Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

plavipatriota
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la plavipatriota » 31 jan 2015, 22:38

ja qrca i ekipe :facepalm: :facepalm: :facepalm:

yebo me dan kad god odigram više italijane!
najpoganiji narod na svijetu!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 31 jan 2015, 22:40

pjanic veceras dobar u losoj romi. pregled igre i tacnost pasova kao i uvijek na visokom nivou i ponovo je bio pokretac svih akcija. uspio je ubiljeziti i asistenciju, a moglo ih je biti i jos par da je astori bio precizan nakon kornera (pogodio precku) i da cijela ekipa nije komplikovala cim se nadje u sesnaestercu, a to je bilo nekih 50 puta veceras. kad smo vec kod tog komplikovanja moram opet (pisao sam i ranije) to spomenuti: jednostavno mora cesce sutirati i biti odlucniji u situacijama kada primi loptu blize golu. mislim, svi su veceras pokusali sa sutevima van 16 tj svi osim njega.

sto se rome kao ekipe tice, copy paste od prethodnih par utakmica :thumbdown:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 31 jan 2015, 22:41

Florenzija na posudnu u Piacenzu, a neka dovedu Harisa Duljevića :rol:

:guz:

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 31 jan 2015, 22:41

italijani trebaju ugasit klubski fudbal i krenut ispočetka... :sick: :puke: :puke: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 31 jan 2015, 22:41

Ja utakmice I sra.nja

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 jan 2015, 22:42

Pa ovi nisu u stanju izvrsiti pritisak na Empoli plus nemaju kao Juve igraca koji ce izmisliti gol. Utrka za titulom gotova.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 31 jan 2015, 22:43

e moj pjanicu,bjezi odatle inace titule neces sigurno dugoo vidjet tj nikad

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jan 2015, 22:45

Evil Genius II je napisao/la:kad smo vec kod tog komplikovanja moram opet (pisao sam i ranije) to spomenuti: jednostavno mora cesce sutirati i biti odlucniji u situacijama kada primi loptu blize golu. mislim, svi su veceras pokusali sa sutevima van 16 tj svi osim njega.
Gledao sam posljednjih 20 minuta i nije mi jasno šta radi u 16-ercu kad lopta kruži oko istog i kad stvore kao neki pritisak, zar on ne bi trebao biti izvan 16 i pokretati te akcije...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 31 jan 2015, 22:48

Romi fali igrača na bukvalno svim pozicijama, golman, citava odbrana, dva dobra krila, i 2 dobra napadača i onda se mogu tituli nadati, sa ovim prosjecnim igračima, (čast izuzecima) oni ne bi mogli osvojiti ni bajramski turnir..
Pjaniću je najbolje da ide iz Rome, neće ništa osvojiti sa njom, samo ce stagnirati..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 31 jan 2015, 22:50

Virtu4l je napisao/la:Gledao sam posljednjih 20 minuta i nije mi jasno šta radi u 16-ercu kad lopta kruži oko istog i kad stvore kao neki pritisak, zar on ne bi trebao biti izvan 16 i pokretati te akcije...
roma je rastiman orkestar u zadnjih par sedmica i traziti bilo kakvu logiku u njenoj igri i 'akcijama' je, vjeruj mi, gubitak vremena. forsira se kao neki free flow napadacki fudbal sa dosta slobode u igri koji je zapravo vaser gdje radi sta ko hoce bez sekunde discipline.

@rios druze zavidim ti sto si propustio ovu tekmu.

MCMXXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMXXVII » 31 jan 2015, 22:53

**** od igrača, na našim portalima o njemu pišu bajke, a sve je više rominih navijača mu jebu mater.
činjenica je da od utakmice s interom nije ništa pokazao. pa jedan keita u 36-toj za njega je doktor fudbala.
alibi igrač koji živi od slobodnjaka ili nekog nadahnutog poteza. već 4 godine nije ni sekunde napredovao.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 31 jan 2015, 22:55

MCMXXVII je napisao/la:**** od igrača, na našim portalima o njemu pišu bajke, a sve je više rominih navijača mu jebu mater.
činjenica je da od utakmice s interom nije ništa pokazao. pa jedan keita u 36-toj za njega je doktor fudbala.
alibi igrač koji živi od slobodnjaka ili nekog nadahnutog poteza. već 4 godine nije ni sekunde napredovao.
da, trebamo ga prodati i time cemo rijesiti sve probleme.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 31 jan 2015, 22:55

Pa zar je zivota vam neko mislio da ce ovaj ikad sa Romom osvojiti Scudeto pored ekipe koja je 4354545x jaca od njih i koja ih mnozi sa nulom svaki put kad se sretnu... :?
Mire ako hoce titulu ili prelazak u Juve ili mijenjanje lige... drugacije nema sanse da ce on dici pehar Serie A.. Kup mogu osvojiti jer Juve tu ne baca sve karte na stol, al taj pehar i nije nesto cemu se treba bas teziti....
Ebenog Empolia koji ima jednog dobrog igraca (stopera Rugania) ne mogu pobijediti i to kuci :rol: :damn:

