Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

enobarca
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la enobarca » 31 jan 2015, 20:29

Vidim svakodnevno se proteze prica o Dzekinom odlasku, od toga nema nista, njemu nije lose.Prima ogromne pare, ovakvu platu mu vise niko nece dati, naravno da mu se ne ide nigdje.
Sto se tice utakmice nije mogao nista ni pokazati za ovo malo vremena sto je igrao, najzalosnije je sto u ekipi Sitija nema nikoga da zna centrirati, Navas je imao priliku par puta da trazi Dzeku, ali lik ne zna jednostavno, kramp najveci u timu, to pokazuje kad god igra skoro.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 31 jan 2015, 20:30

Samo šteta što nije prošao onaj pas Milnera čini mi se da je on bio, malo je falilo da dođe do Džeke i on bi je glavom zakucao u gol. I ovaj zadnji korner, oni krenuli polahko gradit akciju a vrijeme isteklo, ubacije unutra pa šta bude.

Navas tri puta pogađa igrača.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 jan 2015, 20:35

Nerminovic je napisao/la:Navas sam sebe dribla, niko drugog, on je za Lulica profesionalni kloc :wave:
Davno prezvakana tema. Covjek je dezurno smetalo. Ima ogromu brzinu i moze trcati dvije utakmice ako treba. To mu je glavni kvalitet da smeta drugim igracima. Ponekad 1 od 10 ubacaja pogodi. Vec mnogi navijaci Citya su skontali ( sa zakasnjenjem ) da covjek nezna predriblat igraca znaci bjezi od igre jedan na jedan ( a igra krilo ) i da kod ubacaja jednom od 10 puta dobro plasira asistenciju.
Mada Pellegrinuju je nazalost potreban jer je igrac koji ne zahtjeva da je starter i ne buni se. Cim bi doveo Bejla, Reusa ili nekog boljeg igraca morao bi ispasti ili Nasri ( sto se nece desiti ) ili skroz promjenit formaciju u 4-5-1. ( problem jer ima cetvoricu superkvalitetih napadaca ) Tu je jos i problem Milnera koji je skontao da je samo backup igrac i trguje i zaigrat ce puno puta umjesto Navasa posebno protiv grubljih ekipa u gostima.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 31 jan 2015, 20:38

Virtu4l je napisao/la:Navas je odigrao najbolju utakmicu u dresu Cityja.
+1 Potpuno upravu.

@Ajax
Ma znam sta si mislio, samo se malo zezam, smiljesno zvucilo kako ti je taj prvi post ispao.

Pretjerujete ljudi sa kritikama. U gostima Chelseau, City je odigrao sasvim solidno, na kraju su mogli i sa malo srece do pobjede. Danas titulu nisu mogli pobjedit, ali vrlo lahko su je mogli izgubit. Yebiga i ja bih volio da Dzeko igra vise ali jednostavno nije na nivou Aguera, kad se pomalo vrati u formu dobit ce i vecu minutazu.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 jan 2015, 20:43

Goalgetter je napisao/la:U Cityu samo Kolarov zna centrirati loptu. Zayebi ovaj ostatak, pogotovo Navasa.

Navas = Avdija

Cak i Avdija Vedu pogodi u glavu, al ovaj meda ne moze.
Nekada je Dzeko bio top5 napadac svijeta. Koji je bio opasan iz svih mogucih situacija. Znaci kompletan napadac. I igrac kojem su pomagale sudije kao sto jednoj super zvijezdi prilici. Danas kada neko igra protiv Citya protivnicki trener kaze da maksimalno paze na Aguera i Silvu a Dzeko ako zaigra neka pripraze na ubacaje sa lijeve strane Kolarova da ih presjeku i da paze na visoke lopte na Dzeku odnosno igru glavom.

Eno Nastasic bio peti stoper Citya zbog kretenskog trenera. Cak Boyata je bio cetvrti izbor. I danas Nastasic starter za jedan Schalke i bice starter do kraja sezone. Odnosno dok god bude igrao za Schalke. Jest se zajeb sto je otisao iz Shitija, yes yes

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 31 jan 2015, 20:50

Ajax je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:U Cityu samo Kolarov zna centrirati loptu. Zayebi ovaj ostatak, pogotovo Navasa.

