Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- sigurnoable
- Kontakt:
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Puno gresaka, ali dobro je dosao ovaj turnir valjda ce Halimic iskoristiti ovo. Previse se forsira Musa za sada, nema organizovani napada, Njegos za sada nekoliko puta izlazi na tri poena i suta umjesto da dole sa svojoj visinom kupi skokove.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:

Zadnja izmjena: Tracy3McGrady, dana/u 31 jan 2015, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Musa 14p 5s 3a
Campara 7p 1s
Sikiras 5p 7s
Cerkezovic 5p 3s
Mirkovic 2p 6s
Kocic 1p 2s
Sabljic 1s
Campara 7p 1s
Sikiras 5p 7s
Cerkezovic 5p 3s
Mirkovic 2p 6s
Kocic 1p 2s
Sabljic 1s
- ultrassa1921
- Kontakt:
nek ubace i ovog Bacvica bude decko i na jugu,dobar je

Manijaci Zeljini
hvalakim je napisao/la:dino-92 je napisao/la:ima li neko link sa statistikom?
http://live.tbf.org.tr/TBF/netcasting/d ... ite_scope=" onclick="window.open(this.href);return false;
rezultat super, mada ce biti jos dosta jacih protivnika ovdje. ali ipak prvi put zajedno igraju. moglo bi se malo vise rotirat
ima li neko stream koji ne štopa? 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Sikiras strasan potencial, Musa takodje kad igra timski, kad pocne da solira onda to ne izgleda lijepo.
Čampara razigrava k'o ParkerTracy3McGrady je napisao/la:Sikiras strasan potencial, Musa takodje kad igra timski, kad pocne da solira onda to ne izgleda lijepo.

15.10.2013.
Steta sto savez nema vise para da se momci vise okupljaju,mislim na sve omladinske selekcije.Ovo im je tek prvo okupljanje vidi se da nisu uigrani.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Njegos vec double-double 

Musa pokušao s parkinga
U drugom pol. je probao 3-4 trojke, nije ni jednu pogodio, u jednoj jedva dobacio do koša
Al' kad igra timski igra odlično

U drugom pol. je probao 3-4 trojke, nije ni jednu pogodio, u jednoj jedva dobacio do koša

Al' kad igra timski igra odlično

15.10.2013.
- bistrikboy
- Kontakt:
Djelujemo bezidejno u fazi napada slabo se krecemo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- storm_raider
- Kontakt:
Ima li neko neki link, na ovom gore mi otvori turke.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Sjajno odigrano, tek se okupila nova generacija, Musa odličan, nekad koristi svoj kredit pa šuta više nego što treba, ali sjajna utakmica uzevši u obzir da su momci u Konyu stigli tek 5 SATI PRIJE POČETKA UTAKMICE. 
Ako riješimo ovo soliranje jer imamo samo 7 asistencija, malo uigramo ekipu, ne vidim nijedan razlog da ne budemo prvaci Europe.

Ako riješimo ovo soliranje jer imamo samo 7 asistencija, malo uigramo ekipu, ne vidim nijedan razlog da ne budemo prvaci Europe.
Zadnja izmjena: kovacic, dana/u 31 jan 2015, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.tbftv.org/CanliYayin/10886/c ... ek-almanya" onclick="window.open(this.href);return false;storm_raider je napisao/la:Ima li neko neki link, na ovom gore mi otvori turke.
kovacic je napisao/la:Sjajno odigrano, tek se okupila nova generacija, Musa odličan, nekad koristi svoj kredit pa šuta više nego što treba, ali sjajna utakmica uzevši u obzir da su momci u Konyu stigli tek 5 SATI PRIJE POČETKA UTAKMICE.

Reci da se salis.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
?kovacic je napisao/la:Sjajno odigrano, tek se okupila nova generacija, Musa odličan, nekad koristi svoj kredit pa šuta više nego što treba, ali sjajna utakmica uzevši u obzir da su momci u Konyu stigli tek 5 SATI PRIJE POČETKA UTAKMICE.
Zašto ne bi bili, stasali su nam mladi igrači od prošle godine, jedino smo Gegića izgubili. Imamo prilično dobru ekipu što će se i pokazati u narednim utakmicama ako sve bude kako treba
Plus smo žestoko izgubili od Italije i Njemačke prošle godine pa završili 8. na prvenstvu.
Sa obje ekipe se sastajemo ovdje pa je prilika da testiramo snage.

Plus smo žestoko izgubili od Italije i Njemačke prošle godine pa završili 8. na prvenstvu.
Sa obje ekipe se sastajemo ovdje pa je prilika da testiramo snage.

Ova generacija je slabija od prethodne.... Ni u ludilu nemas dobrog defanzivca kao sto je bio Gegic... Musu i Sikirasa ne racunam, oni su stari.... msm na ove nove....
A nemoj da te zavara ova pobjeda nad Njemcima i da ga poredis sa onim ubjedljivim porazom sa Eura..... Ta generacija Njemaca Sa Mashuidiem i Hartensteinom je mnogo mnogo jaca nego ova....
Kakvi mi i evropski prvaci.... nek ostanu u A diviziji i puna saka brade....
A nemoj da te zavara ova pobjeda nad Njemcima i da ga poredis sa onim ubjedljivim porazom sa Eura..... Ta generacija Njemaca Sa Mashuidiem i Hartensteinom je mnogo mnogo jaca nego ova....
Kakvi mi i evropski prvaci.... nek ostanu u A diviziji i puna saka brade....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Mislim da ce generacija 98/99, kada budu juniori moci ce da se bori za medalju. Par igraca koji nisu bili na spiskovima bi se trebali naci sljedece godine i ova ce se generacija dodatno poboljšati. Ali ova trenutna, najiskrenije iako bih volio, ne. Ipak, iako je osvojiti medalju veliki upjeh. Najviše nam znaci ovo sto imamo razrađen sistem iz kojeg bi trebalo izaci par dobrih igraca za seniorsku repku. 

Trenutno korisnika/ca: vladedivac i 9 gostiju.