FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 31 jan 2015, 13:26

Head je napisao/la:slika

Sa ovom ekipom bi smio napasti bilo koga. Naravno ovo forsirati protiv jacih da ne trpi odbrana i vezni red.
Na klupi imas

Bandovic
Kallasi
Dupovac
Mihojevic
Kovacevic
Protic
Berberovic
Rustemovic
Andjusic
Stojcev ili Alispahic
Bilbija
Kouadio
Bekic
Velkoski.

:shock: :o :opaopa:

Sila brate,sila :opaopa:

Samo sto bi barica out a dupovac in pa nek vide ko ce na desnog :zviz:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 jan 2015, 13:28

@Head
Cimirot mora pojacati defanzivnu igru ove sezone jer je potreban jedan jaci defanzivac u sredini terena. Ima on odlicnih ofanzivnih rola samo treba nesto slicno i da radi u obrani. To je ujedno i jednini moguci minus koji ja ovdje vidim. Sve drugo je :thumbup:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 31 jan 2015, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 jan 2015, 13:29

Ajax je napisao/la:@Head
Cimirot mora pojacati defanzivnu igru ove sezone jer je potreban jedan jaci defanzivac u sredini terena. Ima on odlicnih ofanzivnih rola samo treba nesto slicno i da radi u odbrani. To je ujedno i jednini moguci minus koji ja ovdje vidim. Sve drugo je :thumbup:
Pa i stavio sam ga ispred odbrane. :D
1946

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 jan 2015, 13:34

Head je napisao/la:Pa i stavio sam ga ispred odbrane. :D
Mislio sam neki zadnji vezni kao sto je Besic naprimjer. Borussia je nadigrala Sarajevo u drugoj utakmici jer u sredini terena nije bilo nikoga da presjeca njihove napade. I zato su igraci zadnje linije bili nonstop na udaru. Jer i Radovac i Cimirot su jaci ofanzivno. U slucaju da se prodaju Radovac ili Cimirot ja bi kupio jednog pravog zadnjeg veznog prije nego centralnog veznog. Mozda jedino ako Kodro misli razviti Rustemovica kao tog pravog zadnjeg veznog - razbijaca kao sto je Pape uradio sa Besicem.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 31 jan 2015, 13:35

@Head :thumbup:

Ja bih samo napravio malu promjenu a to je Velkoski na lijevo krilo a Okic u rotaciji sa Duljevicem na desno.
Ti si opet šampion !

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 jan 2015, 13:38

Ajax je napisao/la:
Head je napisao/la:Pa i stavio sam ga ispred odbrane. :D
Mislio sam neki zadnji vezni kao sto je Besic naprimjer. Borussia je nadigrala Sarajevo jer u sredini terena nije bilo nikoga da presjeca njihove napade. I zato su igraci zadnje linije bili nonstop na udaru. Jer i Radovac i Cimirot su jaci ofanzivno. U slucaju da se prodaju Radovac ili Cimirot ja bi kupio jednog pravog zadnjeg veznog prije nego centralnog veznog. Mozda jedino ako Kodro misli razviti Rustemovica kao tog pravog zadnjeg veznog - razbijaca kao sto je Pape uradio sa Besicem.
Ma razumijem sta hoces da kazes, samo ima jedan problem. MMi u domacoj ligi jedno 95% utakmica konstantno napadamo protivnika tako da se ekipa dosta manje fokusira na defanzivu i presjecanje napada. Siguran sam da kad bi bila statistika da se jedno 80% igre kad Sarajevo igra odvija na protivnickoj polovini.
Eh sad, kad izadjes u evropu i igras protiv jace ekipe trebaju ti te defanzivne navike, presing na protivnicki vezni red konstatno sa 2 zadnja vezna. Mi smo taj danak platili protiv Borussije u Njemackoj jer ocito Uscuplic nije na to obrac'o paznju, nije se prilagodio protivniku nego izas'o ko da igra sa Radnikom iz Bijeljine, gdje smo imali veliki raspon izmedju zadnje linije i veznog reda, tako da su svabe dolazili u lagane situacije da su na 20 - 30 metara od gola.