Navas = Avdija

Cak i Avdija Vedu pogodi u glavu, al ovaj meda ne moze.
Nekada je Dzeko bio top5 napadac svijeta. Koji je bio opasan iz svih mogucih situacija. Znaci kompletan napadac. I igrac kojem su pomagale sudije kao sto jednoj super zvijezdi prilici. Danas kada neko igra protiv Citya protivnicki trener kaze da maksimalno paze na Aguera i Silvu a Dzeko ako zaigra neka pripraze na ubacaje sa lijeve strane Kolarova da ih presjeku i da paze na visoke lopte na Dzeku odnosno igru glavom.
zato što džeko nema brzinu i agilnost za englesku, ne mozes primit loptu već te 4 igrača udaraju...
u njemačkoj primiš loptu, pogledaš, kreneš, pa ti onda neko priđe...

džeko je u citiju stvoren kao igrač zadatka, zna zagraditi loptu, spuštati, očito to je njegovo, i njegovo je da zvekne glavom... teretanom ga napucali, ubili mu i ono malo brzine što je imao...

jednostavno, njemačka je za njega!
mislim da je i ivica osim jednom rekao da džeko nije za engleske

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 31 jan 2015, 20:51

Edine, druže, dina ti, mijenjaj klub.

Valjda nas Ajax tad malo popusti :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jan 2015, 20:53

I ja se iskreno nadam da će promijeniti klub u ova 24 sata koliko je ostalo do kraja prelaznog roka, samo da ovaj cirkus na temi prestane.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 31 jan 2015, 20:56

slika

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 jan 2015, 21:18

Evil Genius II je napisao/la:slika
Po meni ne treba da mu to vise bude presudni faktor. Strasan je igrac koji umije da bude lider i da golovima i igrama vodi manje ekipe ka velikim stvarima uz adekvatnu podrsku. Primjeri su repka i Wolfsburg, dodajmo i golove od krucijalne vaznosti u osvajanjima titula MC-a. Vrijeme mu je da ponovo postane igrac broj jedan u nekoj ekipi, idealne sredine za njega su Roma, Inter, Dortmund, Wolfsburg. City je sredina u kojoj to ne moze biti, i kad proradi kepec ga prikuje za klupu u narednim tekmama.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 31 jan 2015, 21:26

Sabinho je napisao/la:
Evil Genius II je napisao/la:slika
Po meni ne treba da mu to vise bude presudni faktor. Strasan je igrac koji umije da bude lider i da golovima i igrama vodi manje ekipe ka velikim stvarima uz adekvatnu podrsku. Primjeri su repka i Wolfsburg, dodajmo i golove od krucijalne vaznosti u osvajanjima titula MC-a. Vrijeme mu je da ponovo postane igrac broj jedan u nekoj ekipi, idealne sredine za njega su Roma, Inter, Dortmund, Wolfsburg. City je sredina u kojoj to ne moze biti, i kad proradi kepec ga prikuje za klupu u narednim tekmama.
Ma ima toga, ali brate, Edin je čovjek koji je deset godina u vrhunskom fudbalu,da bi tu bio morao si mnogo uložiti truda i rada, uradio je mnogo, osvojio mnogo, zaradio ihahhajjjj, vjerovatno ima i on svoje konte, možda se i zasitio svega, možda mu odgovara ova situacija sada, para ide a ja ležim........stvarno je i dosadno i tegobno čitatai stalno iste postove....
ako se nekom ne gleda Edin, nek propusti.....i ja propustim utakmice Citija, ne da mi se gledati hoće li ući neće li ući.....ali odmah za tastaturu i pisati idi Edine....ubi brate....

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 jan 2015, 21:28

Tu smo da diskutujemo. Ja nisam zagovarao to medjutim mislim da bi i njemu prijalo. Edin je vrhunski sportista i sigurno da tezi ka boljem.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 31 jan 2015, 21:34

Sabinho je napisao/la:Tu smo da diskutujemo. Ja nisam zagovarao to medjutim mislim da bi i njemu prijalo. Edin je vrhunski sportista i sigurno da tezi ka boljem.
Ma ok je, niti ja kome mogu zabraniti niti bih i da mogu zabranio bilokome da piše šta hoće.......ali meni jednostavno nekako tegobno isto čitati ima tri-četiri godine......

