Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

slani grad
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la slani grad » 02 apr 2010, 01:41

fino je biti optimista..i treba...al onakvu demonstraciju i dominaciju barce i to na emiratu dugo u fudbalu vidio nisam :o :o ..pa ono je bilo strasno u 1. poluvremenu...samo me nervira smijesna izjava onog nadobudnog francuza..jos malo pa ce ispast da je arsenal bio bolji :shock: :shock: ....ljudi su vas demolirali...samo vas je teska sadaka spasila blamaze i to u prvih 20 minuta...barca je djelovala ko da je igrala protiv TOSK-a...vi ako dobijet barcu na nou kampu bez fabregasa,van persija,arsavina,galasa i jos neznam ni ja ko nece igrat treba odmah poslije utakmice pehar da vam dodijele i da se blokira ovogodisnja liga prvaka...al vidjet cemo...u nadi je i magarac crko :?
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 02 apr 2010, 11:18

Moze li se Wilshere sada vratiti sa posudbe? Dobro bi nam dosao nakon svih ovih povreda.
Povrede, povrede, povrede
Pojavila se teorija da je Vudu carobnjak zacarao tim Arsenala...
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 apr 2010, 11:36

Mislim da ne može, da do kraja sezone je on u Boltonu...

Mah, nek čaraju al ja i dalje vjerujem u ove momke...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 apr 2010, 11:37

Fabregas izvan terena šest tjedana zbog puknuća kosti

Kapetan Arsenala Cesc Fabregas propustit će ostatak sezone nakon što je u utakmici protiv Arsenala zaradio napuknuće kosti fibule desne noge. Međutim, 22-godišnji nogometaš je uvjeren kako to neće utjecati na njegov nastup na svjetskom prvenstvu.

U izjavi iz Arsenala stoji: "Nakon današnjih pretraga klub može potvrditi da je Cesc Fabregas pretrpio manje napuknuće desne fibule kao rezultat sudara sa Carlesom Puyolom. Kao posljedica toga, Cesc će propustiti ostatak domaće sezone i izvan terena će biti oko šest tjedana."

Fabregas, koji je ove sezone u sjajnoj formi i postigao je 19 golova u svim natjecanjima, je u posljednji trenutak zauzeo svoje mjesto u momčadi za susret sa Barcelonom nakon što je u subotu ozlijedio koljeno, ali kaže kako mu nije žao što je zaigrao napola zdrav.

šteta, prava šteta
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 apr 2010, 11:39

Plus dodaj da Andreja nema 3 sedmice, da Gallasa nema do kraja sezone, kao i već RVP-a, GIbbs-a, Djourua, Vele... Mašala... Od ovog spiska povređenih može se jaka ekipa sastavit :)

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 02 apr 2010, 12:16

GunnerS je napisao/la:Plus dodaj da Andreja nema 3 sedmice, da Gallasa nema do kraja sezone, kao i već RVP-a, GIbbs-a, Djourua, Vele... Mašala... Od ovog spiska povređenih može se jaka ekipa sastavit :)
Od engleskih timova ja navijam za Arsenal i Everton , jer igraju meni najljepsi nogomet u EPL.
Stvarno sam ocekivao da ce osvojiti EPL ove sezone , al stvarno , s ovim silnim ozljedama , mislim da nisu sposobni tako nesto uraditi .
Ali kao sto su pokazali da nakon ozljeda mogu dobro igrati , moze se desiti i cudo.
Sada ce Walcott doci do prilike da pokaze kakav je potencijal.
GunnerS je napisao/la:@Furymaker, ako nije igrao godinu dana, kako će odigrat onda i jednu utakmicu ove sezone ?!
Ovaj sin3x je rekao da Vela nije igrao godinu dana ,a ja mu odgovorio kako nije igrao godinu dana ako je skupio 17 nastupa za Arsenal , pa evo sada je sam pobio ono sto je napisao , rekao da je zadnju tekmu odigrao protiv Stoke-a u januaru , znaci prije 3mjeseca -.-

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 02 apr 2010, 17:59

Furymaker je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Plus dodaj da Andreja nema 3 sedmice, da Gallasa nema do kraja sezone, kao i već RVP-a, GIbbs-a, Djourua, Vele... Mašala... Od ovog spiska povređenih može se jaka ekipa sastavit :)
Od engleskih timova ja navijam za Arsenal i Everton , jer igraju meni najljepsi nogomet u EPL.
Stvarno sam ocekivao da ce osvojiti EPL ove sezone , al stvarno , s ovim silnim ozljedama , mislim da nisu sposobni tako nesto uraditi .
Ali kao sto su pokazali da nakon ozljeda mogu dobro igrati , moze se desiti i cudo.
Sada ce Walcott doci do prilike da pokaze kakav je potencijal.
GunnerS je napisao/la:@Furymaker, ako nije igrao godinu dana, kako će odigrat onda i jednu utakmicu ove sezone ?!
Ovaj sin3x je rekao da Vela nije igrao godinu dana ,a ja mu odgovorio kako nije igrao godinu dana ako je skupio 17 nastupa za Arsenal , pa evo sada je sam pobio ono sto je napisao , rekao da je zadnju tekmu odigrao protiv Stoke-a u januaru , znaci prije 3mjeseca -.-
ja sam rekao tako kako sam rekao... jesi ti rekao ikad za svoga jarana kojeg nisi vidio 2 mjeseca nisam te vidio godinu???? zadnja pocetna tekma u januaru koji je sad mjesec ??? bas si bukva/lac
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 02 apr 2010, 20:39

