shalke 1
liverpool 1
Man utd. 1
listić 2.
Mainz 1x
Dunde-Hamilton 1
Everton x2
Tofas-Konya 1

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
FlyingDutchman je napisao/la:Ovi sto pljuju po forumu izgleda ne znaju koliko je Flying pomogao u poslednjih godinu dana ovde, sto sam,licno, sto preko Goldenke....ali nema veze.
Pomoci ce Dutchman opet veceras - cekamo konacnu potvrdu od igraca iz jednog kluba iz Kosarkaske Lige Srbije i ako sve bude u redu kao i prosle nedelje DOBICETE OPET GRATIS NAMESTEN MEC !
A onda pre nego sto kazete jednu losu rec o meni na forumu ili posaljete nevaspitanu poruku u inbox uzmite pa prebrojte sve postove mene i Goldenke u poslednjih godinu dana pa izracunajte profit i novac koji vam je dat "na lepe oci" pa se zapitajte - vredi li uospte komentarisati kakav je Dutchman lik ?
Poz svima, a ako u narednih par sati bude potvrdjen kosarkaski mec - moj post bice objavljen izmedju 18-18:45h
orbit je napisao/la:Začepio im usta svima.
Prijatelju, nitko ništa protiv tebe nije rekao, bar ja. Pročitaj mi prošli post u kojem sam rekao svaka čast za ono otprijeFlyingDutchman je napisao/la:Ovi sto pljuju po forumu izgleda ne znaju koliko je Flying pomogao u poslednjih godinu dana ovde, sto sam,licno, sto preko Goldenke....ali nema veze.
Pomoci ce Dutchman opet veceras - cekamo konacnu potvrdu od igraca iz jednog kluba iz Kosarkaske Lige Srbije i ako sve bude u redu kao i prosle nedelje DOBICETE OPET GRATIS NAMESTEN MEC !
A onda pre nego sto kazete jednu losu rec o meni na forumu ili posaljete nevaspitanu poruku u inbox uzmite pa prebrojte sve postove mene i Goldenke u poslednjih godinu dana pa izracunajte profit i novac koji vam je dat "na lepe oci" pa se zapitajte - vredi li uospte komentarisati kakav je Dutchman lik ?
Poz svima, a ako u narednih par sati bude potvrdjen kosarkaski mec - moj post bice objavljen izmedju 18-18:45h
Ovo je mec kosarkaske lige srbije.diplomatija je napisao/la:Zna li neko bar koja je liga u pitanju za taj neki meč i ja cu ga naci majku mu, vidim saradnju, pogledam žute ko ima i sastave i jeebiga hah
Belgija spanija francuska u 20:00diplomatija je napisao/la:Ok to, ali sinoć je rečeno za neku fudbalsku utakmicu
idem all in imam dobar osjećajzgmiky je napisao/la:5,5/Čupić I. (Hrvat-Dansk) 2 1.85
4,5/Hrvatska(Hrvatska-Danska) 2 1.85
3.42
Zadnja utakmica i za jedne i za druge i razočaranje je u oba tabora, dosta je kritika upućeno na račun naše igre kako su nam krila odsječena na zadnjih par nastupa i očekujem da naša krila pororade danas, Čupić kako je počeo prvenstvo tako očekujem od njega da i završi, dakle preko. ne vjerujem da ćemo opet biti na manjem broju sedmeraca pa tako mislim da ćemo ih izvesti barem pet.
Svaka cast za sada sve ide,ja sam isto odigrao,ali ubacio sam Gladbaha u gostima 2Lisac je napisao/la:Sunderland Burnley 1 2.20
Mainz Paderborn 1 2.05
Schalke Hannover 1 2,00
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.