Rondo je sa 21 imao triple doublove u PO, ali ti si bio maleni da se toga sjecasGreivis je napisao/la:Kyrie je sa 20 bio bolji igrac nego najbolja verzija Ronda. Smijesno ih je i porediti.
2014/2015 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2014/2015 NBA Sezona
- adriano_leite
- Kontakt:
Naravno, Rondo je vodio ekipu u playoff bez 3 HOF igracaEpidaurus je napisao/la:+10 asista i 8 skokova i to sve protiv LeBronove ekipe u playoffu, finale istočne konferencije tj nečega dokle Kyrie nikad ne bi došao da mu čika LeBron nije došao u ekipu i doveo sa sobom još čitav novi, nikad kvalitetniji sastav

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
gledali smo i velikog Kyriea i to još sa supertalentima poput Waitersa i Thompsona 

Je li ikad iko na ovom podforumu pohvalio nekog igraca a da nije u istom postu totalno popljuvao nekog drugog ko igra istu poziciju ?
ser del barça es el millor que hi ha !
Igrao sa tri HOF-a pa niko nije ni obracao paznju na njega. Da ne govorim da je pumpac statistike klasicni.Guarin14 je napisao/la:Rondo je sa 21 imao triple doublove u PO, ali ti si bio maleni da se toga sjecasGreivis je napisao/la:Kyrie je sa 20 bio bolji igrac nego najbolja verzija Ronda. Smijesno ih je i porediti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne, nego mislim da Irving nece preokrenuti seriju finala konferencije i izbaciti najboljeg igraca planete. Kad se vec igramo gledanja u buducnost i sl...adriano_leite je napisao/la:Mislis da Irving nece otici u finale sa Cavsima ove ili naredne sezone?IlCapitano je napisao/la:Game 4 ECF-a 2010 je nesto sto Irving nikad u karijeri nece uraditi. A ujedno i razlog zasto nam je adriano "butthurt" na Ronda cak kad ga niko i ne spominje.

Da ne spominjem ostale monstruozne utakmice i triple doublove u PO. Necemu sto je Irving samo na 2K dozivio.
Nista manje od kolege adriana koji se ovdje baca(o) raznim nebulozama u vezi Ronda. Nisi se tada javljao pa bih te zamolio da postupis i ovdje na isti nacin.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne bih da se petljam u raspravu,ali jesi li to ti vidovit pa znas sta ce decko da uradi?Apsolutno ,po talentu,ne pokazuje da nece biti u stanju uraditi bilo sta u PO-u!?IlCapitano je napisao/la:Game 4 ECF-a 2010 je nesto sto Irving nikad u karijeri nece uraditi. A ujedno i razlog zasto nam je adriano "butthurt" na Ronda cak kad ga niko i ne spominje.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- adriano_leite
- Kontakt:
I 3 trenera u prve tri sezone u ligi, ekipa u tanking modu do prosle sezone. Rondo svjestan da ne moze nista sam napraviti otisao iz BostonaEpidaurus je napisao/la:gledali smo i velikog Kyriea i to još sa supertalentima poput Waitersa i Thompsona

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- IlCapitano
- Kontakt:
A Rondo sa Auerbachom licno odveo Boston u tank modeadriano_leite je napisao/la:I 3 trenera u prve tri sezone u ligi, ekipa u tanking modu do prosle sezone. Rondo svjestan da ne moze nista sam napraviti otisao iz BostonaEpidaurus je napisao/la:gledali smo i velikog Kyriea i to još sa supertalentima poput Waitersa i Thompsona.

