nije italija toliko losa.plavipatriota je napisao/la:suđenje, tempo igre, liga, sve je gadno u ovoj italiji...
![]()
![]()
![]()
roma je problem

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
nije italija toliko losa.plavipatriota je napisao/la:suđenje, tempo igre, liga, sve je gadno u ovoj italiji...
![]()
![]()
![]()
gledam ja utakmice i osim rome, rijetko se desi utakmica koja nije umor za oči...Evil Genius II je napisao/la:nije italija toliko losa.plavipatriota je napisao/la:suđenje, tempo igre, liga, sve je gadno u ovoj italiji...
![]()
![]()
![]()
roma je problem
ma jarane čekam, ali čekam tako i druge lige nekad, pa navijam za neki tim, ali bar bude zanimljiva tekma, puna tempa, nekako opet i ako padnem bude mi drago što sam pogledao finu tekmu...Sheyi je napisao/la:I ti garant čekaš Romu...
jarane vjeruj, i ja sam ko dijete volio da pratim italijane, iskreno uvijek sam više volio švabe, njihove utakmice su mi onako zanimljive (zna se desiti i tu neka uspavanka), ali italija nikada nije pala na niže grane...Evil Genius II je napisao/la:ma slazem se ja s tobom patrioto, nego salio sam se jer mi je to jedino i ostalo dok gledam ovaj cemer.
evo i kompenzacije
tu sam se i zeznuo. krajem 90ih zavolio talijane i dan danas ih pratim. uapmtio sam puno puno bolje dane tako da me sad svaka utakmica dobro razocara.plavipatriota je napisao/la: i ja sam ko dijete volio da pratim italijane
Evil Genius II je napisao/la:tu sam se i zeznuo. krajem 90ih zavolio talijane i dan danas ih pratim. uapmtio sam puno puno bolje dane tako da me sad svaka utakmica dobro razocara.plavipatriota je napisao/la: i ja sam ko dijete volio da pratim italijane
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Google Adsense [Bot], hujdur007, kakarut, Shogun, ZmajOdBosne33 i 49 gostiju.