Ja bih ga isto volio vidjeti negdje drugo.....ali on odlučuje, dosada je pravio dobre odluke, ima vjerovatno i svoje razloge....mislim

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 jan 2015, 21:37

gost je napisao/la:Ma ima toga, ali brate, Edin je čovjek koji je deset godina u vrhunskom fudbalu,da bi tu bio morao si mnogo uložiti truda i rada, uradio je mnogo, osvojio mnogo, zaradio ihahhajjjj, vjerovatno ima i on svoje konte, možda se i zasitio svega, možda mu odgovara ova situacija sada, para ide a ja ležim........stvarno je i dosadno i tegobno čitatai stalno iste postove....
ako se nekom ne gleda Edin, nek propusti.....i ja propustim utakmice Citija, ne da mi se gledati hoće li ući neće li ući.....ali odmah za tastaturu i pisati idi Edine....ubi brate....
Cuj vrhunskom i ambicioznom sportisti koji sigurno zeli biti jedan od boljih na svijetu i bio je odgovara da lezi i neigra. E svasta :facepalm: :facepalm: Svi oni zive za slavu i svi oni zele igrati i zabijati golove posebno napadaci. Sto je Dzeko i dokazao u utakmicu protiv Bayerna kada je bio ljut poslje zamjene. Mozda se je promjenio u ovih par godina ili navikao na ovo jednu igras, drugu naigras ko ce ga znati. Nema tih para koje mogu da kupe da si lider jednog velikog tima i prva zvijezda.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 31 jan 2015, 21:49

Ajax je napisao/la:
gost je napisao/la:Ma ima toga, ali brate, Edin je čovjek koji je deset godina u vrhunskom fudbalu,da bi tu bio morao si mnogo uložiti truda i rada, uradio je mnogo, osvojio mnogo, zaradio ihahhajjjj, vjerovatno ima i on svoje konte, možda se i zasitio svega, možda mu odgovara ova situacija sada, para ide a ja ležim........stvarno je i dosadno i tegobno čitatai stalno iste postove....
Cuj vrhunskom i ambicioznom sportisti koji sigurno zeli biti jedan od boljih na svijetu i bio je odgovara da lezi i neigra. E svasta :facepalm: :facepalm: Svi oni zive za slavu i svi oni zele igrati i zabijati golove posebno napadaci. Sto je Dzeko i dokazao u utakmicu protiv Bayerna kada je bio ljut poslje zamjene. Mozda se je promjenio u ovih par godina ili navikao na ovo jednu igras, drugu naigras ko ce ga znati. Nema tih para koje mogu da kupe da si lider jednog velikog tima i prva zvijezda.
:mrgreen: pa dobro, vjerovatno si mlad momak.....kad ostavriš neke ciljeve, ostvariš sebe, onda poželiš i malo smirenja.....ima čovjek svoj život,svoje odluke, navijaj ili ne navijaj za njega, onakvog kakav jeste.....ne za onakvog kakvog bi ti želio da on bude....

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 jan 2015, 21:52

Ne slazem se nikako sa tobom. Uostalom ja sam napisao sta mislim o klubu, konkurenciji i trasferima i nebi da se ponavljam. I ne djelim tvoje misljenje da nije vise toliko ambiciozan kao nekada sto je bio i da mu je svejedno sto igra malo. Jer takvih igraca je jako malo a posebno jos da su dokazani napadaci u najboljim igrackim godinama sto je bitno i jos balkanci.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 31 jan 2015, 23:44

Nisam gledao utakmicu, samo da kazem da sam odusevljen sto ga je Pelegrini uveo opet u 80-oj minuti. Svaka ti cast Edine kad to mozes trpit. Ostani u City-u do kraja karijere, bit ces legenda kluba. Bit ces joker sa klupe, davat 5 golova po sezoni, i to svaki od njih u odlucujucim utakmicama i donijet im jos titula, a onda opet na klupu kao i do sada. Ako je tebi to dobro i meni je :salut:

Pogba
Kontakt:

Edin Džeko

Post Postao/la Pogba » 31 jan 2015, 23:44

Jbt pozelio sam da gledam naseg najboljeg igraca, predugo traje ovo oko povrede. Danas koja minutica i za nadati se da ce do kraja sezone dati bar nekih 10 golova jer je statisticki ruzna slika za sada.

O promjeni kluba, pa i lige je suvisno i pisati, to se trebalo desiti vec prije.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 01 feb 2015, 00:09

Bilo bi fino kad bi otisao nazad u Bundesligu!Previse je on dobar igrac da sjedi na klupi .

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 feb 2015, 00:21

šta veliš Ajax da mijenja klub :hmmmmm:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Normus90 i 13 gostiju.