Live klađenje
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Live klađenje
Berdych osvaja drugi set, kvota 6,00.
Al skoroWilly je napisao/la:Berdych osvaja drugi set, kvota 6,00.

-
- Kontakt:
Probati na Wawrinku da ce uzet ovo 6,0 kv
FC Eindhoven-PSV Reserves 2 @8.00
65min
Imali su cudni utakmica dosada u zadnje 3 gost dobivao i cak je bio prelaz 1/2, poluvreme vodio domacin evo sad izjednacio gost pa mozda opet zaluta kakva 2 tko zna
65min
Imali su cudni utakmica dosada u zadnje 3 gost dobivao i cak je bio prelaz 1/2, poluvreme vodio domacin evo sad izjednacio gost pa mozda opet zaluta kakva 2 tko zna
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
PAOK kv. 4.33, sitna uplata, kombinirano sa Smed kv. 47 
+ PSV kv. 4 (DNB)

+ PSV kv. 4 (DNB)
U. De Chile 0 - 1 Antofagasta probati uzivo keca ako ima gdje da se odigra
Macae 1 - 0 Flamengo probati 2 uzivo
Macae 1 - 0 Flamengo probati 2 uzivo
Upalim sad lajv, Peks apsolutni favorit protiv Kečkemetija. Gledam 35 minuta domaći ko osoljeni napadaju, gost centra nije presao. Sta da odigram? Kontam aj klubovi iz iste zemlje, mozda kakav prelaz
Uplatim ovo, na sitno:

Iduci napad gosti zabijaju
Sad gledamo 2 poluvrijeme i naravno, ajmooooooooooooooo Peks

Uplatim ovo, na sitno:

Iduci napad gosti zabijaju

- Slatinash_7
- Kontakt:
Ispratio sada ali 1x ipak,kasno mi je bilo za preokret...krmpotich je napisao/la:Upalim sad lajv, Peks apsolutni favorit protiv Kečkemetija. Gledam 35 minuta domaći ko osoljeni napadaju, gost centra nije presao. Sta da odigram? Kontam aj klubovi iz iste zemlje, mozda kakav prelaz![]()
Uplatim ovo, na sitno:
Iduci napad gosti zabijaju![]()
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Williams - Trump 2 @4.15
Trenutni Rezultat: 3-1 (igra se do 4)
Trenutni Rezultat: 3-1 (igra se do 4)
Zadnja izmjena: bevanda4, dana/u 22 feb 2015, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
U desetom selu živi Antuntun!
- Consigliere
- Kontakt:
Gran Canaria gubi 4 razlike... Kontrahendikep vec na +3.5 ... Poklon!
Kakav dan
Kakav dan

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Totenhem - Vest Hem 0:1 53minut
Ko hoce neka proba da Totenhem daje barem 2 gola u drugom poluvremenu kv. 3.70 trenutno, cisto na neku sicu
Ko hoce neka proba da Totenhem daje barem 2 gola u drugom poluvremenu kv. 3.70 trenutno, cisto na neku sicu
Mogu proračunati kretanje nebeskih tijela, ali ne i ljudsko ludilo.
Ipak prolazinvidia je napisao/la:Totenhem - Vest Hem 0:1 53minut

Prolaznost 2/4
Blooming-Bolivar 1:0 23minuta
2 7,50
imam ovo 1/2 pa kad padam da padam kako treba
evo boca vodi na poluvremenu kvota na domacina 10 ,,,vrijedi pokusat
2 7,50

evo boca vodi na poluvremenu kvota na domacina 10 ,,,vrijedi pokusat
!
Radnički Niš - CZ 0:0 7minut
Probati domaćin daje gol kv. 2.05
Eto, čisto da se isprati
Eto, čisto da se isprati

