Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ja se sjebao sad kad sam vidio, kontam neka greska, kad ono ljudi duplo vise daliDonnie Darko je napisao/la:Aj Bobcatsi pa imaju i Nuggetsi mater.
Ma ne gledam ništa, gledao film do Sunsa, čačkam malo box score, vidim svašta sam propustioadriano_leite je napisao/la:Ja se sjebao sad kad sam vidio, kontam neka greska, kad ono ljudi duplo vise daliDonnie Darko je napisao/la:Aj Bobcatsi pa imaju i Nuggetsi mater.. Ako gledas utakmicu, de mi kazi kakav je Vonleh? Glasio je za jednog od najvecih talenata svoje generacije.
hot handDonnie Darko je napisao/la:Ma ne gledam ništa, gledao film do Sunsa, čačkam malo box score, vidim svašta sam propustioadriano_leite je napisao/la:Ja se sjebao sad kad sam vidio, kontam neka greska, kad ono ljudi duplo vise daliDonnie Darko je napisao/la:Aj Bobcatsi pa imaju i Nuggetsi mater.. Ako gledas utakmicu, de mi kazi kakav je Vonleh? Glasio je za jednog od najvecih talenata svoje generacije.
Fakat gledam duplo ljudi vode, majke mi sam mislio da mi se priviđa
![]()
@alemsa, ko je odgovoran za 56 kombinovanih poena dinamic dua DJ Papa?
Hahaha, kako se izvlaci, kao drzao Manua da ne padne.SaltCityAttack je napisao/la:najveci smrad NBA lige je ovaj CP3 oca mi
DejaNMG je napisao/la:Hahaha, kako se izvlaci, kao drzao Manua da ne padne.SaltCityAttack je napisao/la:najveci smrad NBA lige je ovaj CP3 oca mi
To samo govori koliko je Brooks los trener, i kakvu gresku su napravili sto mu nisu dali nogu ranije, nikakvog sistema on nema, zapravo ima, daj lopte u ruku Durantu ili Russu pa sta bude, sve ono sto je Presti dobro napravio ovaj je prosuotuzlak1987 je napisao/la:Ekipe koje bi trenutno trebale biti na nivou, a nisu po meni Spursi i OKC. Za Okc ne vidim kako mogu u PO, njima je izazov trenutno da pobjedjuju Buckse, Pelicanse, Miami i takve..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.