Sad citam da je i za Arshavina sezona gotova... :o :( :roll:
Da smo veci dio sezone odigrali u najjacem sastacu, bili bi sigurno prvaci, a ove nas povrede skroz dotukose.
-----------Almunia------------
Sagna---Gallas-Vermi-Clichy
------------Song---------------
------Cesc-------Nasri/Diaby-
--Theo-------------Arshavin--
------------RvP-----------------
Umjesto ovoga sada imamo ovo...
-----------Almunia------------
Sagna---Sol--Vermi---Traore
------------Song---------------
------Nasri--------Diaby------
--Theo-------------Rosicky---
------------Bendtner-----------
Samo da se Van Persie nije povrijedio, sve bi bilo drugacije. :( Kada su ono rekli da ce se vratiti?
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 apr 2010, 20:41

Arsenal je po meni otpao iz svih kalkulacija za titulu. Ispasti će i nažalost po njihovim navijačima i u Ligi prvaka. Arshavin i Fabregas, dvije svjetske zvijezde out for the season. Šteta. :oops:

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 02 apr 2010, 20:49

Neutral je napisao/la:Arsenal je po meni otpao iz svih kalkulacija za titulu. Ispasti će i nažalost po njihovim navijačima i u Ligi prvaka. Arshavin i Fabregas, dvije svjetske zvijezde out for the season. Šteta. :oops:
Ma ja cu vjerovati u titulu sve do zadnjeg kola, i da nam rezerve igraju imali bi dovoljno jak tim da pobjedimo timove tipa Wolverhampton. Ko kaze da cemo ispasti iz LP?! :P :D
Nemoj zaboraviti Van Persiea i Gallasa. Iskreno meni je najvise krivo zbog RvP. On je strasno podcijenjen, za mene mozda i najbolji igrac Arsenala. ;)

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 03 apr 2010, 17:58

BENDTNER..... kako mi je covjek popravio dan...i to u 94. minuti...ma nema dalje...bice zvijer za koju godinu!!!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 03 apr 2010, 17:59

drago mi je da je Arsenal pobjedio , jest da je u 94-oj minuti al nema veze.
Ovako su ostali jos uvijek u igri za EPL.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 apr 2010, 18:03

Jooj utakmice.
Velika nadmoć Topnika, ali lopta nije htjela u gol. I onda u 94. minuti, čovjek koji je fulao nemoguće postiže gol za pobjedu Topnika.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 03 apr 2010, 18:03

ma neka je pobjeda pa u 94. ... nego ako budu ovako igrali neefikasno protiv pjetlova slijedece sedmice nece biti dobro... u prvom poluvremenu se zajbavali umjesto da daju golove ...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 apr 2010, 18:03

Drago mi je sto Arsenal ostaje u utrci za titulu, ali mnogo ste tanki.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 03 apr 2010, 18:14

Potpuno zaslužena pobjeda Arsenala koja ih ostavlja o utrci za titulu.
Gosti se branili citavu utakmicu,Arsenal napadao i promašivo priliku za prilikom na kraju Bendtner postigao gol glavom.Pa ne može se bunkerom klasicnim do bodova,nema pravde tu.
Onaj Dudu promašaj igrac, mada ni Vela ništa nije pokazao danas.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 03 apr 2010, 18:16

Eduardo propao ko žeton! :cry:
HSK Zrinjski Mostar

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 03 apr 2010, 19:19

Nemogu da vjerujem da sam dozivio da i ja izgubim strpljenje sa nekim Arsenalovim igracem. Dudu je sve slabiji i slabiji. Nije problem sto on fuli koju sansu, nego na terenu izgleda skroz nezainteresovano. Vela je trebao dobiti sansu puno ranije i sigurno bi je iskoristio. Ovako i nije bilo puno vremena da se pokaze.
Uglavnom, vise nego zasluzena pobjeda. Bili smo bolja ekipa, a Nasri je opet pokazao da je sve bolji i bolji. Mislim da ce on biti kljucni igrac za tekmu sa Barcom.
Rosicky je takodjer odlicno odigrao, a Thea bi trebali iskoristiti kao jokera, tada je puno jaci...
-------------Almunia-------------
-Sagna-Sol-Verminator-Clichy-
---------------Song---------------
-------Nasri--------Diaby--------
-Eboue------------------Rosicky-
----------Bendtner--------------
Ovako poceti protiv Barce i onda u tamo nekoj 60. ubaciti Thea. ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 apr 2010, 19:20

Romariooo je napisao/la:Drago mi je sto Arsenal ostaje u utrci za titulu, ali mnogo ste tanki.
Hehe, tješi se :)

Svaka čast momcima, napadali su sve do kraja i nisu se predavali i ovo je neki novi Arsenal, jer prošlih godina ovo nisu imali, već do 80' bi kontali da ne mogu više a sada se bore do zadnjeg zvižduka sudije..

Svaka čast... Samo naprijed, možemo mi to...bar ispred manchestera :)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 apr 2010, 19:45

s kim iducu igrate :)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.