ne kontam ovaj bet. Zašto bi stavljao uživo na dvojku ako već imaš 1/2? Da ti je smrdio prijelaz, a na poluvremenu vodi gost, razumijem da opališ jedinicu na lajvu. Al ovako stvarno nema logike..bambus je napisao/la:Blooming-Bolivar 1:0 23minuta
2 7,50
U desetom selu živi Antuntun!
Ipak 0:0 na kraju. Mogao je Radnicki do 60-og minuta da postigne gol al prvo dobro branio Rajkovic, a onda sudija svirao nepostojeci ofsajd kad je napadac Radnickog trebao da izadje sam pred gol.nvidia je napisao/la:Radnički Niš - CZ 0:0 7minut
Eto, čisto da se isprati
Prolaznost 2/5
Evo vam strategija za kladjenje uzivo koja je uspjesna, nije 100% ali ovo je nesto najsigurnije sto vam dugorocno i svakodnevno moze donositi profit.
Evo vam prvo dva uslova i dva osnovna pravila kojih se morate pridrzavati:
1. Nemojte biti KONJ kao sto sam ja
2. Nemojte biti pohlepni
Ako mozete obezbijediti ova dva uslova, nastavite citanje.....
Kladjenje uzivo na nogomet...Biraju se pazljivo utakmice gdje kladionica prije pocetka susreta predvidja tvrdu utakmicu sa malo golova pa tako i postavljaju kladionice gdje je under 2.5 gola recimo 1.5 ili 1.6 dok je over 2.3 ili 2.4 ili slicno...Vi procjenite da ipak ta utakmica nece biti tako kilava, spremite se i pricekate njen pocetak...Pozeljno je da pogledate prvih par minuta susreta,d avidite amosferu, teren, vrijeme i slicno..Ako je sve ok, spremite se za kladjenje uzivo i cekate...Negdje u periodu vec od 15. minute susreta vi imate kvotu 1.10 pa i 1.15 a nerijetko i 1.20 da ce u toj utakmici biti barem jedan gol, dakle igrate over 0.5 i cekate gol....Cim gol padne, ta je utakmica zavrsena za vas i prelazite na sljedecu....
Vezano za ona dva pravila koja sam napisao, bez ozbira koliko ste dobar poznavalac nogometa i kladjenja, na dan ne bi smjeli imati vise od 4-5 oklada...Ja sam isao u PM pa sam se kladio nerezonski, htio sam para bez motike preko noci, pa sam uzimao utakmice bez razrade, i onako na "oko" i sjecam se da mi je presudila jedna utakmica iz njemacke cvaje koja je zavrsila 0-0 a kada se sjetim uloga na kojem sam pao moram odmah da idem popiti vode i secera...Nisam ja tu puno izgubio fakticki, krenuo sam ja od sume koji sam halalio, i svaki dan tako igrao 4-5 utakmica i redovno mi prolazilo..Zrno po zrno palaca kao sto kazu...Nakon 10tak dana od tog sam iznosa napravio sumu novca..i taj dan sam htio prestati i uzeti pare i vratiti se napocetni ulog pa ponovo i to se desilo....Ali ako niste konj kao ja i ako niste pohlepni, ovo vam mora donijeti zaradu ako se imalo razumijete u nogomet....Ovo je bas ona strategija sto je zovu od 5 kuna to tajkuna jer bukvalno sa ulogom na 1 KM vi za mjesec dana mozete uzeti jednu pa cak i vise prosjecnih placa u BIH...Uslov je da ne naletite na utakmicu koja ce zavrsiti rezultatom 0-0 ali kao sto rekoh ako znate materiju ovo vam nece biti problem..
samo da se nadovezem..Argentina je zahvalnla za ovu strategiju..Evo upravo pocinje jedna utakmica, Lanus-Bergamo, nisam razradio i studirao utakmicu, ali samo poredjenja radi, evo tek 7. minuta, rezultat 0-0 i daju 1.11 da ce biti over 0.5...Pa koja banka ce ti dati 10% na ulozeni novac na tako kratko vrijeme?? Samo treba razraditi unaprijed i ocekivati barem 2-3 gola na susretu i stisnes zube, zazmiris i uplatis na ovo 0.5 koliki ti je jorgan dug i sirok i cekas....
Pazljivo biras i odigras i cekas na 5 ovakvih utakmica svaki dan...Na pocetni ulog od 10 km uz prosjecnu kvotu 1.10 na kraju sedmice imate 360 km, dakle za mejsec dana dvije prosjecne bosanske place
Evo vam prvo dva uslova i dva osnovna pravila kojih se morate pridrzavati:
1. Nemojte biti KONJ kao sto sam ja
2. Nemojte biti pohlepni
