dubrovnik je napisao/la:
Ako dobijemo Tankovica to je jack pot. Dalje cini mi se da bi i Hodzic mogao zaigrati u Dinamu. Djuric je izgleda vec in. Hadzic u Segundi igra dobro. Sada i Mahmutovic. Izgleda da vise nema problema sa napadacima ako ih je u stvari ikad i bilo. Samo ja bi uvijek radije mladog igraca nego starijeg u timu. Ponavljam ako im je forma usporediva. Ako Mahmutovic nastavi ovim tempom poziv uopce ne treba dovoditi u pitanje. Ali ipak da pricekamo prve prvenstvene utakmice da donesemo finalni sud. Ne znaci da sam ja u pravu ali ovo je moje misljenje. Mislim da je Mahmutovic vec zagazio u 29tu godinu. Hebi ga nije u cvijetu mladosti.
Po meni je Djuric visak i sigurno najslabiji u konkurenciji koju spominjes. Imao bi on mjesta u utakmicama protiv slabih reprezentacija, gdje bi visinom mogao rijesiti stvari, ali je realno los igrac. Ima srece da je stalno pod ugovorom sa timovima koji se izbore za serie A , pa dobija sansu.
Hadzicu je 24,morao bi dosta vise da pokaze u spanskoj drugoj ligi, nasi njemacki drugoligasi su redovno bili u timu sezone.
Hodzic treba prvo da debituje za Dinamo, pa da pocne zabijati da bi se pricalo o reprezentaciji.
Mahmutovic
nema sta da nastavlja ovim tempom on je standardan i zabija redovno, 29 godina i nije neka sarost, moze jos 3-4 da igra ko s poslom. Ceska liga je dosta bolja nego sto se ovdje pokusavalo predstaviti, dosta reprezentativaca Ceske igra tamo, a evo Mahmut igra u ponajboljem klubu. Ponovicu, decko ima brzinu, sut, moze na krilo, a to nam fali.