Ne sumnjam da ce to Kodro popraviti.
1946

FairBet

Post Postao/la FairBet » 31 jan 2015, 13:40

Ti bi izbacio najboljeg strijelca ekipe iz prvih 11

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 31 jan 2015, 13:44

FairBet je napisao/la:Ti bi izbacio najboljeg strijelca ekipe iz prvih 11
Ne izbacio vec prebacio na desno krilo.
Ti si opet šampion !

FairBet

Post Postao/la FairBet » 31 jan 2015, 13:46

Uvijek su govorili never change a winning team :D

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 jan 2015, 13:46

Bordo pozdrav iz Visokog. Fudbaleri Sarajeva današnju prijateljsku utakmicu protiv Bosne započinju u sljedećem sastavu: Bandović, Protić, Kouadio, Barić, Tatomirović, Cimirot, Radovac, Alispahić, Duljević, Velkoski, Bekić.
1946

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 jan 2015, 13:50

Head je napisao/la:Bordo pozdrav iz Visokog. Fudbaleri Sarajeva današnju prijateljsku utakmicu protiv Bosne započinju u sljedećem sastavu: Bandović, Protić, Kouadio, Barić, Tatomirović, Cimirot, Radovac, Alispahić, Duljević, Velkoski, Bekić.
Brate samo kad pocne tekma napisi nam ako mozes ko na kojoj poziciji igra..jel to Garo igra na desnom beku a Baric na stoperu.. :? :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 31 jan 2015, 13:51

Head je napisao/la:Bordo pozdrav iz Visokog. Fudbaleri Sarajeva današnju prijateljsku utakmicu protiv Bosne započinju u sljedećem sastavu: Bandović, Protić, Kouadio, Barić, Tatomirović, Cimirot, Radovac, Alispahić, Duljević, Velkoski, Bekić.
Ovo nesto 3 5 2 formacija , ili mi se cini :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jan 2015, 13:51

U drugom najbolji abd :mrgreen:

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 31 jan 2015, 13:53

simon je napisao/la:@Head :thumbup:

Ja bih samo napravio malu promjenu a to je Velkoski na lijevo krilo a Okic u rotaciji sa Duljevicem na desno.

Nemoj molim te Velkoskog na lijevo krilo imali smo sliku iz Dzenine vladavine kako je to izgledalo! Ja mislim da bi i on vise volio na klupu nego na lijevo krilo!!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 jan 2015, 13:55

slika
Bice da je ovo, mozda ce Meho Kouadia ugurati na desnog beka, brz, dobar centarsut, ko zna. :?
1946

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 31 jan 2015, 13:55

mma_hz je napisao/la:
Brate samo kad pocne tekma napisi nam ako mozes ko na kojoj poziciji igra..jel to Garo igra na desnom beku a Baric na stoperu.. :? :?

Na beku
U INAT SVIMA 1946

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 31 jan 2015, 13:58

amidzaTan je napisao/la:
simon je napisao/la:@Head :thumbup:

Nemoj molim te Velkoskog na lijevo krilo imali smo sliku iz Dzenine vladavine kako je to izgledalo! Ja mislim da bi i on vise volio na klupu nego na lijevo krilo!!!
Istina, gusio se na lijevom krilu a realizacija nam bila slaba uglavnom zbog Bilbije koji je bio najistureniji, ali sada imamo Benku u vrhu napada ;)

Uglavnom Meho je na slatkim mukama :D
Ti si opet šampion !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jan 2015, 13:58

Zahvaljujem brate :thumbup:

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 31 jan 2015, 13:59

Ja mislim da ti je ovo 352 formacija koja ce se cesto koristiti u nastavku sezone zbog bunkera koji se igraju protiv nas!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 jan 2015, 14:01

amidzaTan je napisao/la:Ja mislim da ti je ovo 352 formacija koja ce se cesto koristiti u nastavku sezone zbog bunkera koji se igraju protiv nas!!!
Vrlo moguce,svakako ce se svi braniti protiv nas a Tatko je nazad dosta brzi od Amera..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso, Vanja8 i 45 gostiju.