Ako mozete obezbijediti ova dva uslova, nastavite citanje.....
Kladjenje uzivo na nogomet...Biraju se pazljivo utakmice gdje kladionica prije pocetka susreta predvidja tvrdu utakmicu sa malo golova pa tako i postavljaju kladionice gdje je under 2.5 gola recimo 1.5 ili 1.6 dok je over 2.3 ili 2.4 ili slicno...Vi procjenite da ipak ta utakmica nece biti tako kilava, spremite se i pricekate njen pocetak...Pozeljno je da pogledate prvih par minuta susreta,d avidite amosferu, teren, vrijeme i slicno..Ako je sve ok, spremite se za kladjenje uzivo i cekate...Negdje u periodu vec od 15. minute susreta vi imate kvotu 1.10 pa i 1.15 a nerijetko i 1.20 da ce u toj utakmici biti barem jedan gol, dakle igrate over 0.5 i cekate gol....Cim gol padne, ta je utakmica zavrsena za vas i prelazite na sljedecu....
Vezano za ona dva pravila koja sam napisao, bez ozbira koliko ste dobar poznavalac nogometa i kladjenja, na dan ne bi smjeli imati vise od 4-5 oklada...Ja sam isao u PM pa sam se kladio nerezonski, htio sam para bez motike preko noci, pa sam uzimao utakmice bez razrade, i onako na "oko" i sjecam se da mi je presudila jedna utakmica iz njemacke cvaje koja je zavrsila 0-0 a kada se sjetim uloga na kojem sam pao moram odmah da idem popiti vode i secera...Nisam ja tu puno izgubio fakticki, krenuo sam ja od sume koji sam halalio, i svaki dan tako igrao 4-5 utakmica i redovno mi prolazilo..Zrno po zrno palaca kao sto kazu...Nakon 10tak dana od tog sam iznosa napravio sumu novca..i taj dan sam htio prestati i uzeti pare i vratiti se napocetni ulog pa ponovo i to se desilo....Ali ako niste konj kao ja i ako niste pohlepni, ovo vam mora donijeti zaradu ako se imalo razumijete u nogomet....Ovo je bas ona strategija sto je zovu od 5 kuna to tajkuna jer bukvalno sa ulogom na 1 KM vi za mjesec dana mozete uzeti jednu pa cak i vise prosjecnih placa u BIH...Uslov je da ne naletite na utakmicu koja ce zavrsiti rezultatom 0-0 ali kao sto rekoh ako znate materiju ovo vam nece biti problem..
samo da se nadovezem..Argentina je zahvalnla za ovu strategiju..Evo upravo pocinje jedna utakmica, Lanus-Bergamo, nisam razradio i studirao utakmicu, ali samo poredjenja radi, evo tek 7. minuta, rezultat 0-0 i daju 1.11 da ce biti over 0.5...Pa koja banka ce ti dati 10% na ulozeni novac na tako kratko vrijeme?? Samo treba razraditi unaprijed i ocekivati barem 2-3 gola na susretu i stisnes zube, zazmiris i uplatis na ovo 0.5 koliki ti je jorgan dug i sirok i cekas....
Pazljivo biras i odigras i cekas na 5 ovakvih utakmica svaki dan...Na pocetni ulog od 10 km uz prosjecnu kvotu 1.10 na kraju sedmice imate 360 km, dakle za mejsec dana dvije prosjecne bosanske place
Ujpest-Pesc 0:1 25minuta
pobjeda domacina 2,76 uplata 2 eura
Konya-Fener 1:0 pauza
pobjeda gosta 4,14 uplata 2 eura
Vitesse-Zwole 0:1 31minuta
pobjeda domacina 2,55 uplata 2 eura
Sve zajedno na tiket kvota 29,13 uplata 1 euro
I dodao bi jos
Barcelona B -Mallorca 1:2 pauza
nerijeseno na kraju tekme 3,66 na 2 eura
to je to nema se vise
pobjeda domacina 2,76 uplata 2 eura
Konya-Fener 1:0 pauza
pobjeda gosta 4,14 uplata 2 eura
Vitesse-Zwole 0:1 31minuta
pobjeda domacina 2,55 uplata 2 eura
Sve zajedno na tiket kvota 29,13 uplata 1 euro
I dodao bi jos
Barcelona B -Mallorca 1:2 pauza
nerijeseno na kraju tekme 3,66 na 2 eura
to je to nema se vise

Zadnja izmjena: bambus, dana/u 01 mar 2015, 00:26, ukupno mijenjano 2 puta.
!
neustad-austria over 2.5 1.70 trenutno 40.min 1-0
eintracht-hsv over 2.5 1.75 trenutno 40.min 1-0
vitesse-zwolle over 3.5 1.55 tr. 40.min 1-1
ukupno 4.60
eintracht-hsv over 2.5 1.75 trenutno 40.min 1-0
vitesse-zwolle over 3.5 1.55 tr. 40.min 1-1
ukupno 4.60
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.