- adriano_leite
- Kontakt:
To cemo jos da vidimo, pred nama je. Mnogo je lakse zakljuciti stvari o PG igracu koji suta slobodna bacanja ispod 30% i koji u 27oj i 28oj godini zivota (u prajmu) nije nista napravio bez 3 HOF igraca.IlCapitano je napisao/la:Ne, nego mislim da Irving nece preokrenuti seriju finala konferencije i izbaciti najboljeg igraca planete. Kad se vec igramo gledanja u buducnost i sl...adriano_leite je napisao/la:Mislis da Irving nece otici u finale sa Cavsima ove ili naredne sezone?IlCapitano je napisao/la:Game 4 ECF-a 2010 je nesto sto Irving nikad u karijeri nece uraditi. A ujedno i razlog zasto nam je adriano "butthurt" na Ronda cak kad ga niko i ne spominje.![]()
Da ne spominjem ostale monstruozne utakmice i triple doublove u PO. Necemu sto je Irving samo na 2K dozivio.
Nista manje od kolege adriana koji se ovdje baca(o) raznim nebulozama u vezi Ronda. Nisi se tada javljao pa bih te zamolio da postupis i ovdje na isti nacin.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne bih da se petljam u raspravu,ali jesi li to ti vidovit pa znas sta ce decko da uradi?Apsolutno ,po talentu,ne pokazuje da nece biti u stanju uraditi bilo sta u PO-u!?IlCapitano je napisao/la:Game 4 ECF-a 2010 je nesto sto Irving nikad u karijeri nece uraditi. A ujedno i razlog zasto nam je adriano "butthurt" na Ronda cak kad ga niko i ne spominje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
a to što je Rondo imao 2 sezone za redom dvije ACL povrede, to ništa jelde ?
Haj bolan više prestani branit Irvinga i kad treba i kad ne treba, po tvojim pričama lik ispada najbolji playmaker lige. Nemam ništa protiv momka al jednostavno je odvratno koliko ti omalovažavaš svakog drugog playa i kako svi kome Kyrie nije bolji od Walla nemaju pojma.

- adriano_leite
- Kontakt:
Ja uopste ne bih nista pisao ni za Ronda ni za Walla ni za bilo kojeg drugog da se ne omalovazava Kyrie na ovom forumuEpidaurus je napisao/la:a to što je Rondo imao 2 sezone za redom dvije ACL povrede, to ništa jelde ?Haj bolan više prestani branit Irvinga i kad treba i kad ne treba, po tvojim pričama lik ispada najbolji playmaker lige. Nemam ništa protiv momka al jednostavno je odvratno koliko ti omalovažavaš svakog drugog playa i kako svi kome Kyrie nije bolji od Walla nemaju pojma.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Kako liga zeli Oklahomu u playoffu. Nadam se da Memphis pusta Phoenix iducu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma naravno, nema veze sto je Rondo u prajmu polomio koljeno i na pocetku ove sezone slomio ruku. Nema veze sto su ti HOF igraci bez Ronda ispali od Knicksa koje su godinu ranije izbacili bez problema sa njim. Nema veze sto je od 2010. pa ovamo bio najbolji igrac sa tim HOF igracima i produzio im karijere i citav plan koji je Boston imao na pocetku 2007. Nema veze ni sto je uz povrede prolazio u 6 mjeseci dva velika perioda tranzicije u dvije razlicite fransize. Samo Cavsima je dozvoljeno da budu neuigrani i Irvingu da ima milion izgovora.
Hajde bolan na spavanje. I nemoj slucajno da bi sanjao PO 2010...

- IlCapitano
- Kontakt:
Trebas vec jednom shvatiti da necije misljenje da je neko bolji od Irvinga ili da je Irving u necemu los nije omalovazavanje, vec samo to, necije misljenje. Ne ulaziti kao kauboj i ispravljati krive drine jer Boze moj, nisu svi zaljubljeni u Kyriea.adriano_leite je napisao/la:Ja uopste ne bih nista pisao ni za Ronda ni za Walla ni za bilo kojeg drugog da se ne omalovazava Kyrie na ovom forumuEpidaurus je napisao/la:a to što je Rondo imao 2 sezone za redom dvije ACL povrede, to ništa jelde ?Haj bolan više prestani branit Irvinga i kad treba i kad ne treba, po tvojim pričama lik ispada najbolji playmaker lige. Nemam ništa protiv momka al jednostavno je odvratno koliko ti omalovažavaš svakog drugog playa i kako svi kome Kyrie nije bolji od Walla nemaju pojma.
![]()
. Imao je i Rose povreda, jako teskih, pa se nadju likovi koji ga ismijavaju, na ovom forumu, a mnogi bi igraci prekinuli karijeru nakon takvih povreda
.
- adriano_leite
- Kontakt:
Hhahahhaha izvini molim te sto koristim forum, pa sto pisem na istom i sto ne zelim da mi neko sere. Btw. uopste me ne boli poraz od Bostona u godini u kojoj je James rijesio da se ujedini sa WadeomIlCapitano je napisao/la:Ma naravno, nema veze sto je Rondo u prajmu polomio koljeno i na pocetku ove sezone slomio ruku. Nema veze sto su ti HOF igraci bez Ronda ispali od Knicksa koje su godinu ranije izbacili bez problema sa njim. Nema veze sto je od 2010. pa ovamo bio najbolji igrac sa tim HOF igracima i produzio im karijere i citav plan koji je Boston imao na pocetku 2007. Nema veze ni sto je uz povrede prolazio u 6 mjeseci dva velika perioda tranzicije u dvije razlicite fransize. Samo Cavsima je dozvoljeno da budu neuigrani i Irvingu da ima milion izgovora.![]()

