NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Napisao sam mozda, sto ne mora da znaci da je tako.Obojica su ishajpovani od strane medija i ne smatram da su znatno bolji pogotovo od Unitasa.
Zasto ljudi imaju potrebu da ismejavaju svaki moguci post sa kojima se oni ne slazu?
Zasto ljudi imaju potrebu da ismejavaju svaki moguci post sa kojima se oni ne slazu?
Upravu si za ovo, ali isto tako je sigurno da su Unitas, Montana i Elway prije u jednoj ekipu mogli okupiti Gronkowskog, Grahama, Thomasa, Megatrona itd itd. i igrati i bacati loptu. Jos ako u odbrani dodas Shermana, Revisa, Thomasa III, McCoutry-ja, onda si morao samo biti veliki antitalenat da ne osvojis SB.tuzlak1987 je napisao/la:Jedno je sigurno. Unitasu je sezdesetih i prije bilo daleko teze igrati i bacati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
zato sto su teenageriDrDule je napisao/la:Napisao sam mozda, sto ne mora da znaci da je tako.Obojica su ishajpovani od strane medija i ne smatram da su znatno bolji pogotovo od Unitasa.
-
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To neka tekma večerasRiverPlate je napisao/la:Gdje su Patriote, jel vas to sraćka ufatila?

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Nije večeras, sutra rano po našem vremenu od pola jedanrio_Ferdy88 je napisao/la:To neka tekma večerasRiverPlate je napisao/la:Gdje su Patriote, jel vas to sraćka ufatila?

Grbavica naš je Hram!!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nego ljudi Chicago trenutno trpa ovaj snijeg .,trenutno zbog svog tog nevremena Drirect Tc setelit mi nema signala...ko zna kako cu ovu tekmu pratit u pm ...ako mi signal ne dodje zamolio bih vas onda da mi kakav link dobar prebacite 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tamam da zaključam temu dok sutra ne dođem sa posla i pogledam snimkuRiverPlate je napisao/la: Nije večeras, sutra rano po našem vremenu od pola jedan

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Naci ce se nesto al o tom ako ti bude trebaloSaltCityAttack je napisao/la:nego ljudi Chicago trenutno trpa ovaj snijeg .,trenutno zbog svog tog nevremena Drirect Tc setelit mi nema signala...ko zna kako cu ovu tekmu pratit u pm ...ako mi signal ne dodje zamolio bih vas onda da mi kakav link dobar prebacite

Znaci u 4h i 30min tekma treba da zavrsi a ja se pocinjem spremati za skolu u 05:20

Inace, treba se prisjetiti HIMYM (mjesa mi se sa HTGAWM) one Super Bowl epizode i dogovora kako nece znati rezultat dok ne pogledaju snimku

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Nama ima na Fox-u, Bosna majka nema nevremenaSaltCityAttack je napisao/la:nego ljudi Chicago trenutno trpa ovaj snijeg .,trenutno zbog svog tog nevremena Drirect Tc setelit mi nema signala...ko zna kako cu ovu tekmu pratit u pm ...ako mi signal ne dodje zamolio bih vas onda da mi kakav link dobar prebacite

Grbavica naš je Hram!!!
Nema nevremena a kad su Pacersi igrali polufinale kod mene 3 bandere pale od jacine vjetreRiverPlate je napisao/la:Nama ima na Fox-u, Bosna majka nema nevremenaSaltCityAttack je napisao/la:nego ljudi Chicago trenutno trpa ovaj snijeg .,trenutno zbog svog tog nevremena Drirect Tc setelit mi nema signala...ko zna kako cu ovu tekmu pratit u pm ...ako mi signal ne dodje zamolio bih vas onda da mi kakav link dobar prebacite![]()

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Ti si na tamnoj strani mjeseca 

Kakve su ove kretenske istrage u NFL-uA report says the Atlanta Falcons pumped in stadium noise to distract opposing teams in the huddle.

Grbavica naš je Hram!!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
RiverPlate je napisao/la:Nama ima na Fox-u, Bosna majka nema nevremenaSaltCityAttack je napisao/la:nego ljudi Chicago trenutno trpa ovaj snijeg .,trenutno zbog svog tog nevremena Drirect Tc setelit mi nema signala...ko zna kako cu ovu tekmu pratit u pm ...ako mi signal ne dodje zamolio bih vas onda da mi kakav link dobar prebacite![]()
ma znas sta ja koristim ovaj Direct TV i posto je padala neka ledena kisa pa onda sad snijeg evo do koljena ebo mater to je sve zaledilo i pao snijega jos na to...pokusavo sam se ba penjat sad na krov ali ne mogu gore prici od snijega ahahah...vidim komsija mi ima signal ebo mater samo ja nemam jer sam ja vazda bio peh ....reko sam sad cu iskljuciti Direct TV i uzeti comcast kablovsku tu ti snijeg ne moze nista

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Ako budeš imao belaja imaš VipBox stranicu u HD-u su ti strimovi za gledanje, ja tako gledam odkako su nam ukinuli ESPN Amerika ovdje u Sarajevu!
Grbavica naš je Hram!!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hajde vidjet cemo
..ako naltite na kakav dobar link onda proslijedite

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ofanzivni Rookie godine: Odell Beckham Jr.

Sasvim zasluženo

Sasvim zasluženo

Sta je ono @rio, kapetan vragova navija za Hawkse, pravi co'ek 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
da marino igra danas bacao bi po 6000 yardituzlak1987 je napisao/la:Jedno je sigurno. Unitasu je sezdesetih i prije bilo daleko teze igrati i bacati. Nije bio zasticen kao sada, reciveri pogotovo nisu bili zasticeni.
Sada QB baci 5000 jardi u sezoni, prije u onom sistemu nije mogao ni blizu ..