju ako nista na ljeto ce se najvjerovatnije naci neki odlican razbijac. Ima ih vec sada par samo zavisi kakav ce imati drugi dio sezone u svojim klubovima. Bas zato jer Sarajevo nema klasicnih razbijaca u sredini je po meni jako bitno da ima bar trojicu odlicnih stopera. Neznam mozda grijesim.
-
- Kontakt:
Ljudi nama ne treba razbijač. Pokusali smo u mostaru prvo poluvrijeme sa Kosticem pa smo igrali sa igracem manje jer sa loptom je na VI.Mi protiv jednog sirokog u gostima drzimo loptu 65% u posjedu i napadamo i stvaramo šanse.Takav nam je stil i tako idemo do kraja.Eh da bi nam dobro doso igrac koji je jaci u defanzivi ali da mu ofanziva ne trpi sekunde bi, ali malo je takvih u nasoj ligi.
U takvoj full ofanzivi logcino je da nam se desavaju kontre.Nama se ne smiju desavati gluposti kao sto je Baric uradio 2-3 puta (penal i izbijanje lopte 2 i po metra, i to jedva
) i to je to.
U takvoj full ofanzivi logcino je da nam se desavaju kontre.Nama se ne smiju desavati gluposti kao sto je Baric uradio 2-3 puta (penal i izbijanje lopte 2 i po metra, i to jedva

izgleda ništa od Kelave. Volio bih da griješim, al izgleda da se ponovio slučaj Borjan.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jao ja ne mogu gledati vise onog na goluZagor je napisao/la:izgleda ništa od Kelave. Volio bih da griješim, al izgleda da se ponovio slučaj Borjan.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dejo se pretvara u De Geu kad igramo protiv kona. Bas mi je drago sto Kelava nece doci
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
A s konama igramo svake sedmiceBosniacum Lilium je napisao/la:Dejo se pretvara u De Geu kad igramo protiv kona. Bas mi je drago sto Kelava nece doci
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Eto Kelava je apostol
hahaha Buffon iz najboljih danaBosniacum Lilium je napisao/la:Dejo se pretvara u De Geu kad igramo protiv kona. Bas mi je drago sto Kelava nece doci

Mi nikada odustati necemo...
Nije bitan Kelava...
U svakom slučaju neozbiljno je da imamo jednog golmana. Doduše, s obzirom da je Dejo De Gea, možda je i Plakalo Courtois
U svakom slučaju neozbiljno je da imamo jednog golmana. Doduše, s obzirom da je Dejo De Gea, možda je i Plakalo Courtois
glupost za hrabre je sebičan lijek
ma necemo ostati na deji to je 100%
Samo sabura ljudi, bit ce nekih vijesti u koji dan, ja vjerujem ibrakovicu
A sto se kelave tice, borjan 2, doslovno, s tim da niej sve gotovo, da nije nsita definitivno
A sto se kelave tice, borjan 2, doslovno, s tim da niej sve gotovo, da nije nsita definitivno
ma jbg ja razumijem igrace sa strane da nece da dodju ovdje, pa pogledaj nam vecinu terena u ligi kao i samu organizaciju, stvarno zalosno i onda ce uvijek biti primamljivije za igrace i Azerbejdzan i Kazahstan, SLovacka i slicno jer imaju ipak bolje uslove, ali ne kontam jedino koji k kazes uredu je pristajem, dogovorili smo se dolazim i onda dva dana kasnije, ne znam,nisam vise siguran, ne zelim...**** ja ljude koji su takvi, reci brate konkretno necu, zbog toga i toga, i zdravo a ne nas ovako **** u zdrav mozakBenko je napisao/la:ma necemo ostati na deji to je 100%
A sto se kelave tice, borjan 2, doslovno
Pyro is not a crime !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ne moze ispuniti normu jedne tegle Nutelle dnevnoVanBasten je napisao/la:Nije bitan Kelava...
pa nije do kelave... do mendazmenta udina je jer su sad u dilemi oko drugog kluba gdje bi i oni bili dobri ...
u nasem slucaju mi nebi feninga dali za kelavu
al nije jjos to gotovo
al nije jjos to gotovo
Head je napisao/la:Izgleda da su nasi igraci kraci po 5 stoja za onu jucerasnju predstavu.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zamrzit ce klubHead je napisao/la:Izgleda da su nasi igraci kraci po 5 stoja za onu jucerasnju predstavu.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
neće, neg će shvatiti da nema zajebancije , pa i prijateljskim..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
e to je onda druga stvar, mislio sam da je u pitanju igrac tj da je on odustao, a ovako razumijem udineze, bolje igraca poslati negdje na posudbu gdje ce ga taj klub placati nego ovako ali eto kako god se zavrsilo nadam se da cemo dovesti golmana, pa bio to Kelava, peti, deseti, ugl ne mozemo samo na Deji ostati i vjerujem da ce u upravi uraditi sve da dovedu nekogaBenko je napisao/la:pa nije do kelave... do mendazmenta udina je jer su sad u dilemi oko drugog kluba gdje bi i oni bili dobri ...
al nije jjos to gotovo
Pyro is not a crime !
- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
Fudbaleri Sarajeva, članovi stručnog štaba i medicinskog tima od utorka, 3. februara, boravit će na dvosedmičnim pripremama u Antaliji, Turska. Naše igrače u Antaliji, pored velikog broja planiranih treninga, očekuju i četiri prijateljske utakmice.
Svi navijači i simpatizeri Fudbalskog kluba Sarajevo svakodnevno će, putem zvanične web stranice kluba, http://www.fcsarajevo.ba" onclick="window.open(this.href);return false;, te kanala na društvenim mrežama, moći gledati fotogalerije sa treninga, čitati intervjue i izvještaje sa utakmica, te gledati video sažetke prijateljskih utakmica i još mnogo toga.
Vrijedno je istaći da će, putem BORDO TV rubrike na zvaničnoj klupskoj web stranici, svi aktivni članovi kluba imati priliku gledati čitave snimke pripremnih utakmica Fudbalskog kluba Sarajevo u Antaliji nekoliko sati po njihovom završetku.
Stoga, postanite i vi članom kluba, obnovite ili produžite vašu članarinu i budite uvijek u toku sa svim dešavanjima u vezi sa vašim voljenim klubom!
ISPLATI SE BITI ČLAN!
http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/prv ... aliji/2078
Svi navijači i simpatizeri Fudbalskog kluba Sarajevo svakodnevno će, putem zvanične web stranice kluba, http://www.fcsarajevo.ba" onclick="window.open(this.href);return false;, te kanala na društvenim mrežama, moći gledati fotogalerije sa treninga, čitati intervjue i izvještaje sa utakmica, te gledati video sažetke prijateljskih utakmica i još mnogo toga.
Vrijedno je istaći da će, putem BORDO TV rubrike na zvaničnoj klupskoj web stranici, svi aktivni članovi kluba imati priliku gledati čitave snimke pripremnih utakmica Fudbalskog kluba Sarajevo u Antaliji nekoliko sati po njihovom završetku.
Stoga, postanite i vi članom kluba, obnovite ili produžite vašu članarinu i budite uvijek u toku sa svim dešavanjima u vezi sa vašim voljenim klubom!
ISPLATI SE BITI ČLAN!
http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/prv ... aliji/2078
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, GradKamena2, Haksss, kogmagie46, Lecler, OzmoodPinglewood, Pena, rimljanin90, SineTalexy, Zuzinho i 92 gosta.