Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Turska, Fener? Ma daj 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jedino ako bi Fenerbahce bio toliko lud da ga kupe samo za pola sezone - jednu sezonu sto mislim da nema sanse da su toliko ludi. A da nije produzivao sa Cityem mogao bi poslje ove sezone da bira klub i to bez odstete sto znaci odma veca njegova buduca plata.Head je napisao/la:Ako ode u Tursku onda je glup ko qurac.
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: Odg: Edin Džeko
amorovski je napisao/la:BozePetra je napisao/la:Nema šanse da ode u Tursku, zaboravite.
Btw, ako se desi taj transfer, imam osjecaj da ce Virtual i ekipa pokrenut teoriju kako je to najbolji moguci izbor za njega.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Goalgetter
- Kontakt:
Fenerbahce ponudio 16.000.000 € za Dzeku,u medijima i javnosti se vec napravila gotova prica oko transfera. 

Demba Ba se recimo vratio u zivot transferom u Besiktas. Edin je bolji igrac od Dembe ali bi isao i u ambiciozniji klub svakako.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma bolji mu je Wolfsburg 110 puta izbor nego Fenerbahce. A samo kad se sjetim kako su neki ovdje ismijavali jednu Valeniciu i Inter prije pola godine. Ili Napoli i Dortmund prije godine ipo-dvijeSabinho je napisao/la:Demba Ba se recimo vratio u zivot transferom u Besiktas. Edin je bolji igrac od Dembe ali bi isao i u ambiciozniji klub svakako.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Safet i dalje pronalazi načine da nam uništi reprezentaciju.
Svaka odluka koju Edin donese je najbolja po njega, ostaje ili odlazi, nebitno je. Postoje ljudi koji se brinu o tome i plaćeni su za to, a iza svake odluke postoje razlozi zbog kojih se ona donosi. Ti razlozi su nažalost nedostupni cijenjenoj forumskoj sviti i koja i dalje može da mlati praznu slamu kao i do sad.
Edin Džeko se nikome ne treba dokazivati. Već sad, sa 28 godina (za mjesec dana 29) je uradio više nego ijedan bh fudbaler u historiji (uz Bracu naravno).
Onoga dana kad se oprosti od reprezentacije, biće apsolutni vlasnik svih rekorda sa vrlo malim šansama da ga neko u skorijoj budućnosti prestigne ili mu se čak i približi.
Letvica je već sad previsoko, a biće još visočija.
Samo naprijed dijamantu
Edin Džeko se nikome ne treba dokazivati. Već sad, sa 28 godina (za mjesec dana 29) je uradio više nego ijedan bh fudbaler u historiji (uz Bracu naravno).
Onoga dana kad se oprosti od reprezentacije, biće apsolutni vlasnik svih rekorda sa vrlo malim šansama da ga neko u skorijoj budućnosti prestigne ili mu se čak i približi.
Letvica je već sad previsoko, a biće još visočija.
Samo naprijed dijamantu

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma drug imas skupinu koja slabo i prati fudbal i dolazi na teme samo da ismijava klubove, igrace... Svaki od tih klubova je odlicnna sredina za Edina i bolja od Fenera.Ajax je napisao/la:Ma bolji mu je Wolfsburg 110 puta izbor nego Fenerbahce. A samo kad se sjetim kako su neki ovdje ismijavali jednu Valeniciu i Inter prije pola godine. Ili Napoli i Dortmund prije godine ipo-dvijeSabinho je napisao/la:Demba Ba se recimo vratio u zivot transferom u Besiktas. Edin je bolji igrac od Dembe ali bi isao i u ambiciozniji klub svakako.Pa cak i Arsenal neki.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Upravo tako @Sabinho nazalost. Fener nije los klub samo igra u prelosoj ligi zato bi to bio katastrofalan potez. Osim ako ga ovi ne kupe za samo pola godine do godinu dana sto se svakako nece desiti.
Ma ovo su ba zajenabcije. Kakva Turska kakve picke materine. Najkorumpiranija liga svjeta, smece obicno 

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
- master1015
- Kontakt:
Chicharito u real Dzeko u fenerbahce hahahaha koji cirkus
Dzeko je najbolje njegove godine bacio u city a mogo je bit kralj u bajern ali za to je isto redzepagic kriv
Dzeko je najbolje njegove godine bacio u city a mogo je bit kralj u bajern ali za to je isto redzepagic kriv
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Svakog prelaznog roka bude informacija trazi ga Galatasaray, Fener, nije lud da ide u Tursku.
- Consigliere
- Kontakt:
Je li ono Fenerbache ima zabranu nastupa u Euro takmicenjima radi stimanja tekmi? Time je sve receno o ovom klubu. Bolje nek predje u Augsburg ili Fiorentinu npr.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ovi su mi bas smijesni sto su ga vec preselili tamo.De ljudi ne budite ludi kakav Fener, sta vas trese? I vas i ove iz sportsport.ba.
Pa zar je moguce da niko u Njemackoj nema 15 miliona da plati za Dzeku?Meni se cini da sad samo pare imaju Englezi u Njemackoj Bayern u Spaniji Real ,Barca donekle Valencia I Atletico ,Francuzka PSG i Italija Juventus i Roma .Ruska liga je bljak a Turska jos gora.
Majke mi, ovo isto psiho-socijalni eksperiment: neko bubne glupost i svi počnu da vjeruju u nju
Halo, ne ide Džeko u Fener! Ne ide nigdje, ostaje u MC! Skulirajte.

Halo, ne ide Džeko u Fener! Ne ide nigdje, ostaje u MC! Skulirajte.
#Salihović
Koliko sam ja primjetio po tim nekim listovima se spominje posudba u Fenerbahce.
U svemu ovome ne smijemo jedno da zaboravimo, Dzeko se u ovoj mogucoj selidbi pita najvise, pa ako to njemu odgovara onda meni odgovara jos vise, a ako mu ne odgovara onda od selidbe nema nista.
U svemu ovome ne smijemo jedno da zaboravimo, Dzeko se u ovoj mogucoj selidbi pita najvise, pa ako to njemu odgovara onda meni odgovara jos vise, a ako mu ne odgovara onda od selidbe nema nista.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Dzeko je sad na klupi, a sta ce bit kad se vrati Bony.
U medjuvremenu, Obala igra sjajno na krilima Yaye i Bonija, ako tu igru prenesu i na City, Edin se nece naigrati.
U medjuvremenu, Obala igra sjajno na krilima Yaye i Bonija, ako tu igru prenesu i na City, Edin se nece naigrati.
DD
Bony dva komada za Obalu Bjelokosti 
čudi ma da VFL neće Džeku, ne bi skupo koštao transfer, a sad ne znam koliko mogu izdvojit' za platu
uglavnom, dat' će ogromne pare za Schurrlea, a napadača svakako nemaju, Bas Dost je panj, da izvine panj
koliko god mi se VFL čini kao dobra opcija, toliko sam i protiv da se vraća tamo, kao i u samu Bundesligu, koju je prekucao
volio bih da ostane u Premiershipu 

čudi ma da VFL neće Džeku, ne bi skupo koštao transfer, a sad ne znam koliko mogu izdvojit' za platu

koliko god mi se VFL čini kao dobra opcija, toliko sam i protiv da se vraća tamo, kao i u samu Bundesligu, koju je prekucao

Trenutno korisnika/ca: Baci13, Homelander i 52 gosta.