yebo me dan kad god odigram više italijane!
najpoganiji narod na svijetu!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Gledao sam posljednjih 20 minuta i nije mi jasno šta radi u 16-ercu kad lopta kruži oko istog i kad stvore kao neki pritisak, zar on ne bi trebao biti izvan 16 i pokretati te akcije...Evil Genius II je napisao/la:kad smo vec kod tog komplikovanja moram opet (pisao sam i ranije) to spomenuti: jednostavno mora cesce sutirati i biti odlucniji u situacijama kada primi loptu blize golu. mislim, svi su veceras pokusali sa sutevima van 16 tj svi osim njega.
roma je rastiman orkestar u zadnjih par sedmica i traziti bilo kakvu logiku u njenoj igri i 'akcijama' je, vjeruj mi, gubitak vremena. forsira se kao neki free flow napadacki fudbal sa dosta slobode u igri koji je zapravo vaser gdje radi sta ko hoce bez sekunde discipline.Virtu4l je napisao/la:Gledao sam posljednjih 20 minuta i nije mi jasno šta radi u 16-ercu kad lopta kruži oko istog i kad stvore kao neki pritisak, zar on ne bi trebao biti izvan 16 i pokretati te akcije...
da, trebamo ga prodati i time cemo rijesiti sve probleme.MCMXXVII je napisao/la:**** od igrača, na našim portalima o njemu pišu bajke, a sve je više rominih navijača mu jebu mater.
činjenica je da od utakmice s interom nije ništa pokazao. pa jedan keita u 36-toj za njega je doktor fudbala.
alibi igrač koji živi od slobodnjaka ili nekog nadahnutog poteza. već 4 godine nije ni sekunde napredovao.
nećemo riješiti sve, ali ćemo dovesti igrača koji se neće većinu vremena skrivati iza saigrača i samo gledati kako da loptu doda tottiju. isto tako i u reprezezentaciji. uvijek tražite izgovore i uvijek neko drui kriv.Evil Genius II je napisao/la:da, trebamo ga prodati i time cemo rijesiti sve probleme.MCMXXVII je napisao/la:**** od igrača, na našim portalima o njemu pišu bajke, a sve je više rominih navijača mu jebu mater.
činjenica je da od utakmice s interom nije ništa pokazao. pa jedan keita u 36-toj za njega je doktor fudbala.
alibi igrač koji živi od slobodnjaka ili nekog nadahnutog poteza. već 4 godine nije ni sekunde napredovao.
Pišeš gluposti. Kad ćete više skontat da on nije "desetka" tj igrač od nadahnutih poteza, jeb.enih driblinga i soliranja. Po toj logici je i Modrić neznalica, jer od njega rijetko vidiš golove i asistencije ali čim ga izvadiš iz ekipe dobro se osjeti izostanak. On je igrač koji odlično odrađuje svoju ulogu samo što je Roma trenutno ekipa bez glave i bez repa kojoj fali jedno 5 kvalitetnih igrača na raznim pozicijama da bi sve to izgledalo kako treba.MCMXXVII je napisao/la:**** od igrača, na našim portalima o njemu pišu bajke, a sve je više rominih navijača mu jebu mater.
Ja tebe nakon ovakvog komentara mogu samo nazvati neznalicom.MCMXXVII je napisao/la:nećemo riješiti sve, ali ćemo dovesti igrača koji se neće većinu vremena skrivati iza saigrača i samo gledati kako da loptu doda tottiju. isto tako i u reprezezentaciji. uvijek tražite izgovore i uvijek neko drui kriv.Evil Genius II je napisao/la:da, trebamo ga prodati i time cemo rijesiti sve probleme.MCMXXVII je napisao/la:**** od igrača, na našim portalima o njemu pišu bajke, a sve je više rominih navijača mu jebu mater.