Potpuno preslikana situacija kao prosle god... Roma se zaholca... Scudetto je njihov u septembru, oktobru i novembru i nakon toga pocinju padati jer nemaju klupu ni blizu Juventusovoj a nemaju niti top klasu kakva je Tevez ili Pogba da jednim potezom donesu 3 boda ako ekipa lose igra....
I ista ce situacija biti i u narednim godinama.. Nisam Dzemila al ovo je cinjenica.... Juve napreduje, a Roma i ostali kaskaju.... Proci ce jos mnogo vode Bosnom i Hercegovinom dok neko osvoji Scudeto pored Juventusa....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

MCMXXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMXXVII » 31 jan 2015, 23:00

Evil Genius II je napisao/la:
MCMXXVII je napisao/la:**** od igrača, na našim portalima o njemu pišu bajke, a sve je više rominih navijača mu jebu mater.
nećemo riješiti sve, ali ćemo dovesti igrača koji se neće većinu vremena skrivati iza saigrača i samo gledati kako da loptu doda tottiju. isto tako i u reprezezentaciji. uvijek tražite izgovore i uvijek neko drui kriv.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 31 jan 2015, 23:03

Ne vjerujem koji odron od fudbala i ekipa. Ovakva Roma ne moze biti ozbiljna ekipa, a ne da bude kandidat za titulu. Ako nisu u stanju dobiti mrtvi Empoli u situaciji kada im pobjeda bas treba...

Pjanic se utopio u sivilo ekipe i bio jedan od losijih na terenu. Asistencija jedina svijetla tacka veceras. Mnogi ce reci da je upravo tom asistencijom odradio svoj posao za veceras, ali ja se nebih slozio. On mora preuzimati vise odgovornosti i povuci ekipu kada ne ide. U zadnjih 20-ak minuta je bio potpuno nevidljiv i dosta se zavlacio.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 31 jan 2015, 23:06

Pišeš gluposti. Kad ćete više skontat da on nije "desetka" tj igrač od nadahnutih poteza, jeb.enih driblinga i soliranja. Po toj logici je i Modrić neznalica, jer od njega rijetko vidiš golove i asistencije ali čim ga izvadiš iz ekipe dobro se osjeti izostanak. On je igrač koji odlično odrađuje svoju ulogu samo što je Roma trenutno ekipa bez glave i bez repa kojoj fali jedno 5 kvalitetnih igrača na raznim pozicijama da bi sve to izgledalo kako treba.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 31 jan 2015, 23:08

u svoj ovoj qrčevoj igri gdje je cijela liga odron, bolest i sl. primijetio sam da roma nema napadača, džeko bi u romi bio legenda, nazvali bi tribinu po njemu i dali mu trenersko mjesto nakon kraja karijere...
eldin adilović je za florenzia debeli Ronaldo

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 31 jan 2015, 23:39

MCMXXVII je napisao/la:
Evil Genius II je napisao/la:
nećemo riješiti sve, ali ćemo dovesti igrača koji se neće većinu vremena skrivati iza saigrača i samo gledati kako da loptu doda tottiju. isto tako i u reprezezentaciji. uvijek tražite izgovore i uvijek neko drui kriv.
Ja tebe nakon ovakvog komentara mogu samo nazvati neznalicom.
Kako to da se skriva iza igraca a svaku utakmicu ima najvise dodavanja u timu, stavise NAJVISE U CIJELOJ SERIJI A U DOSADASNJEM DIJELU PRVENSTVA...
Ja jedino sto njemu zamjerim jeste to sto ne zna biti sebican kada je to najpotrebnije.

Najprije imaj u vidu koju poziciju na terenu on igra (i opet je imao najvise kreiranih gol-sansi u cijeloj Evropi), zatim ogranicenost Rome kada je napad u pitanju, zapravo oni napadaca i nemaju na terenu, kao sto neko rece korisniji bi im bio adilovic nego ovi napadacki orjentisani igaci ala florenzi i sl...
Ja jednostavno ne mogu da vjerujem da Roma nije za ovoliko godina uspjela da dovede jednog Gomeza, Adebayora, Dzeku i sl...jednog klasicnog spica...Destro i Itturbe, to ne da nisu napadaci, nego to nisu ni igraci maltene, isto kao da su pogrijesili profesiju...jos kad se sjetim Borinija...Ja stvarno ne znam da li Sabatini i ostali ljudi zaduzeni za transfere uopce razumiju sta je to NAPADAC?

itd...itd...itd.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 31 jan 2015, 23:48

Roma tone i tone... Bravo Miretu za asist, bitno je da on odrzi formu do kraja sezone a onda ce se vjerovatno i desiti taj veliki transfer koji svi cekamo

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 feb 2015, 00:12

Gledao sam prvih pola sata, ovo Ljajic sada izvodi slobodnjake i iz Pjanicevih pozicija? Bio je jedan na pocetku, oko 30-tak metara malo po desnoj strani, ubilo se za njega ali.... Mire, grow a pair.... :roll:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, guillermo, Serha, soko, Zglavkar i 45 gostiju.