Btw. sto se tice zaljubljenosti u Kyriea, sta tek onda reci za tvoje osjecaje za Ronda, to nije ni zaljubljenost, to je poprimilo nove dimenzije

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Tatica Pierce 

De nemoj da im sixersi prekinu niz.. 

ser del barça es el millor que hi ha !
Pierce otac 

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
- adriano_leite
- Kontakt:
Joj lude utakmice, imali smo 14 razlike, sada Minny vodi 3 razlike pred pocetak cetvrte cetvrtine. Wiggins ne moze da profula, a Martin na isteku napada i na 14 sekundi do kraja cetvrtine baca neki divlji floater sa jedno 6 metara s lijeve strane
.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- IlCapitano
- Kontakt:
Igrac je otisao iz mog tima i ja nastavio pratiti svoj tim kao i do tada. To sto u nocima i terminima kada moj tim ne igra pratim druge timove i igrace koji su mi dragi se zove NBA i gledanje utakmica.adriano_leite je napisao/la:Hhahahhaha izvini molim te sto koristim forum, pa sto pisem na istom i sto ne zelim da mi neko sere. Btw. uopste me ne boli poraz od Bostona u godini u kojoj je James rijesio da se ujedini sa WadeomIlCapitano je napisao/la:Ma naravno, nema veze sto je Rondo u prajmu polomio koljeno i na pocetku ove sezone slomio ruku. Nema veze sto su ti HOF igraci bez Ronda ispali od Knicksa koje su godinu ranije izbacili bez problema sa njim. Nema veze sto je od 2010. pa ovamo bio najbolji igrac sa tim HOF igracima i produzio im karijere i citav plan koji je Boston imao na pocetku 2007. Nema veze ni sto je uz povrede prolazio u 6 mjeseci dva velika perioda tranzicije u dvije razlicite fransize. Samo Cavsima je dozvoljeno da budu neuigrani i Irvingu da ima milion izgovora.![]()
Hajde bolan na spavanje. I nemoj slucajno da bi sanjao PO 2010....
Btw. sto se tice zaljubljenosti u Kyriea, sta tek onda reci za tvoje osjecaje za Ronda, to nije ni zaljubljenost, to je poprimilo nove dimenzije. Kada igrac ode iz mog tima, ja nastavljam pratiti svoj tim, ne pratim drugi tim, sto znaci da ti je jako tesko. ali bice bolje, zaljubit ces se i u Smarta
. Kazes da ja ispravljam krive drine, sta onda ti radis na spomen Ronda?
Ja sam se na spomen Ronda javio na tvoje nicim izazvano po 100-ti put prozivanje istog covjeka cim ti neko dirne Irvinga. Kada se i javim na spomen Ronda ne ubacujem u pricu jos 10 drugih igraca i ne pljujem ih da bih dokazao poentu. Rondove igre u periodu o kojem raspravljamo to same rade. Tebi i Greivisu prepustam 2K fore.
Nisam siguran da te "ne boli poraz" koji je natjerao Jamesa da se udruzi sa Wadeom, ali neka bude kako ti kazes.
Toliko od mene.
Edit: Truth

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.